Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

Sveikutes, perskaiciau visas temas, prisiziurejau tiek daug nuostabiu darbu, tad nusprendziau ir as pameginti. Kadangi po ranka neturejau nei vieno laikrascio, teko pabandyt susidraugaut su zurnalu. Pavyko ir pirmaji darbeli sukonstruoti, bet jis nei sioks, nei toks... priverciau MB man suveikti laikrastuku ir vel kibsiu i darbus. Tikiuos kiti bus labiau vyke, nes jau pamaciau savo klaidas.
Atsakyti
Labas rytas,

turiu klausyma pinanciom ax.gif Gal galit mazdaug pasakyti kiek vyteliu reikia
dezutei, kurios dydis 14x25, aukstis 14 cm g.gif
Dugna darysiu is kartono. O vyteles mano gaunasi apie 50 cm.
Atsakyti
laimiene nebloga ideja papuosti eglute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laimiene,o ant ko vyniojai juosteles,kad burbulas formą laikytų?

Atsakyti
Labas vakaras, pradejau savo pirmaji darbeli ir iskart iskilo klausymai blush2.gif
Gal kas gales padet.
Dariau taip- is kartono issikirpau pagrinda, ant kurio priklijavau vyteliu (aplink).
Pradedu pinti ir.................... kaip man pastatyti tas vyteles, ar jos pacios atsistos , kai daugiau nupinsiu g.gif

Ir dar- to sklijuotos vyteles man gerokai per ilgos, noriu kasiuko 14 cm aukscio. Pameginau 1 nukirpti, ogi jis eme ir issisuko doh.gif matyt kirpt negalima unsure.gif

Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 01 05, 19:10)
Labas vakaras, pradejau savo pirmaji darbeli ir iskart iskilo klausymai  blush2.gif
Gal kas gales padet.
Dariau taip- is kartono issikirpau pagrinda, ant kurio priklijavau vyteliu (aplink).
Pradedu pinti ir.................... kaip man pastatyti tas vyteles, ar jos pacios atsistos , kai daugiau nupinsiu  g.gif

Ir dar- to sklijuotos vyteles man gerokai per ilgos, noriu kasiuko 14 cm aukscio. Pameginau 1 nukirpti, ogi jis eme ir issisuko  doh.gif matyt kirpt negalima  unsure.gif

Busiu labai dekinga uz pagalba  4u.gif

Aš šiandien baigiau pirmą savo dėžutę.
Kad juostelės nesikraipytų į visas puses aš jas susegiau skalbinių segtukais.O pabaigoje,kai nukirpau nereikalingus galiukus,nukirptą vietą suklijavau.

Va koks vaizdelis buvo eigoje. Pradėjau vakar,baigiau šiandien. Apipinta batų dėžutė.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 05 sausio 2011 - 20:05
Aga, supratau. O jei nededi i vidu kazkokio daikto g.gif Blogai......Turbut daug sunkiau doh.gif
Na mano ruosinys jau pakeliui i katila sad.gif, nes labai painiojasi, ta vytele, kuria pinu-atispalaidavus ir pan. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 04, 15:23)
Laimiene,o ant ko vyniojai juosteles,kad burbulas formą laikytų?

ant nieko. vynioji vynioji... is pradziu minkstas tas burbulas, kampuotas, kuo daugiau vynioji tuo kietesnis, lygesnis. tik vis paklijuoti reikia. dar vienas pastebejimas, jei norit dazyti blizganciais, nu tipo chomo, aukso spalvos, tai geriau sukti is reklaminiu, nes i laikrasti labai susigeria, ir taip neblizga.

QUOTE(daiva_z @ 2011 01 05, 20:19)
Aga, supratau. O jei nededi i vidu kazkokio daikto  g.gif Blogai......Turbut daug sunkiau  doh.gif
Na mano ruosinys jau pakeliui i katila sad.gif, nes labai painiojasi, ta vytele, kuria pinu-atispalaidavus ir pan.  blush2.gif  verysad.gif

na as patarciau pradedanciom pinti ant kokios nors dezutes, jei nenori ten jos palikti - isimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 05, 22:10)
ant nieko. vynioji vynioji... is pradziu minkstas tas burbulas, kampuotas, kuo daugiau vynioji tuo kietesnis, lygesnis. tik vis paklijuoti reikia. dar vienas pastebejimas, jei norit dazyti blizganciais, nu tipo chomo, aukso spalvos, tai geriau sukti is reklaminiu, nes i laikrasti labai susigeria, ir taip neblizga.

Ačiū už patarimus 4u.gif Baigiu perskaityt visas temas,bet pradedančiam viskas naudinga smile.gif

Aš baigiau apipint savo dėžutę,liko nuimamas dangtis,tik kolkas nelabai įsivaizduoju kaip tai padaryt... g.gif Gal kas patartų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 sausio 2011 - 11:28
sveikutes 4u.gif o stai ir mano naujausias"kurinys" ax.gif sleiva kreiva,bet dabar jau zinsiu klaidas doh.gif blush2.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(wazz @ 2011 01 06, 20:19)
sveikutes 4u.gif o stai ir mano naujausias"kurinys" ax.gif sleiva kreiva,bet dabar jau zinsiu klaidas doh.gif  blush2.gif My Webpage

grazu. dangtis koks dailus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wazz @ 2011 01 06, 21:19)
sveikutes 4u.gif o stai ir mano naujausias"kurinys" ax.gif sleiva kreiva,bet dabar jau zinsiu klaidas doh.gif  blush2.gif My Webpage

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti