Ačiū Terra2 Atrodo, jau viskas aiškėja... Nebent procese dar kils klausimėlių.
QUOTE(Terra2 @ 2011 06 30, 06:15)
Džiovinu ant paprasčiausios ir pigiausios klijuotės. Prekybos centre už 2Lt nusipirkau tokią taip vadinamą staltiesę.
Sveikos merginos. Perskaiciusi sita zinute ir pasimeciau tarp visos sukauptos info Galite man neismaneliai paaiskinti , kodel cia nusidazete dar pries pynima? (nepykite gal kiek uz kvaila klausima, as siame reikaliuke visiskai "zalia")
QUOTE(Matrioske @ 2011 06 30, 12:04)
Sveikos merginos. Perskaiciusi sita zinute ir pasimeciau tarp visos sukauptos info Galite man neismaneliai paaiskinti , kodel cia nusidazete dar pries pynima? (nepykite gal kiek uz kvaila klausima, as siame reikaliuke visiskai "zalia")
Visai normalus klausimas. Galima dažyti kada norite. Tiesiog man taip labiau patinka. Iš anksto nudažtytos vytelės yra stangresnės ir pinasi tvirčiau, neslysta. Kai tik pradėjau pinti, ir aš dažydavau jau gatavą pintinuką. Bet dabar, kai pagalvoju, kiek daug tai atima laiko, o ir tarpeliai sunkiai prieinami.. Bet čia kiekvienas renkasi tokį būdą, kuris labiau prie širdies.
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 06, 16:29)
Sveikos Na stai ir mano pirmasis (bet tikrai ne paskutinis) darbas, kuriuo esu begalo patenkinta Zinoma jis nera tobulas ir iki jusu auksto lygio darbu dar toli grazu bet vistiek noriu pasidziaugti ir parodyti jums
Puiku! Malonu, kad daugėja darbelių. Nekantriai lauksim daugiau. Kai nudažėte, ar dangtis laisvai darinėjasi?
QUOTE(Terra2 @ 2011 07 06, 14:42)
Puiku! Malonu, kad daugėja darbelių. Nekantriai lauksim daugiau. Kai nudažėte, ar dangtis laisvai darinėjasi?
Taip, dangtis kuo puikiausiai darinejasi Jau dezute atlieka savo paskirti O darbeliu tai bus bus jau laukia susuktu laikrastuku kruva. Tik va vienas klausimas koki jus laka naudojate? As is garazo parsinesiau laka, vyras buvo pirkes medziui lakuoti, tai kai lakavau jis man putojo (na nestipriai zinoma) ir po to tos putos sustingo, tik ant nuotraukos nelabai matosi bet isiziurejus galima pastebeti. Tai sakiau leksiu i parduotuve ieskoti tinkamo lako, tik va nezinau koki pirkt
As naudojau si http://i038.radikal....3b9be2892ba.jpg
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 06, 18:03)
Taip, dangtis kuo puikiausiai darinejasi Jau dezute atlieka savo paskirti O darbeliu tai bus bus jau laukia susuktu laikrastuku kruva. Tik va vienas klausimas koki jus laka naudojate? As is garazo parsinesiau laka, vyras buvo pirkes medziui lakuoti, tai kai lakavau jis man putojo (na nestipriai zinoma) ir po to tos putos sustingo, tik ant nuotraukos nelabai matosi bet isiziurejus galima pastebeti. Tai sakiau leksiu i parduotuve
As naudoju tik EKOAKVA. Jis yra skiedziams vandeniu, ir , kas svarbu ekologiskas ir nealergiskas.
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 06, 17:03)
Taip, dangtis kuo puikiausiai darinejasi Jau dezute atlieka savo paskirti O darbeliu tai bus bus jau laukia susuktu laikrastuku kruva. Tik va vienas klausimas koki jus laka naudojate? As is garazo parsinesiau laka, vyras buvo pirkes medziui lakuoti, tai kai lakavau jis man putojo (na nestipriai zinoma) ir po to tos putos sustingo, tik ant nuotraukos nelabai matosi bet isiziurejus galima pastebeti. Tai sakiau leksiu i parduotuve ieskoti tinkamo lako, tik va nezinau koki pirkt
Lakai putoja dažniausiai dėl per kieto teptuko (nelankstūs šereliai, užsilaiko oras tarpuose) ir lakavimo pobūdžio. Pats lakas, manau, čia mažiausiai kaltas.
QUOTE(bite @ 2011 07 07, 22:56)
Lakai putoja dažniausiai dėl per kieto teptuko (nelankstūs šereliai, užsilaiko oras tarpuose) ir lakavimo pobūdžio. Pats lakas, manau, čia mažiausiai kaltas.
Aciu bite uz atsakyma . Tikrai tavo tiesa, nes pasigriebiau pirma pasitaikiusi teptuka, o kai pakalbejau su vyru, tai pasake lygiai ta pati ka ir tu, tai va siandien isbandysiu ta pati laka su minkstu teptuku ir pasirodysiu jums nauja darbeli
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 08, 17:19)
Ir vel as cia Ateinu su nauju darbeliu. Na ir laikrasciu manija pas manes dabar namuose Labai patiko sis uzsiemimas Tik va kiek sunkiau ejosi su siuo krepseliu, labai vargau kol rankena ikisau abejoju ar ji ilgai man laikysis, siaip tai tvirtai yra ikista ir tvirtai laikosi
Labai simpatiškas krepšelis! O rankenas geriausiai naudoti vyteles einančias nuo pat apačios. Tam reikia prie pagrindinės atraminės vytelės, papildomai pridėti vieną ar dvi vyteles. Jūsų krepšelis nedidelis, tai atlaikys ir taip, bet jei pinsit didelį krepšį, tai rankena turi buti stabili ir tvirta. Nežinau, kaip kitos daro, bet aš tai dedu daugiau atraminių vytelių rankenai.
QUOTE(bite @ 2011 07 08, 00:56)
o man pradejo lakas putoti kai perdaug praskiediziau vandeniu
kol nebuvo taip skiestas lakas, su tuo paciu teptuku lygiai lakavosi