Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Terra2 @ 2012 01 12, 15:00)
tarpus, visada standartiškai darau kas 2 - 2,5 cm. Gal kitos daro kitaip ir daugiau gali patarti.

Aha, prisiskaičiusi padariau 3 cm tarpus - išvada kad per reti. Nors dėjau greta dvi popieriaus vyteles. Kituose darbeliuose tankinsiu g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal Linutė nesupyks, įmesiu jos pamokėlės nuorodėlę. Ten laaaabai aiškiai ir gerai parodyta pamokėlė kaip pinti ir kaip užbaigti darbelį : https://picasaweb.go...nis/PatiPradIa# ( beje, ši nuoroda yra pirmame temos puslapyje mirksiukas.gif )
Sėkmės, pynėjos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 12 sausio 2012 - 20:56
Šiandien iki 20val vakaro buvau tokioje euforijoje wub.gif ,kol MB nesugadino nuotaikos verysad.gif .Rodau jam savo dvi apipintas batų dežes ir kibirėlį 10lt su dangčiu netgi apipintu ,klausiu ar gražu bus kai nudažysiu ir aprengsiu[net ir rūbelį vidui pasiuvau] bigsmile.gif ax.gif , o jis klausia;ar galima uždirbti iš to? Nu blyn, aš plušu,kad namai taptų jaukesni, o jam tik uždarbis rūpi g.gif schmoll.gif .Sunervino blush2.gif Verslininkas atsirado ax.gif Ai tiek to, nepaisant visko labai esu patenkinta savo pirmais blynais thumbup.gif , lygiai šiandien savaitė, kai pradėjau skaityti temeles ir jau toks pasiekimas 4u.gif Negaliu įkelti foto, nes baterijos fotike išsikrovė. Man asmeniškai labiau patiko pint iš žurnalų ir lankstinukų negu iš laikraščių, toks tvirtas darbelis gavosi.
Papildyta:
Papildymas bigsmile.gif Visai pamiršau, nemaloniai nustebau šiandien senukuose savo mažame miestelyje blink.gif ,iki šios dienos buvau patenkinta ,kad gyvenu ramiame ,gražiame žemaitijos mieste smile.gif . Bet nei apie karštus klijus žino mūsų senukų darbuotojai, nei medvilninių dažų niekur neradau verysad.gif Laimei, mama gyvena Šiauliuose, tai prašiau pagalbos, nes dabar tokie orai, bijau net už vairo sėst ir kur į kelionę ruoštis verysad.gif Gal Šiauliškės pasufleruos, kur karštų klijų ir dažų rast. Gal prie chemijos prekių? O beico musiau rasiu pas save, o gal ir to bus deficitas? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doreja: 12 sausio 2012 - 22:09
QUOTE(doreja @ 2012 01 12, 22:15)

Gal Šiauliškės pasufleruos, kur karštų klijų ir dažų rast. Gal prie chemijos prekių? O beico musiau rasiu pas save, o gal ir to bus deficitas? schmoll.gif

Sveika. Šaunuolė, kad stengiesi ir dirbi. Juk ne visada didžiausias malonumas gauti finansinį pelną mirksiukas.gif . Kur kas svarbiau išmokti kažką sukurti savo rankomis ir patirti malonumą širdžiai wub.gif
Klijų lazdelių ( karštiem klijam ) pas mus yra senukuose ar kt. statybinių prekių parduotuvėse. Tiksliai nepamenu, bet sakyčiau, kad prie įvairių klijų, supokuotos po 5, 10 arba galima vienetais pirkti. Tik žiūrėk, kad tiktų storis į turimą "pistoletą". Mačiau, kad net keleto spalvų būna, ne tik bespalviai smile.gif .
O medvilninių dažų pas mus yra įv. prekybos centruose, turguj ( miestelis irgi mažas).
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Doreja,
Vilniuje Senukuose visi tie pistoletukai ir atsarginės lazdelės kabo kur vyriški įrankiai. Vyrai gi ir naudoja juos savo vyriškoms reikmėms biggrin.gif

Pasižiūrėk, gal pati pamatysi, o jei enrasi, geriau klausk floristinių karštos plastmasės klijavimo aparačiukų, gal geriau damos "blondinės" supras pardėje. Bet tikri floristiniai brangūs, apie dvacariką, o mes pirkom už septynis litus.

