Prisiduodu su paskutiniais darbeliais
Pirmoji eglute:
Visas egluciu miskas (dauguma nedazytos dar)
Kalediniai vainikai:
Ir nevykus, dvigubo pynimo ar kaip ten vadinasi, dezute. Dar jai varksei ir dazas netikes buvo totalus krachas zodziu:
fotkei dar puse bedos, bet realiai...
sveikutes nepykit uz gal kiek kvailoka klausyma, bet pynime esu naujoke.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.
Jusu drabai fantastiski! jergau kol tiek ismoksiu teks dar mokytis ir mokytis
QUOTE(Bagyyra @ 2011 12 07, 14:22)
sveikutes nepykit uz gal kiek kvailoka klausyma, bet pynime esu naujoke.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.
Sveika, naujoke! Visko klauskit, ko tik norite, jei tik žinosim, tai mielai atsakysim. Gal Jūsų beicas tiesiog blyškesnės spalvos, juk visokių spalvų yra. O gal perdaug su vandeniu praskiedėt. Aš dažydavau tik vieną kartą. Pabandykit mažą plotelį patepti laku, jeigu nesuaktyvės spalva, tepkit antrą kartą beicu ir po to viską lakuokit. Tik patarčiau kokį šaukštą acto arba druskos įpilti. Sodresnė spalva gaunasi.
Ačiū Terra2 labai!
Padariau išvada,kad mano beicas nuo senatvės ir tikriausiai kad buvo skiestas už tad teks kelis kartus dažyt, pabaigsiu o jau tada pirksiu kitą. Kai pabaigsiu parodysiu kaip išėjo pirmas blynas.
Padariau išvada,kad mano beicas nuo senatvės ir tikriausiai kad buvo skiestas už tad teks kelis kartus dažyt, pabaigsiu o jau tada pirksiu kitą. Kai pabaigsiu parodysiu kaip išėjo pirmas blynas.
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 07, 16:45)
Sveika, naujoke! Visko klauskit, ko tik norite...Tik patarčiau kokį šaukštą acto arba druskos įpilti. Sodresnė spalva gaunasi.
Laba. Ar teisingai supratau, kad druską ar actą pilti į beicą? Manau, kad į dažus pilami šitie dalykai
QUOTE(rimute7 @ 2011 12 07, 19:58)
Laba. Ar teisingai supratau, kad druską ar actą pilti į beicą? Manau, kad į dažus pilami šitie dalykai
Beicas irgi dažai. Į jį aš pilu acto, kai noriu sodresnės spalvos. Ir, patikėkit, padeda!
Terra2, aš sužavėta
As egluciu nebeicavau, o daziau purskiamais dazais, zaliais ir sidabriniais. Kadangi veiksmas vyko ziema, daziau vonioje Smirdejo ziauriai visi namai, o vonia dar ir dabar zalia
Terra2, stebiuosi ir zaviuosi ir t.t. Jusu darbais
Sirvita, grazios eglutes gavosi Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
Saunuoles ir visos kitos, kuriu nepaminejau
Terra2, stebiuosi ir zaviuosi ir t.t. Jusu darbais
Sirvita, grazios eglutes gavosi Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
Saunuoles ir visos kitos, kuriu nepaminejau
QUOTE(Drum @ 2011 12 08, 14:27)
Terra2, aš sužavėta
Malonu, kad patinka! Ačiū!
Papildyta:
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 08, 17:45)
Sveikos Vakar padariau eglute, bet va iskilo klausimas? Ka daryti toliau su ja? Ka jus darote? pirmiausia beicuojate ir ka toliau.... galite patarti? ACIU
Aš irgi pritariu kabarkstai, kad geriausia eglutes purkšti dažais. O kad nesmirdėtų labai namai, geriausia tai daryti lauke kur po stogu arba laiptinėje. Nupurštus aš laiptinėje palieku porai valandų prasivėsinti. Tiesa, purškiau tik savo miniatiūrinius batukus. Nerizikuoju pinti eglučių, man kažkaip atrodo, kad nesigaus gražiai. Kai pažiūriu Jūsų eglutes, tai man gražiai atrodo. Šaunuolės!
QUOTE(Bagyyra @ 2011 12 07, 13:22)
.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.
as turejau azuolo spalvos, tai daziau 3 kartus kad tamsesnis butu + lakas
riesuto spalva ar polisanderio uztenka 2 kartus
QUOTE(kabarksta @ 2011 12 08, 17:32)
As egluciu nebeicavau, o daziau purskiamais dazais, zaliais ir sidabriniais. Kadangi veiksmas vyko ziema, daziau vonioje Smirdejo ziauriai visi namai, o vonia dar ir dabar zalia
..Sirvita, grazios eglutes gavosi Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
..
..Sirvita, grazios eglutes gavosi Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
..
as irgi purskiamais eglutes ir vainika daziau masinoms jie ten, bet parasyta, kad ir medziui tinka, popierius gi medis smirda tikrai, as balkone pasitiesus cirata purskiau, bet kliuvo ir palangei taip kad gerai apsidengti reikia.
Joooo spiralinis pynimas jega
Baltos kelios pintos is atrinktu vyteliu kurioms kliuvo laikrascio virsutine ir apatine dalys, jos gi gaunasi baltos susukus
O labiau priekyje kur eglutes, tai nuziurejau is tinklapio, berods cekes, is nenaudotos kasos aparato juostos susikarpiau vienodo ilgio ir sukau kalkine puse i vidu. Is 2 ruloneliu gavosi 2 didesnes ir 4 mazesnes eglutes