Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Superine varle karaliene thumbup.gif
labai israiskinga thumbup.gif tikrai princa susiras
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 03, 18:36)
Superine varle karaliene thumbup.gif
labai israiskinga thumbup.gif  tikrai princa susiras

Ačiū! Dabar kaip tik pinu rupužoką biggrin.gif . Į princą kažkaip nelabai panašus gaunasi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 03, 13:22)
Labas mergaitės,
na ir kur Jūs prapuolėt? Aš pajuokinsiu Jus su savo varlyte, gal ir pavyks atgaivinti temą.

Super wub.gif Nu nesuprantu kaip atidirbti rankele, kad tokie super darbeliai gautusi!!! Pas mane po pirmu bandymu, susukti laikrastukai vazoje stovi blush2.gif Reikes rytoj bandyti eglute pinti,maciau cia yra ideta nuoroda, tai bandysim smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 03, 14:22)
Labas mergaitės,
na ir kur Jūs prapuolėt? Aš pajuokinsiu Jus su savo varlyte, gal ir pavyks atgaivinti temą.
user posted image user posted image

vau kokia varlė man į kolekciją tiktų labai
Atsakyti
Sveikos, vakar visai netyčia radau šią temą. Labai patiko idėja, o darbai visų fantastiški tiesiog bigsmile.gif
Aišku šiandien jau bandysiu sukt laikraštukus ir bandyt pint biggrin.gif Tik labai daug idėjų namams turiu su stačiakampio formos krepšeliais, bet kiek žiūrėjau nuorodų, nu niekaip nesuprantu kaip tą formą išgauti? Ar būtina meistrautis rėmus?
Būčiau labai dėkinga, jei kas padėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 04, 03:57)
Reikes rytoj bandyti eglute pinti,maciau cia yra ideta nuoroda, tai bandysim smile.gif  ax.gif

Bandykit ir tikrai puikiai gausis!

Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 05, 13:32)
Sveikos, vakar visai netyčia radau šią temą. Labai patiko idėja, o darbai visų fantastiški tiesiog bigsmile.gif
Aišku šiandien jau bandysiu sukt laikraštukus ir bandyt pint biggrin.gif Tik labai daug idėjų namams turiu su stačiakampio formos krepšeliais, bet kiek žiūrėjau nuorodų, nu niekaip nesuprantu kaip tą formą išgauti? Ar būtina meistrautis rėmus?

Sveika mus atradusi! Noriu duoti patarim1. Jeigu Jūs esate tik pradedančioji, tai geriau pradėti nuo apvalių pintinukų. Žymiai paprasčiau, vėliau galėsit pereiti prie stačiakampių. na, o jei jau norit pradėti nuo stačiakampių, tai geriau imkit už pagrindą kartono gabalą, ir aplink jį pinkit. Man asmeniškai neišeina išpinti gražaus kvadrato ar stačiakampio be kartoninio pagrindo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 05, 19:19)
Sveika mus atradusi! Noriu duoti patarim1. Jeigu Jūs esate tik pradedančioji, tai geriau pradėti nuo apvalių pintinukų. Žymiai paprasčiau, vėliau galėsit pereiti prie stačiakampių. na, o jei jau norit pradėti nuo stačiakampių, tai geriau imkit už pagrindą kartono gabalą, ir aplink jį pinkit.  Man asmeniškai neišeina išpinti gražaus kvadrato ar stačiakampio be kartoninio pagrindo verysad.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif
Taip ir darau, pradėjau nuo apvalaus. Kadangi ir vytelės pirmosios šleivos ir pats
gaminys biggrin.gif Na bet kitą kartą žinosiu ką ne taip dariau smile.gif
O gal kažkur galima būtų pažiūrėt vaizdinės medžiagos kaip tą stačiakampį apipint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2011 12 05, 13:21)
vau kokia varlė man į kolekciją tiktų labai

na va, mielai padovanočiau, bet ta žaliaakė jau užsakyta. Bandžiau varliną nupinti, bet ne tas gavosi. Nebeturiu žalių vytelių verysad.gif
Čia mažas varliūkštisuser posted image, o čia visa šeimynėlėuser posted image
Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 05, 19:26)
Ačiū už atsakymą smile.gif
Taip ir darau, pradėjau nuo apvalaus. Kadangi ir vytelės pirmosios šleivos ir pats
gaminys biggrin.gif Na bet kitą kartą žinosiu ką ne taip dariau smile.gif
O gal kažkur galima būtų pažiūrėt vaizdinės medžiagos kaip tą stačiakampį apipint? ax.gif

