Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Mergaitės, gal kam pravers toks įrankis? Senai svajojau, ir pagaliau radau pirkti. Nepamainomas dalykas, norint kartone prakirsti vienodas skyles. Vadinasi skylamušės replės ir kainuoja tik 9Lt. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 02 06, 12:54)
Mergaitės, gal kam pravers toks įrankis?

praverčia jis, praverčia... Tik patarimas tokius pigioškas nusipirkus: stipriai nespausti, storo neskyliuoti, su oda atsargiau - sulinksta tas įrankiukas beviltiškai... (pati tokį turiu, ir pabandžius paprasčiausiame dirže skylutę prakalti.labai greitai "parėjo").

Geras, kokybiškas ir originalios firmos kainuoja gerokai daugiau nei 100 lt. Na o šitas daugiau skrabui skirtas. Na bbet vis geriau nei nieko wink.gif

Beje - išduok kur jį rovei?
Atsakyti
[quote=Terra2,2012 02 06, 11:54]
Mergaitės, gal kam pravers toks įrankis?

Laba. O laikraštapyny jis naudojamas gali būt? ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Kokius nerealius darbelius "gaminate", mane irgi suviliojo pynimas is laikrasciu. Nupyniau keleta dezeliu, gana neblogai gavosi, bet turiu klausima uz milijona: Kaip ten su tais karstais klijais? - nusipirkau pistoleta ir itariu kad brokuotas jis man kliuvo, bet dar vis tiek noriu Jusu pasiklausti kad isitikinciau, sakau mazu as nemoksa ne taip ka darau, bet mano klijai bega ne tik per skylute tam skirta, bet ir salia visur aplink ta angaliuka, kliju iseiga kosmine... Bet kaip pikta, dar parduotuvej sakau duokit truputi brangesni ne pati pigesni, nu zodziu - truksta zodziu... Nepykit labai uz toki kvaila klausima:(
Atsakyti
sveikos darbštuolės. Laiks nuo laiko vis prisimenu pynimą. Kaip relaksas labai veikia, o ir nauda vis kokia. Čia kažkada į gimtadienį ėjom, ir nesumislyjom ką nešt. Tai nupyniau dubenį, nupurškiau auksiniais dažais, nulakavom ir vaisių prikrovėm. thumbup.gif Įspūdingai atrodė.Gaila foto nespėjau pasidaryt.

O čia mažajam kraitelis buvo sukrautas:
user posted image

Dabar atradau Terros būdą, tai vis mokausi. Labai patiko thumbup.gif Tik va su pynutės pabaigimu vis dar reik pasipraktikuot, kažkaip nelabai vaizdžiai man išeina....

QUOTE(Terra2 @ 2012 02 06, 11:54)
Mergaitės, gal kam pravers toks įrankis? Senai svajojau, ir pagaliau radau pirkti. Nepamainomas dalykas, norint kartone prakirsti vienodas skyles. Vadinasi skylamušės replės ir kainuoja tik 9Lt.

Man vyras su grąžteliu tas skylutes iįgręžia ax.gif
Beje, išbandžiau ne taip kaip pas Jus dvigubai dėt vyteles,o kaip batraiščiu verti, kad po vieną būtų. Visai neblogas variantas gavosi. rolleyes.gif

QUOTE(Jolanaa @ 2012 02 06, 14:05)
Kaip ten su tais karstais klijais? - nusipirkau pistoleta ir itariu kad brokuotas jis man kliuvo, bet dar vis tiek noriu Jusu pasiklausti kad isitikinciau, sakau mazu as nemoksa ne taip ka darau, bet mano klijai bega ne tik per skylute tam skirta, bet ir salia visur aplink ta angaliuka, kliju iseiga kosmine... Bet kaip pikta, dar parduotuvej sakau duokit truputi brangesni ne pati pigesni, nu zodziu - truksta zodziu... Nepykit labai uz toki kvaila klausima:(

