QUOTE(Sirvita @ 2011 04 30, 10:23)
medziagytes idekliukas tiesiog idetas, niekuo nepritvirtintas.
darau platesniu uzleidimu i isore, kad kai ko idejus ividu neigriutu idekliukas.
Vaikui zaislu dezute dariau be idekliuko, nes perdaug daznai naudojama, tai susiveltu ta medziaga ten, tiesiog vidu nudaziau i rnulakavau taip kaip ir isore.
Ir kad butu tvirta deze, as apipinta dezute palieku viduje
negi as zailsu dezes cia nesirodziau einu pajieskoti savo postu
Papildyta:
va mano zaislu dezele, matyti vidus kaip padarytas
darau platesniu uzleidimu i isore, kad kai ko idejus ividu neigriutu idekliukas.
Vaikui zaislu dezute dariau be idekliuko, nes perdaug daznai naudojama, tai susiveltu ta medziaga ten, tiesiog vidu nudaziau i rnulakavau taip kaip ir isore.
Ir kad butu tvirta deze, as apipinta dezute palieku viduje
negi as zailsu dezes cia nesirodziau einu pajieskoti savo postu
Papildyta:
va mano zaislu dezele, matyti vidus kaip padarytas
Dėkui už atsakymus
O šitą žaislų dėžutę aš mačiau Tikrai graži Aš galvoju šiektiek didensę daryti, dėl to ir suabejojau.. Bet.. Kolkas ji tik planuose ir mintyse kaip ją padaryti.. Kolkas pirmam darbui pinu neaukša dėžutę kam nors susidėti Tad kai ją pabaigsiu - tada ir galvosiu ar verta apsiimti kažką kitą daryti.. Tiesiog, bepindama šią - susidūriau su nemažai klaidų Bet.. Kitąsyk mėginsiu tas klaidas ištaisyti. Tiesiog, vertikalios lazdelės susiplojo ir nuėjo biški į šoną horzontalios irgi pasilamdė.. Kažkaip tikėjausi, kad jos bus kiek stangresnės
Va mano pirmas blynas (aišku dar nebaigtas)