Vazonas draugei. Dar nelakuotas, todėl spalva nei šiokia, nei tokia .Išbandau laikraštinukus lauko sąlygom. Vieną lietų (nelabai smarkų, bet ilgą) jau prakabojo. Nė ženklo. Du kartus lakuoti.
[..
QUOTE(pmociute @ 2011 05 15, 10:30)
Vazonas draugei. Dar nelakuotas, todėl spalva nei šiokia, nei tokia .Išbandau laikraštinukus lauko sąlygom. Vieną lietų (nelabai smarkų, bet ilgą) jau prakabojo. Nė ženklo. Du kartus lakuoti.
[..
[..
pmociute, jus kaip visada žavite savo darbais , pas jus ir nelakuoti atrodo , žemai lenkiu galvą jūsų visiems darbams . Po jūsų bandymo žinosim laikraštinukai jėga, tokie tvirti, kad net lietūs nebaisūs
QUOTE(pmociute @ 2011 05 15, 10:30)
Vazonas draugei. Dar nelakuotas, todėl spalva nei šiokia, nei tokia
labai graziai uzbaigimas padarytas, as jo niekaip neivaldau, meginau pora sykiu, bet s....gavosi, isardziau i ruzbaigiau paprastai (viena uz kito)
ir kasele meginau uzbaigima mokintis, tai ten isviso nesupratau net nuo ko pradeti
pmociute labai gražu!
pmociute ir LINUTUKĖ
O aš norėčiau kiek kitokių dirbinių iš laikraštukų, ne pintų indų, na, pvz. interjero detalių, paveiksliukų ir pan.... Gal turite kokių nuorodėlių po ranka? (reikia skubiai reanimuoti vienos pusės virtuvės sienos pusytę).... O gal ir kokių minčių mestelėtumėte? Mielai pagaučiau
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 04, 19:34)
Būtent Jūsų dėžutė mane paskatino atidžiau pasidomėti šia technika
nugi aciu smagu girdeti , kad kazka mano darbelis ikvepe sauniems darbams, prasom pasirodyti savo kurinukus
mano darbeliai sustojo nupinu, o nudazyti neprisiruosiu - nes labai namus aptaskau bedazydama tai galvoju daugiau pripinsiu, tai vienu sykiu terliosiuos arba i kaimeli vesiuos, lauke darbuotis galesiu
Oi, nežinau kada prieisiu nuo domėjimosi prie realių darbų Problema dar ir tame, kad mes ... neprenumeruojam ir neperkam laikraščių . Tai reiks kažkur prasisukt, paprašyt, kad kas neišmestų, mums pritaupytų. Va, kaip sudėtinga būna...