Rimule, ačiū už pasufleravimą dėl užbaigimo. Žinai kaip būna - kai lėkštė panosėje, šaukšto nesimato lotuliukas.gif )))
Atsakyti
doreja, "karšti klijai"-tai klijų pistoletas ir klijų lazdelės. Kaune Senukuose jų reikia ieškoti floristikos reikmenyse.

Atsakyti
Sakykit prašau, gal savo nupintus gaminius galiu nudažyti akriliniais dažais ir nulakuoti, nebeicuojant? g.gif Visą naktį galvą sukau, kaip čia greičiau rezultatą gaut, kol kas man ras medvilninių dažų juostelėm dažyt? Dar paklausiu, nes dabar net nžn kur tas postas ,kurioje temoje. Beicuojama tada kai su laku tik ant viršaus tepama,rat dar reikia ir dažyti pigmentu? g.gif
Papildyta:
Vakar sukdama juosteles pasiekiau rekordą tikriausiai, nes niekur neskaičiau,kad kuri būtų parašius thumbup.gif. Dabar nepamenu, kieno lankstinukai buvo, gal'moki veži;, bet lapai labai ilgi, tai pamatavus gavosi 57,5 cm ilgio juostelės thumbup.gif . Kai įvaldžiau juostelių sukimo technologiją, labai greitai einasi lotuliukas.gif , šimtą susuku per 30min,jei mažasis nerukdo. Kaip kažin sekasi jums tai daryt? Gal dar greičiau einasi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doreja: 13 sausio 2012 - 07:52
QUOTE(doreja @ 2012 01 13, 08:51)
Sakykit prašau, gal savo nupintus gaminius galiu nudažyti akriliniais dažais ir nulakuoti, nebeicuojant? g.gif Visą naktį galvą sukau, kaip čia greičiau rezultatą gaut, kol kas man ras medvilninių dažų juostelėm dažyt? Dar paklausiu, nes dabar net nžn kur tas postas ,kurioje temoje. Beicuojama tada kai su laku tik ant viršaus tepama,rat dar reikia ir dažyti pigmentu? g.gif
Papildyta:
Vakar sukdama juosteles pasiekiau rekordą tikriausiai, nes niekur neskaičiau,kad kuri būtų parašius thumbup.gif. Dabar nepamenu, kieno lankstinukai buvo, gal'moki veži;, bet lapai labai ilgi, tai pamatavus gavosi 57,5 cm ilgio juostelės thumbup.gif . Kai įvaldžiau juostelių sukimo technologiją, labai greitai einasi lotuliukas.gif , šimtą susuku per 30min,jei mažasis nerukdo. Kaip kažin sekasi jums tai daryt? Gal dar greičiau einasi? smile.gif

Pats dažymas gali būti įvairiausias. Galit drąsiai dažyti su bet kokiais dažais, o kai išdžius, lakuokit. Paprastai, jei dažoma su beicu, tai paskui bereikia tik laku padengti. Kam gadinti beico spalvą ir dar kažkuo dažyti.
O dėl vytelių sukimo , tai mano pats greičiausiais rezultatas, per valandą apie 150vytelių. Man greičiau neinasi verysad.gif Šiaip per vakarą aš daugiau kaip 300-400vytelių nesuku, nes pabosta. Stengiuosi suderinti pynimą, o tarpeliais pasukti. Tiesa, iš gliancinių reklaminių lankstinukų sukti eina žymiai greičiau, negu iš laikraščių.
Atsakyti
QUOTE(doreja @ 2012 01 13, 07:51)
Sakykit prašau, gal savo nupintus gaminius galiu nudažyti akriliniais dažais ir nulakuoti, nebeicuojant? g.gif ...