Nešk atgal, jei brokuoti, tegu keičia arba pinigus grąžina. Tam ir yra vartotojų teisės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 06, 13:46)
praverčia jis, praverčia... Tik patarimas tokius pigioškas nusipirkus: stipriai nespausti, storo neskyliuoti, su oda atsargiau - sulinksta tas įrankiukas beviltiškai... (pati tokį turiu, ir pabandžius paprasčiausiame dirže skylutę prakalti.labai greitai "parėjo").
Geras, kokybiškas ir originalios firmos kainuoja gerokai daugiau nei 100 lt. Na o šitas daugiau skrabui skirtas. Na bbet vis geriau nei nieko wink.gif
Beje - išduok kur jį rovei?

Firminis vokiečių gamybos kainuoja 54 Lt. Ir yra žymiai mažesnis ir nepatvaresnis, negu, kad šitą įsigijau Ermitaže. Kitur niekur neteko naudoti, tik kartono skylių pradūrimui.
QUOTE(rimute7 @ 2012 02 06, 14:03)
Laba. O laikraštapyny jis naudojamas gali būt? ax.gif  g.gif

Pačiame pynime netinka, tik skylėms pramušti smile.gif
QUOTE(Jolanaa @ 2012 02 06, 15:05)
Sveikutes!
turiu klausima uz milijona: Kaip ten su tais karstais klijais? - nusipirkau pistoleta ir itariu kad brokuotas jis man kliuvo, bet dar vis tiek noriu Jusu pasiklausti kad isitikinciau, sakau mazu as nemoksa ne taip ka darau, bet mano klijai bega ne tik per skylute tam skirta, bet ir salia visur aplink ta angaliuka, kliju iseiga kosmine... Bet kaip pikta, dar parduotuvej sakau duokit truputi brangesni ne pati pigesni, nu zodziu - truksta zodziu... Nepykit labai uz toki kvaila klausima:(

Aš buvau nusipirkusi brangesnį, tai išmečiau, nes irgi pradėjo reik nereik bėgti klijai. Dabar turiu pigų (neprisimenu už kiek, bet ne daugiau kaip 10Lt mokėjau) ir jau antri metai tarnauja
QUOTE(Kvaki @ 2012 02 06, 15:56)
O čia mažajam kraitelis buvo sukrautas:

liuks dėžė !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terra2: 06 vasario 2012 - 15:42
QUOTE(Kvaki @ 2012 02 06, 14:56)
..O čia mažajam kraitelis buvo sukrautas:
...

labai daili dezele 4u.gif
o siandien kaip tik sitas serveteles varciau, galvoju visai gerai vaikuciams dezeles butu padekoruoti biggrin.gif bet padejau atgal, dabar matau kad veltui
Atsakyti
Kvaki, oi koks mielas krepšiukas lialiaus kraiteliui smile.gif
Atsakyti
kvaki labai grazus darbbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRugile: 06 vasario 2012 - 20:54
Kvaki, puiku 4u.gif . Čia su "pastiprinimu" ( viduj dėžė palikta ) ar išimta? Atrodo tai tvirtai thumbup.gif .
Sėkmės
Atsakyti
aš bandau sukti vyteles,bet man jos gaunasi labai storos ir nevienodo ilgumo verysad.gif gerai išeina tik kokį dešimtą kartą verysad.gif schmoll.gif gal ką darau ne taip unsure.gif
Papildyta:
P.S kvaki,nuostabus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzioaana @ 2012 02 07, 13:34)
aš bandau sukti vyteles,bet man jos gaunasi labai storos ir nevienodo ilgumo verysad.gif gerai išeina tik kokį dešimtą kartą verysad.gif

Normalu. Visoms pradžioje taip būna. Tik praktika ir dar kartą praktika padeda ranką "pritreniruoti" drinks_cheers.gif

Susuksi kelis šimtus vytelių - tada jau suksi kaip šiaudelius - lygias ir stangrias thumbup.gif
Atsakyti