va cia pasiziurekit, yra naudingu pamokeliu. Jei nepades, paieskosiu ka nors kita
http://www.mojeplete...na-pletene-dno/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terra2: 05 gruodžio 2011 - 18:33
QUOTE(Terra2 @ 2011 12 05, 19:38)
va cia pasiziurekit, yra naudingu pamokeliu. Jei nepades, paieskosiu ka nors kita
http://www.mojeplete...na-pletene-dno/

Ačiū, atrodo supratau smile.gif Tik galvoju jei gaminti dežutes į pvz vonią susimest valikliams ar tas kartonas viduj nesupus paskui man? biggrin.gif Ar tiesiog labiau impregnuot darbelį užtektų?
Ir dar, pagaminau pirmą nedidutį krepšiuką pagal vazonelį, bet jis man gavosi toks minkštutis. Galvoju, ar po dažymo ir lako jis žymiai patvirtėja? Na ar gaunasi tokio tvirtumo kaip pintas iš tikrų vytelių?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 05, 21:44)
Ačiū, atrodo supratau smile.gif Tik galvoju jei gaminti dežutes į pvz vonią susimest valikliams ar tas kartonas viduj nesupus paskui man? biggrin.gif Ar tiesiog labiau impregnuot darbelį užtektų?
Ir dar, pagaminau pirmą nedidutį krepšiuką pagal vazonelį, bet jis man gavosi toks minkštutis. Galvoju, ar po dažymo ir lako jis žymiai patvirtėja? Na ar gaunasi tokio tvirtumo kaip pintas iš tikrų vytelių?

Kartoną aš apklijuoju lipnia plėvele arba nudažau vandeniui atspariais dažais. O jeigu jūs pinate su nedažytomis vytelėmis ir jau nupintą dažote, tai vienu kartu ir kartoninį dugną nudažykite. Mano dėžutė vonioje jau 2 metai kaip stovi ir nieko. O po dažymo labai sutvirtėja gaminys, kad galima mėtyti. Tą mažiuką varliuką aš pyniau iš telefonų knygos lapų. Reikėjo dažyti, ko aš jau visai nebenoriu, nes viską pinu tik iš anksto nudažytų vytelių. Tai va, dažiau taip: paėmiau apie 1 šaukštą lipalo(atsparų vandeniui), apie 2 šaukštus vandens ir žalio kolerio apie 1 šaukštą. Daugiau man nereikėjo tam varliukui, bet dar liko nemažai, tad reikės dar porelę nupinti, kad nemest lauk dažų. Su tuo mišiniu nudažytas gavosi toks tvirtas, kad atrodo, kaip keramikinis.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 05, 12:32)
...labai daug idėjų namams turiu su stačiakampio formos krepšeliais, bet kiek žiūrėjau nuorodų, nu niekaip nesuprantu kaip tą formą išgauti? Ar būtina meistrautis rėmus?

nuostabi pamokele thumbup.gif , pagal kuria pati ismokau dezes apipinti paprastu pynimu ir kitas jau mokinu ax.gif
http://www.auksarank...s-is-laikrasciu

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 05, 20:44)

Jeigu nudazysi is abieju pusiu dezute ar vazoneli, ir dar nulakuosi, tai dregme nebaisi mirksiukas.gif Pastebejau kad su paskutiu pirktu inpregnantu medziui krepsiukai lieka lankstus, ziuresiu kas gausis po lakavimo. Taip kad ir nuo dazo priklauso tvirtumas smile.gif

Ar matet sekmadieni laida apie krepsiu pyneja, jis pina is egles ploksteliu tokiu, tai pagalvojau kad nesudetinga pynimas, galima pritaikyti pinti is laikrascio sulankstytu juosteliu smile.gif neradau parodyt kaip atrodo toks plokscias pynimas g.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad taip geranoriškai padedat, ačiū 4u.gif 4u.gif
Šiandien prisisuksiu dar vytelių ir bandysiu po truputį.. smile.gif
Atsakyti