Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Terra2 @ 2011 06 21, 16:28)
Sveikutės,
vienai jaunamartei nupyniau krepšelius žiedlapiams. Su dekoravimu aš nelabai sutariu, taip kad teks jaunajai pačiai puošti krepšelius

ale kokia faina ideja ziedlapiams bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Terra2,labai puikus krepseliai,apsidziaugs jaunamarte thumbup.gif
As po truputi darbuojuos va reikia nudazyt ir nulakuot tada galesiu pasirodyt ir jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just me: 26 birželio 2011 - 20:23
sveikos,parodysiu kelis savo darbelius,bet jie nera baigti,juos reikia nudazyt ir papuost tongue.gif dazu neturiu blush2.gif http://public.fotki....saule-2011.html
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2011 06 28, 23:22)
sveikos,parodysiu kelis savo darbelius,bet jie nera baigti,juos reikia nudazyt ir papuost tongue.gif dazu neturiu blush2.gif http://public.fotki....saule-2011.html

thumbup.gif ir nedažyti gerai atrodo, o ir šiaip kokių gražių darbelių pas jus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,parodysiu kelis savo darbelius,bet jie nera baigti,juos reikia nudazyt ir papuost tongue.gif dazu neturiu

Sveika,
o man pintinukai iš žurnalinių vytelių ir taip gražūs. Jie turi savo žavesio ir spalvingumo. Aš Jūsų vietoje tik nutepčiau lipalu, skiestu vandeniu.
, dėl tvirtumo ir viskas. Tiesa, dar galima nulakuoti, bet nebūtinai.
Atsakyti
Sveikos,aciu uz pagyras ax.gif ,as juos dazau,nes noriu padaryt tvirtus,kad galeciau sunkesnius daiktus idet,tos pailgos dezutes keliaus i vonia,desiu sampunus ir panasius daiktus,bus vietoj lentynu cool.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes, na ir grazumai pas jus wub.gif Uzsinorejau ir as, reikes perskaityti visa foruma, kad pasisemciau info ir tada kibsim i darba rolleyes.gif Esu nusiteikusi optimistiskai, kad pavyks, taigi visos pradejo nemokedamos argi ne taip... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, paprotinkit, prašau, kaip jūs paruošiate tuos medvilninius dažus vytelėm dažyti? Tarkim, paimu vieną maišelį su norima spalva, ir...
į karštą virintą vandenį juos pilti ar atvėsusį?
kokiu santykiu, kiek vandens vienam maišeliui?
gal dar kokių priedų reikia?
ir kiek trunka pats vytelių dažymas? tik labai trumpam įmerkiat, ar kažkiek užlaikot?

Ačiū. 4u.gif

Papildyta:

o kiokiais dažiukais jūs dažote jau pagamintą gaminį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 29 birželio 2011 - 13:51
anksciau vis ruosiaus nusipirkt akriliniu dazu,bet taip ir nenusipirkau,kai su vyru tvarkem sklepa radau jo dazus ir pigmenta(jis statybininkas smile.gif )dazai buvo balti fasadiniai skiedziami vandeniu,man patiko su jais darbuotis,labai gerai nusiplauna nuo ranku ir teptuko tereikia tik vandens.Nudazau po pora kartu dar pora kartu nulakuoju ir grazu ir labai tada gaunasi tvirti darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 06 29, 14:50)
Sveikutės, paprotinkit, prašau, kaip jūs paruošiate tuos medvilninius dažus vytelėm dažyti? Tarkim, paimu vieną maišelį su norima spalva, ir...
į karštą virintą vandenį juos pilti ar atvėsusį?
kokiu santykiu, kiek vandens vienam maišeliui?
gal dar kokių priedų reikia?
ir kiek trunka pats vytelių dažymas? tik labai trumpam įmerkiat, ar kažkiek užlaikot?

Aš darau taip. Paimu stiklainį ir supilu dažus. Užpilu virintu vandeniu (drungnu). Dar įdedu 1v.š. druskos ir įpilu pora šaukštų acto. Išmaišau ir tą tirpalą supilu į trilitrinį stiklainį. O tiksliau naudoju "bambalį" nuo vandens. Santykis toks: 2 pakeliai medv. dažų: 3 ltr vandens. Jei noriu sodresnės spalvos dedu 3 pakelius. Su tuo kiekiu nudažau 1700 vytelių. Likutį susipilu atgal į "bambalį" ir laikau sekančiam kartui. Dažus galima laikyti metus laiko. Išbandyta. Per vieną kartą aš nudažau 1600 vytelių - daugiau neturiu kur džiovinti. Pats dažymas užtrunka apie 20 min. , nes aš vyteles "maudau", t.y. pamerkiu pilną saują ir ištraukiu. Pakratau, kad nubėgtų dažai ir dedu džiovinti.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 06 29, 17:07)

O džiovinate ant kokių specialių grotelių? vistiek po apačia, jei liečiasi, tai gal ne taip gražiai išdžiūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 06 29, 17:52)
O džiovinate ant kokių specialių grotelių? vistiek po apačia, jei liečiasi, tai gal ne taip gražiai išdžiūna?  g.gif

Džiovinu ant paprasčiausios ir pigiausios klijuotės. Prekybos centre už 2Lt nusipirkau tokią taip vadinamą staltiesę. user posted image
Atsakyti