Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Sirvita @ 2011 12 21, 12:09)
tavo pacios duotoje nuorodoje, tos cekes, ar kokios tai kitos tautieties biggrin.gif , yra ir drakonas su trim galvom mirksiukas.gif  einu paieskoti konkrecios nuorodos 4u.gif
bet tas drakonas tai laaabai grazus thumbup.gif

ne, nera ten, pasirodo ne toj svetainej kur galvojau. g.gif

Radau zalia drakona, bet tas kur grazus tai baltas buvo.
cia zalias:  http://podelkin-dom....258-drakon.html

Radau radau  clap.gif  va cia baltas drakonas wub.gif  nu man tai jis labai grazus
http://podelkin-dom....151-drakon.html

sekmes drakono daryme ir prasom pasirodyti su savo kuriniu  mirksiukas.gif

Sveiki.

gal kas jau gamina sita drakoska http://podelkin-dom....151-drakon.html

Kaip ustvirtint :Закончив с туловищем, можно приступать к изготовлению шеи. Для этого вставляем трубочки в туловище. Трубочек берем штук 17, чтобы шея получилась пошире

Irkur ir kaip blush2.gif . В ходе работы приделываем дополнительную седьмую трубочку основы

Padekit,o gal jusu darbo foto galima mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif Pasigirsiu ir as savo pirmu darbeliu ax.gif
user posted image

Nieko stebuklingo,pasiziurejau jusu darbelius ir apakau.Labai panorejau pabandyt.Bet supratau,tamreikia begalines kantrybes ir laiko,cia ne mano.Laiko kaip ir galima susirast,bet iki tokiu darbu man dar toooli ir neuzkabino blush2.gif Bet bandyti buvo verta.Sekmes jums jusu sauniuose darbuose.Toki grozi ne kiekvienas gali padaryt.Tehnika galima ismokt,bet vaizduotes ir meninio polekio ne. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doreja @ 2012 01 13, 16:47)
Kažkuri yra rašiusi, kad kaselę iš sudrėkintų juostelių pynė. Aš ir taip padariau, nes su apdaila dar nelabai išeina susidraugauti schmoll.gif . Klausimas ; reikia išdžiovinus priklijuoti su karštais klijais? Gal atsilieps kas taip darė verysad.gif

Iš pat pradžių, kai nemokėjau užbaigti su esamom vytelėm, tai dariau tą eksperimentą, drėkindama vyteles. Tiesiog apipurškiau keletą vytelių ir pyniau kaselę. Kol ji drėgna , labai lengvai eina formuoti, kad gautųsi lygi. Kai visiškai išdžiūna, priklijuoti geriausia su karštais klijais.
QUOTE(Karla Swong @ 2012 01 13, 17:53)
Sveikos auksarankes 4u.gif Pasigirsiu ir as savo pirmu darbeliu ax.gif
Nieko stebuklingo,pasiziurejau jusu darbelius ir apakau.Labai panorejau pabandyt.Bet supratau,tamreikia begalines kantrybes ir laiko,cia ne mano.Laiko kaip ir galima susirast,bet iki tokiu darbu man dar toooli ir neuzkabino  blush2.gif Bet bandyti buvo verta.Sekmes jums jusu sauniuose darbuose.Toki grozi ne kiekvienas gali padaryt.Tehnika galima ismokt,bet vaizduotes ir meninio polekio ne. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai puiku! Šaunuolė!
Atsakyti
Na viskas, merginos wub.gif "Prisiduodu"

Mano pirmas "blynas"

user posted image

user posted image (pynimo fragmentas)

