Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Sirvita @ 2011 09 13, 19:22)
aciukas, zemai lenkiu galva smile.gif

o ar man tik atrodo, ar toks pynimas tankesnis? g.gif

Taip, be abejo, pintinukai gaunasi tvirti, vytelės laikosi tvirtai, neslysta, o ir pinti galima be jokios formos. Nereikia kažką apipinti, nes ir taip galima išgauti norimą formą. Pabandykit, tikrai nenusivilsit.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 09 14, 09:04)
Taip, be abejo, pintinukai gaunasi tvirti, vytelės laikosi tvirtai, neslysta, o ir pinti galima be jokios formos. Nereikia kažką apipinti, nes ir taip galima išgauti norimą formą. Pabandykit, tikrai nenusivilsit.

ziuriu daug jusu pintukiu uzbaigti kasele bigsmile.gif
bandziau ismokti pagal fotkes is rusu forumo, bet niekaip nesigauna man verysad.gif o taip estetiskai graziai uzsibaigia, na gal ateis koks apsvitimas ir gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 09 14, 10:21)
ziuriu daug jusu pintukiu uzbaigti kasele  bigsmile.gif
bandziau ismokti pagal fotkes is rusu forumo, bet niekaip nesigauna man  verysad.gif o taip estetiskai graziai uzsibaigia, na gal ateis koks apsvitimas ir gausis biggrin.gif

kasele aš išmokau pagal tą pamokėlę:
http://www.lozahobby.ru/art/36/
Bet dabar turiu žymiai paprastesnį ir lengvesnį kaselės pynimo būdą. Jei įdomu, parodysiu.
Atsakyti
nezinau gal jau nenustebinsiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2011 09 14, 13:54)
nezinau gal jau nenustebinsiu

Originalu ir praktiška!
Papildyta:
Kviečiu puodeliui kavos ... biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 09 14, 13:29)
kasele aš išmokau pagal tą pamokėlę:
http://www.lozahobby.ru/art/36/
Bet dabar turiu žymiai paprastesnį ir lengvesnį kaselės pynimo būdą. Jei įdomu, parodysiu.

aciu uz nuoroda clap.gif gana aiskiai sitoj.

kas per klausimas, aisku kad idomu bigsmile.gif ypac jei dar lengvesnis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Terra2, ačiū už batuko pynimo pamokėlę ir nuorodą į kitokį pynimą! Kai tik turėsiu laisvo laiko, pamėginsiu, nes toks pynimas man tikrai daug gražesnis.
Atsakyti
Terra2 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 09 14, 13:29)

Įdomu, įdomu! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
bandysiu trumpai papasakoti patį paprasčiausią būdą , kaip užbaigti pynimą kasele. Atsiprašau už nekokybiškas nuotraukas, o fotografuoti ir kartu rodyti be kieno nors pagalbos, labai sunku. Bet gavosi taip, kaip gavosi. Manau suprasite, nes tai labai nesudėtinga.
1. user posted image 2.user posted image 3. user posted image 4.user posted image 5.user posted image 6.user posted image
1. Pas mane po dvi atramines vyteles, todėl kaselė gaunasi storesnė. Taigi , pirmiausia kiekvieną atraminę vytelę nuleidžiame žemyn, apgaubiant prieš tai esančią vytelę.
2. Ir taip kol visos vytelės nebus apačioje.
3. Dabar visas vyteles reikia sukelti į viršų. Pradedam nuo bet kurios vytelės ir keliam į viršų per priekyje esančių dviejų vytelių( pas mane dvi poros) apačią. Galima toliu pat principu, kaip ir nuleidžiant vyteles į apačią, t.y. apgaubiant po vieną priekyje esančią vytelę, bet kas dvi gaunasi stambesnė pynė.
4. Taip visas vyteles sukeliame į viršų.
5. Dabar visas viršuje esančias vyteles vėl reikia nuleisti žemyn. Principas tas pats - imame bet kurią vytelę, ir į priekyje esančios antros vytelės kilpelę nuleidžiame pasirinktą vytelę.
6. ir taip, kol vėl visos vytelės aplinkui bus apačioje. Tada dar patempiame visas vyteles ir nukerpame kyšančius galiukus.
Toks gavosi galutinis rezultatasuser posted image
Atsakyti
aciu uz pamokele smile.gif
atrodo tai labai paprasta,
ties 5-u punktu neaiskumas, vyteles reikia zemyn perkisti ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 09 19, 14:52)
aciu uz pamokele smile.gif
atrodo tai labai paprasta,
ties 5-u punktu neaiskumas, vyteles reikia zemyn perkisti ane? g.gif

taip, perkišti žemyn.
Atsakyti