Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Prisiduodu su paskutiniais darbeliais smile.gif
Pirmoji eglute:
user posted image

Visas egluciu miskas (dauguma nedazytos dar)
user posted image

Kalediniai vainikai:
user posted image

Ir nevykus, dvigubo pynimo ar kaip ten vadinasi, dezute. Dar jai varksei ir dazas netikes buvo doh.gif totalus krachas zodziu:
fotkei dar puse bedos, bet realiai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 06 gruodžio 2011 - 14:03
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 06, 15:03)
Prisiduodu su paskutiniais darbeliais  smile.gif

Na ir pasidarbuota! Super! thumbup.gif
Čia mano kuklus vainikėlis user posted image
Atsakyti
sveikutes nepykit uz gal kiek kvailoka klausyma, bet pynime esu naujoke.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.

Jusu drabai fantastiski! jergau kol tiek ismoksiu teks dar mokytis ir mokytis
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2011 12 07, 14:22)
sveikutes nepykit uz gal kiek kvailoka klausyma, bet pynime esu naujoke.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.

Jusu drabai fantastiski! jergau kol tiek ismoksiu teks dar mokytis ir mokytis

Sveika, naujoke! Visko klauskit, ko tik norite, jei tik žinosim, tai mielai atsakysim. Gal Jūsų beicas tiesiog blyškesnės spalvos, juk visokių spalvų yra. O gal perdaug su vandeniu praskiedėt. Aš dažydavau tik vieną kartą. Pabandykit mažą plotelį patepti laku, jeigu nesuaktyvės spalva, tepkit antrą kartą beicu ir po to viską lakuokit. Tik patarčiau kokį šaukštą acto arba druskos įpilti. Sodresnė spalva gaunasi.
Atsakyti
Ačiū Terra2 labai!
Padariau išvada,kad mano beicas nuo senatvės ir tikriausiai kad buvo skiestas už tad teks kelis kartus dažyt, pabaigsiu o jau tada pirksiu kitą. Kai pabaigsiu parodysiu kaip išėjo pirmas blynas.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 07, 16:45)
Sveika, naujoke! Visko klauskit, ko tik norite...Tik patarčiau kokį šaukštą acto arba druskos įpilti. Sodresnė spalva gaunasi.

Laba. Ar teisingai supratau, kad druską ar actą pilti į beicą? g.gif rolleyes.gif Manau, kad į dažus pilami šitie dalykai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2011 12 07, 19:58)
Laba. Ar teisingai supratau, kad druską ar actą pilti į beicą? g.gif  rolleyes.gif Manau, kad į dažus pilami šitie dalykai bigsmile.gif

Beicas irgi dažai. Į jį aš pilu acto, kai noriu sodresnės spalvos. Ir, patikėkit, padeda!
Atsakyti
Terra2, aš sužavėta wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar padariau eglute, bet va iskilo klausimas? Ka daryti toliau su ja? Ka jus darote? pirmiausia beicuojate ir ka toliau.... galite patarti? ACIU 4u.gif
user posted image
Atsakyti
As egluciu nebeicavau, o daziau purskiamais dazais, zaliais ir sidabriniais. Kadangi veiksmas vyko ziema, daziau vonioje blush2.gif Smirdejo ziauriai visi namai, o vonia dar ir dabar zalia doh.gif
Terra2, stebiuosi ir zaviuosi ir t.t. Jusu darbais thumbup.gif
Sirvita, grazios eglutes gavosi wub.gif Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
Saunuoles ir visos kitos, kuriu nepaminejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 08 gruodžio 2011 - 17:34
QUOTE(Drum @ 2011 12 08, 14:27)
Terra2, aš sužavėta  wub.gif

Malonu, kad patinka! Ačiū!

Papildyta:
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 08, 17:45)
Sveikos smile.gif Vakar padariau eglute, bet va iskilo klausimas? Ka daryti toliau su ja? Ka jus darote? pirmiausia beicuojate ir ka toliau.... galite patarti? ACIU  4u.gif
user posted image

Aš irgi pritariu kabarkstai, kad geriausia eglutes purkšti dažais. O kad nesmirdėtų labai namai, geriausia tai daryti lauke kur po stogu arba laiptinėje. Nupurštus aš laiptinėje palieku porai valandų prasivėsinti. Tiesa, purškiau tik savo miniatiūrinius batukus. Nerizikuoju pinti eglučių, man kažkaip atrodo, kad nesigaus gražiai. Kai pažiūriu Jūsų eglutes, tai man gražiai atrodo. Šaunuolės!
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2011 12 07, 13:22)
.. sakykit o kiek kartu dazot su beicu? gavau beico bet jis is cccp laiku stovi tai gal negeras nepadenge gerai.. Aciu uz atsakyma.

as turejau azuolo spalvos, tai daziau 3 kartus kad tamsesnis butu + lakas
riesuto spalva ar polisanderio uztenka 2 kartus

QUOTE(kabarksta @ 2011 12 08, 17:32)
As egluciu nebeicavau, o daziau purskiamais dazais, zaliais ir sidabriniais. Kadangi veiksmas vyko ziema, daziau vonioje blush2.gif Smirdejo ziauriai visi namai, o vonia dar ir dabar zalia doh.gif
..Sirvita, grazios eglutes gavosi wub.gif Smagus spiralinis pynimas, ar ne? O tos baltos irgi is laikrasciu ar kokio kitokio popieriaus?
..

as irgi purskiamais eglutes ir vainika daziau thumbup.gif masinoms jie ten, bet parasyta, kad ir medziui tinka, popierius gi medis biggrin.gif smirda tikrai, as balkone pasitiesus cirata purskiau, bet kliuvo ir palangei ax.gif taip kad gerai apsidengti reikia.

Joooo bigsmile.gif spiralinis pynimas jega thumbup.gif thumbup.gif
Baltos kelios pintos is atrinktu vyteliu kurioms kliuvo laikrascio virsutine ir apatine dalys, jos gi gaunasi baltos susukus mirksiukas.gif
O labiau priekyje kur eglutes, tai nuziurejau is tinklapio, berods cekes, is nenaudotos kasos aparato juostos thumbup.gif susikarpiau vienodo ilgio ir sukau kalkine puse i vidu. Is 2 ruloneliu gavosi 2 didesnes ir 4 mazesnes eglutes smile.gif
Atsakyti