Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Terra2 @ 2011 07 08, 15:39)
Labai simpatiškas krepšelis! O rankenas geriausiai naudoti vyteles einančias nuo pat apačios. Tam reikia prie pagrindinės atraminės vytelės, papildomai pridėti vieną ar dvi vyteles. Jūsų krepšelis nedidelis, tai atlaikys ir taip, bet jei pinsit didelį krepšį, tai rankena turi buti stabili ir tvirta. Nežinau, kaip kitos daro, bet aš tai dedu daugiau atraminių vytelių rankenai.

Aciu Terra2 uz patarima kita karta tikrai darysiu palei tavo varianta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 02 06, 16:05)
Jei turite kantrybės, pažiūrėkit mano paskutinius darbelius.
batas user posted image

Sveika Terra2, labai saunus tavo visi darbeliai, taip kruopsciai supinti ir uzbaigti. Labai jau istrigo sis batas. Gal butu galima trumpa pamokele kaip ji pinti? Ar labai sudetinga? gal kaip man pradziamokslei atideti si batuka, tol kol turesiu "stazo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 11, 11:57)
Sveika Terra2, labai saunus tavo visi darbeliai, taip kruopsciai supinti ir uzbaigti. Labai jau istrigo sis batas. Gal butu galima trumpa pamokele kaip ji pinti? Ar labai sudetinga? gal kaip man pradziamokslei atideti si batuka, tol kol turesiu "stazo"  ax.gif

Man malonu, kad Jums patiko mano pintinukai. Batą aš pyniau labai senai, kai dar visai neturėjau įgūdžių. Tik išdrįsau jį parodyti vasario mėn. Dabar planuoju pinti didesnius, kad tilptų koks vazonėlis, pvz. su kaktusu. O pinasi labai paprastai. Pagal savo koją ar kokio bato(geriau nedidelio) reikia pasidaryti pagrindą iš kartono. Priklijuoti vyteles ir uždėti kitą tokios pat formos dalį. Žodžiu padatyti "blyną". Dvi-tris eiles pinti virvele aplinkui, o paskui priekį(maždaug iš 8 vytelių) pinti atskirai, kad gautųsi "liežuvis". Likusią dalį pinti norimo aukščio. Man tai atrodo, kuo toks batas kreivesnis, tuo geriau ir natūraliau atrodo. Pabandykit ir tikrai pavyks.
Atsakyti
Nupyniau na tokį gana nemažą namelį katinėliui. Užsakė viena pažįstama, todėl labai pergyvenu, ar priims šeimininkas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 07 12, 06:23)
Man malonu, kad Jums patiko mano pintinukai. Batą aš pyniau labai senai, kai dar visai neturėjau įgūdžių. Tik išdrįsau jį parodyti vasario mėn. Dabar planuoju pinti didesnius, kad tilptų koks vazonėlis, pvz. su kaktusu. O pinasi labai paprastai. Pagal savo koją ar kokio bato(geriau nedidelio) reikia pasidaryti pagrindą iš kartono. Priklijuoti vyteles ir uždėti kitą tokios pat formos dalį. Žodžiu padatyti "blyną". Dvi-tris eiles pinti virvele aplinkui, o paskui priekį(maždaug iš 8 vytelių) pinti atskirai, kad  gautųsi "liežuvis". Likusią dalį pinti norimo aukščio. Man tai atrodo, kuo toks batas kreivesnis, tuo geriau ir natūraliau atrodo. Pabandykit ir tikrai pavyks.

Aciu Terra2 uz paaiskinima 4u.gif Jau pradejau sukti laikrastukus, kai dukryte paguldysiu pietu miegelio kibsiu i darba, rezultata prizadu parodyti (tik gal rezultatas nebus toks grazus kaip jusu) blush2.gif Ir visai gera ideja ten ideti kaktusiuka, turetu atrodyti super smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2011 07 12, 11:03)
Nupyniau na tokį gana nemažą namelį katinėliui. Užsakė viena pažįstama, todėl labai pergyvenu, ar priims šeimininkas smile.gif

Nuostabus namelis wub.gif Manau seimininkas tikrai bus patenkintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Superinis namukas bigsmile.gif Dailus dailus...O cia pinta "is akies", ar ant kokio nors karkaso?
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2011 07 12, 14:42)
Superinis namukas bigsmile.gif Dailus dailus...O cia pinta "is akies", ar ant kokio nors karkaso?

Iš akies! Dėjau po dvi atramines vyteles ir maždaug prie kas penktos atraminės vytelės dar pridėjau po medinį šašlykinį pagaliuką, kad butų tvirčiau. Tų iešmelių ivairių ilgių yra prekybos centruoje. Labai geras dalykas, norint, kad gaminys būtų tvirtesnis.
Atsakyti
Terra2 bigsmile.gif , na ir stebuklus jūs pinat, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 07 12, 18:22)
Terra2  bigsmile.gif , na ir stebuklus jūs pinat,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet čia labai jau skambiai pasakyta! Nors nuoširdus ačiū!
Atsakyti
Terra 2 kreipiuosi i tave 4u.gif Nes matosi, kad siame reikaliuke esi patyrusi smile.gif Na siandien truko kantrybe doh.gif sukau sukau laikrastukus, nu nesuprantu ka blogai darau, man vienas galas labai siauras gaunasi, o kitas labai platus ir kai pinant juos sukisi, labai negraziai atrodo unsure.gif ir siaip pas mane vyteles kai jau supintos, tai jos tokios susiplojusios palieka, o ziuriu va pas tave jos tokios "pustos" smile.gif O gal as per smarkiai jas suspaudziu g.gif
Papildyta:
ir dar Terra2 4u.gif kokio ilgio gaunasi pas tave supintos vyteles?
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 15, 17:47)
Terra 2 kreipiuosi i tave  4u.gif Nes matosi, kad siame reikaliuke esi patyrusi  smile.gif Na siandien truko kantrybe  doh.gif sukau sukau laikrastukus, nu nesuprantu ka blogai darau, man vienas galas labai siauras gaunasi, o kitas labai platus ir kai pinant juos sukisi, labai negraziai atrodo  unsure.gif ir siaip pas mane vyteles kai jau supintos, tai jos tokios susiplojusios palieka, o ziuriu va pas tave jos tokios "pustos"  smile.gif O gal as per smarkiai jas suspaudziu  g.gif
Papildyta:
ir dar Terra2  4u.gif kokio ilgio gaunasi pas tave supintos vyteles?

Patikėk, čia pirmujų vytelių sukimo problema. Pirmasis tūkstantis ir man gaudavosi nei šioks nei anoks, bet aš neluleidau rankų ir vėliau viskas ėjosi kaip iš pypkės. Tiesiog , aš jau turiu savo standartinę laikraščio juostą, kuri visada būna 6cm pločio. Nei platesnių, nei siauresnių nekarpau. Visada suku tik su 2,5 nr virbalu. Jeigu gaunasi nelygios ir skystokos vytelės, pabandyk truputį kitu kampu sukti ir truputį prieš pabaigą reiktų patempti, kad gautųsi tvirčiau. Na, o gatava vytelė būna 51-52cm. Bet čia priklauso nuo laikraščio. Pas mane nemokami "15 min." Viskas gausis kuo puikiausiai, kai daugiau pasitreniruos rankytė! Sekmes!
Atsakyti
o cia viskas is laikrasciu nupinta? bigsmile.gif
Atsakyti