Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(kabarksta @ 2011 10 12, 22:10)

Kaip grazu bigsmile.gif ,reiktu pabandyt pasidaryt smile.gif tik beda kad nelabai zinau kaip ja pinti ax.gif
Atsakyti
Pabandysiu siek tiek paaiskint ax.gif

Paimam 6 ar daugiau vyteliu ir surisam netoli vieno galo:
user posted image

Pasidarom norimo dydzio kugi ir trumpaji gala ikisam i kugio virsune:
user posted image

Vyteles atlenkiam i horizontalia padeti, kugi apverciam ir prideje papildoma vytele pradedam pinti spiraliniu pynimu:
user posted image user posted image user posted image

Esu pynus ir nuo apacios(eglutes pagrindo), tuomet sukryziuojame 3 vyteles, kad gautusi 6 spinduliai, ant ju uzdedam kugio pagrinda, pridejus papildoma vytele pinam spiraliniu pynimu link virsunes. Baigus pinti, reikia apacioje esancias vyteles centre prakirpti, istraukti kugi ir uzkaisiojant galus paklijuoti, kad neissipintu.
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 12 spalio 2011 - 22:21
QUOTE(Terra2 @ 2011 10 11, 13:13)
Mes visos pradėjom, taip sakant nuo "balto lapo". Lauksim pirmųjų įspūdžių.

Oj, ilgai teks laukti doh.gif lotuliukas.gif

Mane labai domina tokie fotorėmeliai (viduriniai ypač)- gal kuri "pašnibždėtų", kaip juos reikia daryti, ant ko? g.gif Gal tiesiog išsipjauti iš kartono rėmą ir po tas tris vyteles suklijuoti bei nudažyti? g.gif

Prisisukau" vytelių", dabar bandysiu aiškintis, kokių priemonių reikia, kas per velnias tas beicas, kokie dažai tinkami ir išvis nuo ko pradėti hihihi.gif Gaila, kad to laisvo laiko nedaug, tik kol dukrytė miega ax.gif

- - -
Išties pirmoje temos žinutėje galėtų būti ne tik nuorodos ir reikiamų priemonių sąrašas, bet ir trumpa "pamokėlė", ką po ko daryti eilės tvarka, pvz. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 14 spalio 2011 - 12:48
Matet, kitoks popieriaus sukimo bunas ir pynimo.Jauciu daug tvirtesnis nei sitas tradicinis....

kitas budas.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 10 15, 22:12)
Matet, kitoks popieriaus sukimo bunas ir pynimo.Jauciu daug tvirtesnis nei sitas tradicinis....

kitas budas.

Čia naudoja ne laikraštinį popierių, o tikriausiai papirusinį. Jis jau savaime yra minkštesnis ir plonesnis. O ir kaip , susukus tokiu būdu, ilginti vyteles neįsivaizduoju...
Atsakyti
sveikos, mergininos smile.gif , nupyniau krepseli, dabar galvoju, kaip ji nudazyti.. skaicia forume, kad pagrinde visos beicuojat ir po to lakuojat. as turiu PINOTEX. gal zinot, ar tokie dazai tiktu?
Atsakyti
Terra 2, gal gali pasakyti, kur Klaipėdoje pigiausiai galima nusipirkti dažų medvilnei. Ačiū. Sėkmės grožybių kūrime. Aš po truputėlį pinu, tačiau vis dar neturiu kuo nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2011 10 20, 13:20)
Terra 2, gal gali pasakyti, kur Klaipėdoje pigiausiai galima nusipirkti dažų medvilnei. Ačiū. Sėkmės grožybių kūrime. Aš po truputėlį pinu, tačiau vis dar neturiu kuo nufotografuoti smile.gif

Pigiausiai Maximoje (po 2.59Lt). IKI parduotuvese po 2.99Lt. Pernai prieš Kalėdas IKI parduotuvėse buvo akcija dažams. Kainavo po 1,99Lt. Aš buvau prisipirkusi už 100Lt, tai iki šiol užteko. Gal vėl bus kokia akcija.
Papildyta:
QUOTE(placiaziede @ 2011 10 20, 13:06)
sveikos, mergininos smile.gif , nupyniau krepseli, dabar galvoju, kaip ji nudazyti.. skaicia forume, kad pagrinde visos beicuojat ir po to lakuojat. as turiu PINOTEX. gal zinot, ar tokie dazai tiktu?

Tinka bet kokie dažai, skirti medienai, geriausiai skiedžiami vandeniu. Galima ir beicą skiesti vandeniu, tik jis ilgiau džiūsta.
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2011 10 12, 23:16)
Pabandysiu siek tiek paaiskint ax.gif
... pridejus papildoma vytele pinam spiraliniu pynimu link virsunes. Baigus pinti, reikia apacioje esancias vyteles centre prakirpti, istraukti kugi ir uzkaisiojant galus paklijuoti, kad neissipintu.
Sekmes! 4u.gif

taip taip tokias eglutes ir turejau galvoje 4u.gif
aciu uz pamokele 4u.gif
blush2.gif va beda, kad nezinau kaip tas spiralinis pynimas daromas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 10 21, 10:17)
taip taip tokias eglutes ir turejau galvoje 4u.gif
aciu uz pamokele 4u.gif
blush2.gif  va beda, kad nezinau kaip tas spiralinis pynimas daromas  ax.gif

http://marrietta.ru/post172891119/
http://podelkin-dom....po-spirali.html
Atsakyti
sveikos,rodaus su vienu is paskutiniu savo darbeliu http://public.fotki....eriaus/002.html
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2011 10 22, 21:31)
sveikos,rodaus su vienu is paskutiniu savo darbeliu http://public.fotki....eriaus/002.html

Labai labai gražu! Šaunuolė!
Atsakyti