Ir ... šis daiktas jau turi būsimą šeimininkę thumbup.gif (jos pageidavimu visas šis kūrinys liks tik lakuotas, nes jai laaabai gražus pirmapradis laikraštinis grožis (aš sau dažyčiau akriliniais dažais, bet tai - ateityje) bigsmile.gif
Atsakyti
Sos..... Nudažiau vyteles oranžiniais medvilniniais dažais. Kelias išdžiovinau ant radiatoriaus, norėjosi pamatyti, kaip atrodys išdžiūvusios, Bet laikrasčio raidės persimato. Klausimas, jei aš nulakuosiu laku bespalviu jos matysis? g.gif O ką daryti,kad spalva oranžinė išliktų fone ir nesimatytų raidžių g.gif? Manau padėtis be išeities,nebent lakuoti tamsiu laku? g.gif Dar klausiu;,iš lankstinukų gaminukas, noisi baltos spalvos tai dažyti su dažais baltais ir lakuoti?
Papildyta:
Ir dar pamiršau paklausti , kažin ar niekas nebandė pirma dažyti su akriliniais dažais vytteles, o po to pinti g.gif , nes galvoju, gal lengviau būtų, jei dažai nesukietintų vytelių labai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 01 14, 14:40)
Na viskas, merginos  wub.gif  "Prisiduodu"
....

liuks darbelis thumbup.gif

QUOTE(doreja @ 2012 01 14, 22:45)
Sos..... Nudažiau vyteles oranžiniais medvilniniais dažais. Kelias išdžiovinau ant radiatoriaus, norėjosi pamatyti, kaip atrodys išdžiūvusios, Bet laikrasčio raidės persimato. Klausimas, jei aš nulakuosiu laku bespalviu jos matysis? g.gif
O ką daryti,kad spalva oranžinė išliktų fone ir nesimatytų raidžių g.gif? Manau padėtis be išeities,nebent lakuoti tamsiu laku? g.gif Dar klausiu;,iš lankstinukų gaminukas, noisi baltos spalvos tai dažyti su dažais baltais ir lakuoti?
Papildyta:
Ir dar pamiršau paklausti , kažin ar niekas nebandė pirma dažyti su akriliniais dažais vytteles, o po to pinti g.gif , nes galvoju, gal lengviau būtų, jei dažai nesukietintų vytelių labai? g.gif

raides matosi jei dazai sviesus, net ir su tamsiai rudais medvilnes dazais raides matosi.
Raidziu nesimato dazant akriliniais dazais, l.tamsiu medzio inpregnantu (palisanderis spalva).
lakas spalvos neduoda, tik sukietina ir apsaugo gamini nuo dregmes, ibrezimu .

As baltai daziau dazais kurie liko dazant palanges, greitai dziuna ir matiniai jie tokie, paskui klijavau motyvus, toliau lakavau. raidziu nesimato mirksiukas.gif

O nudazius vyteles su akriliniais da=ais jos kietos turetu pasidaryti, trupeti gali dazas lenkiant vytele, nezinau nemeginau, o ir isdziovinti butu sudetinga, nes liestusi viena puse su pagrindu, tai priliptu ta vieta, nu zodziu reikia meginti, bet man atrodo nevykusi sita mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 01 14, 14:40)

Mano pirmas "blynas"

user posted image

user posted image (pynimo fragmentas)

Ir ... šis daiktas jau turi būsimą šeimininkę  thumbup.gif  (jos pageidavimu visas šis kūrinys liks tik lakuotas, nes jai laaabai gražus pirmapradis laikraštinis grožis (aš sau dažyčiau akriliniais dažais, bet tai - ateityje)  bigsmile.gif

Gaila ,kad ;neužkabino;, kaip pirmas blynas labai kruopščiai nupinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doreja: 15 sausio 2012 - 10:51
QUOTE(doreja @ 2012 01 15, 11:51)
Gaila ,kad ;neužkabino;, kaip pirmas blynas labai kruopščiai nupinta thumbup.gif

ačiū biggrin.gif

Kodėl "neužkabino"?
thumbup.gif Net ir kaip "užkabino" - jau baigiau pinti vieną mikrobinio dydžio daikteliuką, su konkrečia paskirtimi. Tik šitas jau bus ir nudažytas akrilu, ir nudekupažintas.
Vizija yra, reikia tik apdailos pavidalu ją realizuoti.

