Labai grazu
Pmociute,jūsų visi darbai šaunūs
Mano darbų krūvelė didėja norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų?
Mano darbų krūvelė didėja norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų?
Labas,
na pasirodau su savo pirmu darbeliu.
Sukti vyteles man labai patiko, o pinti-nėra lengva, rankas nuskaudo, bet irgi buvo smagu.
Dabar labai noriu padaryti stačiakampę dėžutę, gal kitą sav. bandysiu
Procesas:
Rezultatas:
Jei kas galėtų pakomentuoti, būčiau labai dėkinga
Sukti vyteles man labai patiko, o pinti-nėra lengva, rankas nuskaudo, bet irgi buvo smagu.
Procesas:
Rezultatas:
[quote=@asta,2011 01 19, 22:08]
norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų?
Bijau suklaidinti, kadangi aš su pinoteksu niekada nedažiau. Manau, kad dažyti galima, tik lakas nežinau koks tiktų. Čia reikėtų su statybininkais pasikonsultuoti. Arba pabandyk kelias vyteles nutept ir matysi, ar tinka. Nežinau , ką daugiau patart
Papildyta:
[quote=daiva_z,2011 01 20, 13:17]
Labas,
Nu ką čia daug komentuoti? Darbeliai net šviečia. Manau, ir pačiai gražu į juos žiūrėti. Mano pirmieji, palyginus su tavo, buvo smarkiai baisesni.
norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų?
Bijau suklaidinti, kadangi aš su pinoteksu niekada nedažiau. Manau, kad dažyti galima, tik lakas nežinau koks tiktų. Čia reikėtų su statybininkais pasikonsultuoti. Arba pabandyk kelias vyteles nutept ir matysi, ar tinka. Nežinau , ką daugiau patart
Papildyta:
[quote=daiva_z,2011 01 20, 13:17]
Labas,
Nu ką čia daug komentuoti? Darbeliai net šviečia. Manau, ir pačiai gražu į juos žiūrėti. Mano pirmieji, palyginus su tavo, buvo smarkiai baisesni.
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 20, 13:17)
Labas,
Procesas:
Rezultatas:
Procesas:
Rezultatas:
Labai jau grazia gavosi
Labai ačiū, mergaitės. Net susigėdau. Dabar tikrai bandysiu staciakampį
QUOTE(pmociute @ 2011 01 19, 20:58)
tai ir pati dedu kartoninius dugnus, bet taip matau pirma karta, kad dar pratesiamas su vytelem tas dugnas.
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 21, 09:11)
nu kad pati issiprasei pagirti, tai giriam - TIKRAI GRAZUS PIRMASIS KREPSELIS- SAUNUOLE!!!!!!! mano pirmas tai "pavarges"palei taviski
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 21, 10:11)
gal kokia nuoroda pametetum kaip ji ketini daryti.
Dezele susiorganizavau jau, bet va makulaturos tai artimieji visai neturi teks pirkti koki laikrasti storesni "paskaitymui"
Nagi prisipazinkit, kuri vakar telike maisetes? per LTryto televizija, zaidime "kas tu toks?"
PYNEJA IS LAIKRASCIU
PYNEJA IS LAIKRASCIU