1.arba beicuoji arba akriliniais dazais dazai, arba medzio inpregnantu dengi - nesvarbu, kazkuris vienas variantas
2. nudziuvus, lakuoji laku kuris yra vandens pagrindu (man graziausiai pusiau matinis) matinis nuvyle, nes ant tamsios spalvos tokie balksvi subegimai atsirado kai isdziuvo lakas doh.gif nerekomenduoju matinio lako

as kurkas leciau suku mirksiukas.gif

uzdirbti galima is pintinuku mirksiukas.gif esu mugeje dalyvavus, keleta smulmenu pardaviau, didesni krepsiai liko.
Ir esu pora uzsakymui padariusi. Taip kad pasakyk vyrui, kad medziagos gali atipirkti kei ras klienturos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 01 13, 10:36)
Pats dažymas gali būti įvairiausias. Galit drąsiai dažyti su bet kokiais dažais, o kai išdžius, lakuokit. Paprastai, jei dažoma su beicu, tai paskui bereikia tik laku padengti. Kam gadinti beico spalvą ir dar kažkuo dažyti.
O dėl vytelių sukimo , tai mano pats greičiausiais rezultatas, per valandą apie 150vytelių. Man greičiau neinasi verysad.gif  Šiaip per vakarą aš daugiau kaip 300-400vytelių nesuku, nes pabosta. Stengiuosi suderinti pynimą, o tarpeliais pasukti. Tiesa, iš gliancinių reklaminių lankstinukų sukti eina žymiai greičiau, negu iš laikraščių.

AČIUKAS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 01 13, 11:05)
1.arba beicuoji arba akriliniais dazais dazai, arba medzio inpregnantu dengi - nesvarbu, kazkuris vienas variantas
2. nudziuvus, lakuoji laku kuris yra vandens pagrindu (man graziausiai pusiau matinis) matinis nuvyle, nes ant tamsios spalvos tokie balksvi subegimai atsirado kai isdziuvo lakas doh.gif nerekomenduoju matinio lako

as kurkas leciau suku mirksiukas.gif

uzdirbti galima is pintinuku mirksiukas.gif  esu mugeje dalyvavus, keleta smulmenu pardaviau, didesni krepsiai liko.
Ir esu pora uzsakymui padariusi. Taip kad pasakyk vyrui, kad medziagos gali atipirkti kei ras klienturos  cool.gif

Beta man tai tie darbeliai,kaip vaikai tikri brangūs biggrin.gif ,net bijaupagalvoti,kad tiek darbo, kantrybės įdėjus kažkas kitas turėtų verysad.gif , bet musiau visoms taip būna su pirmais darbeliais blush2.gif , vėliau norėsis gal ir dovanoti kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doreja @ 2012 01 13, 12:02)
AČIUKAS 4u.gif
Papildyta:

Beta man tai tie darbeliai,kaip vaikai tikri brangūs biggrin.gif ,net bijaupagalvoti,kad tiek darbo, kantrybės įdėjus kažkas kitas turėtų verysad.gif , bet musiau visoms taip būna su pirmais darbeliais blush2.gif , vėliau norėsis gal ir dovanoti kažką  smile.gif

man tai gera dalintis tuo ka moku, wub.gif dauguma isdovanojus esu, sau tik 2 dezutes ir 2 krepsiukus mazuliukus pasilikus turiu.
Nedaug dar ir darius esu ax.gif
Atsakyti
Kažkuri yra rašiusi, kad kaselę iš sudrėkintų juostelių pynė. Aš ir taip padariau, nes su apdaila dar nelabai išeina susidraugauti schmoll.gif . Klausimas ; reikia išdžiovinus priklijuoti su karštais klijais? Gal atsilieps kas taip darė verysad.gif
Atsakyti