Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Mergaitės , kur Jūs? Kažkodėl pamiršot pynimą, o gal paslapčiomis pinat ir niekam nerodot?
O aš parodysiu biggrin.gif
laikraštinė user posted image, krepšeliai user posted image
ir batukai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 08 17, 18:28)
Mergaitės , kur Jūs? Kažkodėl pamiršot pynimą, o gal paslapčiomis pinat ir niekam nerodot?
O aš parodysiu biggrin.gif

Nu grožiai pas jus kaip visada thumbup.gif wub.gif , būtų keista, jei kuris darbelis jums nepavyktų rolleyes.gif
Pynimo nepamiršau, tik kad laiko trūkumas, užeinu čia tik darbeliai pasigrožėti bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif . O aš jau tik vizijose regiu, kad pinu blush2.gif ....
Agurkai, pomidorai, uogos, šienavimas.... Gal prieš laiką kas išleistų į pensiją, nu trūksta laisvo laiko, nors tu ką doh.gif
Sėkmės, pynėjos 4u.gif, Terra2, Š A U N U O L Ė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 08 17, 17:28)

nu ir tempai thumbup.gif nu ir grozis bigsmile.gif

as tai kaskaip apleidau pinima ax.gif , kaskaip laiko nesuirandu ax.gif , niekam nedovanoju o man namuose ko kas ju uztenka tik kiek dar turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2011 08 27, 22:50)
sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų

Mielai, prašom!
Čia mano pora batukų :
user posted image
Atsakyti
jūsų darbeliai tiesiog nuostabūs o sakykite tie reklaminiai laikraščiai turbūt netinka greičiausiai dėl slidumo ar bandė kas, koks rezultatas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareja123: 28 rugpjūčio 2011 - 10:19
QUOTE(vasareja123 @ 2011 08 28, 11:19)
jūsų darbeliai tiesiog nuostabūs o sakykite tie reklaminiai laikraščiai turbūt netinka greičiausiai dėl slidumo ar bandė kas, koks rezultatas?

Tinka viskas!
va, čia iš reklaminių leidinukų:
user posted image
Tiesa, iš jų pinti sunkiau, nes nėra tokie lankstūs, bet kai kurios mergaitėms sakė, kad joms labiau patinka pinti iš žurnalų arba reklamų.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 08 28, 11:05)
Mielai, prašom!
Čia mano pora batukų :

bigsmile.gif kokie originalūs bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kažkodėl pernelyg ramu pasidarė. Vot galvoju, ar nusibodo pynimas ar trūksta laiko. O pas mane ta "liga" tik dar labiau progresuoja. Norisi vis kažką naujesnio nupinti. Per vasarą labai daug laikraščių pasiruošiau, tai dabar kibsiu į darbą.
Pabandžiau tokį didelį padėklą su dangčiu nupinti. Pagalvojau, kad jame galima bet ką laikyti, netgi duoną. Tik gal reiktų padaryti kokį medžiaginį paklotelį.
user posted image user posted image
Atsakyti
Terra2, labai gražu, kaip visada! thumbup.gif Turiu prašymą, gal kai kitą kartą pinsi batukus, galėtum įmesti pamokėlę nuo A.... ??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 09 08, 19:24)
Terra2, labai gražu, kaip visada!  thumbup.gif  Turiu prašymą, gal kai kitą kartą pinsi batukus, galėtum įmesti pamokėlę nuo A.... ???  blush2.gif

Gerai.
Atsakyti