Bet mane neužkabino maži daiktai - man pasirodė, kad darbo daugiau nei darant didelius, o funkcinės galimybės visai kitokios...

Mano praktinis pastebėjimas - vienos vytelės nebeapipyninėsiu, nes daug gražiau kai jos sudėtos dvi. (bandysiu sudėti tris, ir eksperimentuosiu kaip atrosys).

wub.gif Ačiū už patarimą dėl kaselės, kad ją nusipinti atskirai ir klijuoti. Gavosi normaliai (tik dar nesu patenkinta vaizdo rezultatu, patirties ir praktikos įdirbio trūksta).
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 01 14, 15:40)
Mano pirmas "blynas"
Ir ... šis daiktas jau turi būsimą šeimininkę  thumbup.gif  (jos pageidavimu visas šis kūrinys liks tik lakuotas, nes jai laaabai gražus pirmapradis laikraštinis grožis (aš sau dažyčiau akriliniais dažais, bet tai - ateityje)  bigsmile.gif

Sveikinu su pirmu "blynu! Gana puikiai gavosi. jeigu šeimininkė nori nedažyto gaminio, tai puiku, ir mane labiau traukia kai matosi raidės, atrodo natūraliau. Tik patarčiau prieš lakuojant nutepti lipalu, skiestu vandeniu. Džiūna greitai, ir paskui nulakuoti. Nes gryną popierių lakuoti labai sunku, o ir efektas nelabai geras.Klijai sutvirtins gaminį ir geriau pasidengs lakas.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 01 15, 16:55)
Sveikinu su pirmu "blynu!

Ačiū Terra bigsmile.gif

Ir už patarimą dėkui. "netyčia" pati sugalvojau smile.gif

O man daug visgi patirties dekupažas davė rankdarbiaujant, ir kai ką jau pritaikiau pati išmąsčiau smile.gif))

Tiesa - pradėjusi domėtis laikraštiniais grožiais, perskaičiau visas temas, ir radau Pietų Amerikos moterų patirtį apipinant medinius ar metalinius rėmelius. Va čia tai man visai įdomu pasidarė, tik reikės paieškoti iš ko tuos rėmelius sukalti smile.gif (teks Senukus "siaubti") biggrin.gif )))
Papildyta:
P.s. o aš laukiau ir nesulaukiau klausimo - kos to daikto pritaikymas lotuliukas.gif ))

Čia - laikraštinė user posted image

va kaip dariau savo pirmą laikraštinuką - apipyninėjau Tupperware indelį:
https://picasaweb.go...IsLaikrasciu03#
Atsakyti
Gražūs darbeliai 4u.gif
Pabandžiau ir aš pinti, dauga vargo, nes labai jau storai susisukau laikraščius, tai teko juos padaryt plokščius, o nudažiau rudais aerozoliniais mašininiais dažais, dvi bonkutes sunaudojau, bet kažkaip antro nesirįžtu pradėt blush2.gif O šitą naudoju žurnalams susidėt, kad stale chaoso nebūtų
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Cia ir vel as smile.gif Prisipazinsiu:klydau blush2.gif ,jusu intuziazmas ir darbai gali uzkrest bet ka thumbup.gif As visdelto uzsikreciau pinimo virusu doh.gif biggrin.gif Jau turiu supinus dezute su dangteliu,liko nudazyt.Kai baigsiu ikelsiu foto.
TERA 2,noriu paklaust:
1.ar nudazytas darbelis nesideformuoja dziustant,jo nereikia prispaust ,ar dziovinti ant formos?
2.Dazant medvilniniais dazais jau paruosta pintine-juos tepti teptuku?Gal kvailokas klausymas,bet niekad su tuo nesusiduriau,nes dazai gaunasi labai skysti.
3.Jeigu dazysiu sienu dazais,vandens pagrindu,ar galima lakuot?
Didelis prasymas,jei turesit laiko,gal kas gali imesti nuotraukytes,kai pina kasele,turiu omeny-paciuo,eiles tvarka,nes as nesusigaudau,pagal esamas nuorodas blush2.gif
Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti