Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(ruta19 @ 2011 09 29, 14:43)
Fantastika  4u.gif As jau susitaikiau su mintim, kad man be sansu ismokti sitaip pinti. O tas dangtis nupintas ar kazkas apipinto ten?

Tik nereikia taip savim nepasitikėti. Tikrai viskas gausis, o gal ir gaunasi, tik kuklinatės. O dangčio pagrindas yra paprasčiausias kartonas 30x40, užklijuota lipni plėvelė medžio imitacija ir tas kartono gabalas apipintas. Kai pagal dydį atitinka dėžės parametrus daromas bortelis ir užlenkimas. Viskas labai paprasta.Nors man originaliau atrodo, kai viskas yra išpinta, bet tokio dydžio dėžei reikia tvirtumo. Kadangi pyniau be jokios formos, o iš akies, tai truputį dėžė pasviro.
Atsakyti
sveikos, merginos, esu naujoke tiek siame forume, tiek pynime smile.gif beje, pynimu labai susidomejau, siandien pradejau pinti pirma dezute is reklaminiu lankstinuku, dar nebaigiau, labai sudetingai gaunas, sunkiai lankstos, atsivepia, kraipos... o is jusu darbeliu matyti, kad viskas lyg sviestu patepta biggrin.gif taip tvarkinga, lygu.. pynime liko didziausias neaiskumas del uzbaigimo.. g.gif maciau, kad yra budas pinant kasyte, taciau kol kas man tai dar per sudetinga, gal kas galetu nuoroda kokia ideti aiskia arba paaiskinti, kaip uzbaigti darbeli paprastai ir nesudetingai. Busiu labai dekinga! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo placiaziede: 01 spalio 2011 - 00:01
QUOTE(placiaziede @ 2011 10 01, 01:00)
sveikos, merginos, esu naujoke tiek siame forume, tiek pynime smile.gif beje, pynimu labai susidomejau, siandien pradejau pinti pirma dezute is reklaminiu lankstinuku, dar nebaigiau, labai sudetingai gaunas, sunkiai lankstos, atsivepia, kraipos... o is jusu darbeliu matyti, kad viskas lyg sviestu patepta  biggrin.gif  taip tvarkinga, lygu.. pynime liko didziausias neaiskumas del uzbaigimo..  g.gif  maciau, kad yra budas pinant kasyte, taciau kol kas man tai dar per sudetinga, gal kas galetu nuoroda kokia ideti aiskia arba paaiskinti, kaip uzbaigti darbeli paprastai ir nesudetingai. Busiu labai dekinga! wink.gif

Sveika, prisijungus prie mūsų!
Pats paprasčiausias būdas, tai , pradedant bet kuria statmena vytele, ją įkišti prie šalia esančios statmenos vytelės. Jei tampriai pinate, tai šalia esančios vytelės įkiškite virbalą žemyn kokias 3-4 eiles ir tada kiškite šalia esančią vytelę. Ir tai aplinkui, kol sukišite visas vyteles. Jei neaiškiai paaiškinau, tai pabandysiu pafotkinti tą procesą.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 10 02, 09:11)
Sveika, prisijungus prie mūsų!
Pats paprasčiausias būdas, tai , pradedant bet kuria statmena vytele, ją įkišti prie šalia esančios statmenos vytelės. Jei tampriai pinate, tai šalia esančios vytelės įkiškite virbalą žemyn kokias 3-4 eiles ir tada kiškite šalia esančią vytelę. Ir tai aplinkui, kol sukišite visas vyteles. Jei neaiškiai paaiškinau, tai pabandysiu pafotkinti tą procesą.

dėkui už atsakymą wink.gif kol kas viskas aisku smile.gif
Atsakyti
sveikos,pasirodysiu su savo paskutiniu uzbaigtu kukliu darbeliu http://public.fotki....eriaus/015.html
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2011 10 10, 21:33)
sveikos,pasirodysiu su savo paskutiniu uzbaigtu kukliu darbeliu http://public.fotki....eriaus/015.html

Puiku! Man patiko. Labai gyvos spalvos. O dažėt su kokiais dažais?
Atsakyti
Sveikos,
Noriu ir aš prie Jūsų prisijungti, tik nežinia, kokia iš manęs pynėja gausis doh.gif lotuliukas.gif
Dabar suku "vyteles" dar tiktai, prisuksiu pilną dėžę, tada bandysiu kažką "meistravoti", nors dar nelabai įsivaizduoju, kaip ką reiks daryti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 10 11, 13:06)
Sveikos,
Noriu ir aš prie Jūsų prisijungti, tik nežinia, kokia iš manęs pynėja gausis doh.gif  lotuliukas.gif
Dabar suku "vyteles" dar tiktai, prisuksiu pilną dėžę, tada bandysiu kažką "meistravoti", nors dar nelabai įsivaizduoju, kaip ką reiks daryti blush2.gif  4u.gif

Mes visos pradėjom, taip sakant nuo "balto lapo". Lauksim pirmųjų įspūdžių.
Atsakyti
Čia mano mini batukai. Jie yra degtukų dėžutės aukščio. Mažesnių mano pirštai jau nebesučiupinėtų biggrin.gif
user posted image
čia truputį didesni, bet nedaug kuo skiriasi nuo miniukų user posted image O čia trijų dyžių sulyginimui user posted image. Nutariau daug mažiukų batukų prisipinti, kad turėčiau ką dovanoti per Kalėdas.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 10 11, 12:51)
Puiku! Man patiko. Labai gyvos spalvos. O dažėt su kokiais dažais?

dekoju uz ivertinima,dazus emiau baltus fasadui dazyt vandens pagrindu ir ipyliau pigmento, vyras statybininkas tai naudojau kas yra namuose ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 10 11, 13:49)
Čia mano mini batukai. .....Nutariau daug mažiukų batukų prisipinti, kad turėčiau ką dovanoti per Kalėdas.

va va ir as apie kaledas jau galvoju, bet man mintis uzstrigusi ties kaledinem suktai pintomis kuginemis eglutemis g.gif
Gal mokate kuri ir galite pamokinti kitas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar tokias turi omeny?

http://public.fotki..../027.html#media

http://public.fotki..../025.html#media
Atsakyti