Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Prireikė didelių talpų. Siunčiu nedažytus, nes vėliau galiu neturėti fotiko. Ir smulkmenėlė - padėkliukas user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2011 01 19, 16:32)
Prireikė didelių talpų. Siunčiu nedažytus, nes vėliau galiu neturėti fotiko. Ir smulkmenėlė - padėkliukas  user posted image  user posted image

oho. gigantai bigsmile.gif thumbup.gif ale koks cia naujas budas ta kartona panaudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 19 sausio 2011 - 18:43
Labai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dele: 19 sausio 2011 - 20:00
Ačiū. Nu ir dar truputį user posted image
Papildyta:
[quote=laimiene,2011 01 19, 19:41]
oho. gigantai bigsmile.gif thumbup.gif ale koks cia naujas budas ta kartona panaudot g.gif

Būdas ne naujas. Ankstesnėse temose yra daug daiktų su kartoniniais dugnais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 19 sausio 2011 - 20:59
Pmociute,jūsų visi darbai šaunūs wub.gif
Mano darbų krūvelė didėja ax.gif norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų? g.gif
Atsakyti
Labas,
na pasirodau su savo pirmu darbeliu.
Sukti vyteles man labai patiko, o pinti-nėra lengva, rankas nuskaudo, bet irgi buvo smagu.
Dabar labai noriu padaryti stačiakampę dėžutę, gal kitą sav. bandysiu ax.gif

Procesas:
user posted image
Rezultatas:
user posted image

Jei kas galėtų pakomentuoti, būčiau labai dėkinga rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=@asta,2011 01 19, 22:08]
norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie dažymą- jei nutepčiau pinoteksu,o ant viršaus laku,ar tiktų?

Bijau suklaidinti, kadangi aš su pinoteksu niekada nedažiau. Manau, kad dažyti galima, tik lakas nežinau koks tiktų. Čia reikėtų su statybininkais pasikonsultuoti. Arba pabandyk kelias vyteles nutept ir matysi, ar tinka. Nežinau , ką daugiau patart bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=daiva_z,2011 01 20, 13:17]
Labas,
Sukti vyteles man labai patiko, o pinti-nėra lengva, rankas nuskaudo, bet irgi buvo smagu.
Dabar labai noriu padaryti stačiakampę dėžutę, gal kitą sav. bandysiu ax.gif

Jei kas galėtų pakomentuoti, būčiau labai dėkinga

Nu ką čia daug komentuoti? biggrin.gif Darbeliai net šviečia. Manau, ir pačiai gražu į juos žiūrėti. Mano pirmieji, palyginus su tavo, buvo smarkiai baisesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 20 sausio 2011 - 15:20
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 20, 13:17)
Labas,
Dabar labai noriu padaryti stačiakampę dėžutę, gal kitą sav. bandysiu  ax.gif

Procesas:
user posted image
Rezultatas:
user posted image

Jei kas galėtų pakomentuoti, būčiau labai dėkinga  rolleyes.gif

Labai jau grazia gavosi thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif Labai ačiū, mergaitės. Net susigėdau. Dabar tikrai bandysiu staciakampį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2011 01 19, 20:58)

Būdas ne naujas. Ankstesnėse temose yra daug daiktų su kartoniniais dugnais mirksiukas.gif

tai ir pati dedu kartoninius dugnus, bet taip matau pirma karta, kad dar pratesiamas su vytelem tas dugnas.

QUOTE(daiva_z @ 2011 01 21, 09:11)
blush2.gif Labai ačiū, mergaitės. Net susigėdau. Dabar tikrai bandysiu staciakampį  thumbup.gif

biggrin.gif nu kad pati issiprasei pagirti, tai giriam - TIKRAI GRAZUS PIRMASIS KREPSELIS- SAUNUOLE!!!!!!! mano pirmas tai "pavarges"palei taviski
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 21, 10:11)
blush2.gif Labai ačiū, mergaitės. Net susigėdau. Dabar tikrai bandysiu staciakampį  thumbup.gif

gal kokia nuoroda pametetum ax.gif kaip ji ketini daryti.

Dezele susiorganizavau jau, bet va makulaturos tai artimieji visai neturi schmoll.gif teks pirkti koki laikrasti storesni "paskaitymui" biggrin.gif
Atsakyti
Nagi prisipazinkit, kuri vakar telike maisetes? per LTryto televizija, zaidime "kas tu toks?"
PYNEJA IS LAIKRASCIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti