Bandžiau nupinti skrybėles. Galvos apimtis 60cm. Tokios vyriškos gavosi, kaime šienui grėbti pats tas!
Jusu darbai fantastiski Na as jau supratau, kad tokio lygio kaip jus, tikrai nepasieksiu o tai tarp ideto kokio tai pagrindo ir pynimo tureciau islaikyti koki tai tarpa? nes kai pyniau dezute, tai tos katronines as nesugebejau istraukti, nes tvirtai apipyniau aplinkui. Labai norejau nusipinti i soda dideli apvalu krepsi, bet jauciu kad teks pasitenkinti staciakampia
QUOTE(ruta19 @ 2011 04 18, 08:41)
Bandžiau nupinti skrybėles. Galvos apimtis 60cm. Tokios vyriškos gavosi, kaime šienui grėbti pats tas!
Jusu darbai fantastiski Na as jau supratau, kad tokio lygio kaip jus, tikrai nepasieksiu o tai tarp ideto kokio tai pagrindo ir pynimo tureciau islaikyti koki tai tarpa? nes kai pyniau dezute, tai tos katronines as nesugebejau istraukti, nes tvirtai apipyniau aplinkui. Labai norejau nusipinti i soda dideli apvalu krepsi, bet jauciu kad teks pasitenkinti staciakampia
Jūs pabandykite įdėti į vidų bet kokį apvalų, bet sunkų daiktą ( pvz. į 3ltr stiklainį pripilkit vandens). Na, jei tarpas bus kad ir 10cm, jau jis jums neleis nukrypti i "šoną". Patikėkit, čia tik įgudimo reikalas. Viskas Jums pavyks!
QUOTE(Terra2 @ 2011 04 18, 09:02)
Jūs pabandykite įdėti į vidų bet kokį apvalų, bet sunkų daiktą ( pvz. į 3ltr stiklainį pripilkit vandens). Na, jei tarpas bus kad ir 10cm, jau jis jums neleis nukrypti i "šoną". Patikėkit, čia tik įgudimo reikalas. Viskas Jums pavyks!
Labai aciu uz patarimus , bandysiu dar syki, tik nesugalvoju ka deti , nes noriu zymiai didesnio nei 3 ltr. stiklainis
QUOTE(ruta19 @ 2011 04 16, 08:52)
Nezinau ar buvo idetas sitas puslapis, bet dedu dar karta, labai gerai pradedanciosioms o gal ir profems tiks parodyta kaip reikia daryti.
http://translate.goo...---na-uzavirky/
http://translate.goo...---na-uzavirky/
[COLOR=blue]Ruta 19, labai gera nuoroda. Tokios dar nebuvo. Ačiū
Terra2 gražios skrybėlės
QUOTE(pmociute @ 2011 04 19, 13:13)
Sveikos pynėjos fotiką, tai pasirodau su nukopijuotais darbeliais
Labai gražu! Puikiai atrodys, pripildytais margučių!
QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 19, 23:02)
Terra2 gražios skrybėlės
Ačiū!
Labos, merginos
senokai jau skaitineju jusu temute ir vis zaviuosi jusu darbeliais
siaip esu susirgusi nerimo liga... bet negaliu atsisakyti ir minties pabandyti si laikrastuku naikinimo meno
jau nusipirkau karstu kliju aparateli... pradedu kaupti laikrascius... bandysiu juos naikinti
siaip, kas liecia vyteliu sukima - gana neblogai gaunasi... nuo 10 vyteles jos pradejo suktis dailiai ir tolygiai as jas suku ant kilimines dangos, tada nepraslysta ir lengvai susiverzia... ta prasme - neplateja i gala
siaip esu susirgusi nerimo liga... bet negaliu atsisakyti ir minties pabandyti si laikrastuku naikinimo meno
jau nusipirkau karstu kliju aparateli... pradedu kaupti laikrascius... bandysiu juos naikinti
siaip, kas liecia vyteliu sukima - gana neblogai gaunasi... nuo 10 vyteles jos pradejo suktis dailiai ir tolygiai as jas suku ant kilimines dangos, tada nepraslysta ir lengvai susiverzia... ta prasme - neplateja i gala
QUOTE(Sirvita @ 2011 03 12, 12:52)
Norėjau paklausti, o medžiagytę irgi priklijuota ar kaip kitaip pritvirtinta, kad nejudėtų.. Kolkas tik mąstau panašią dėžutę pasidaryti, bet joje planuoju laikyti duoda, dėl to aktualu, kad medžiagytę galima būtų išimti ir prireikus išplauti.. Tai ir domiuosi kaip ją geriau būtų pritvirtinti..
QUOTE(asta30a @ 2011 04 24, 17:06)
bet negaliu atsisakyti ir minties pabandyti si laikrastuku naikinimo meno
bet negaliu atsisakyti ir minties pabandyti si laikrastuku naikinimo meno
Aš irgi jau senokai domiuosi šiuo pynimo būdu.. Tik neturėjau laikraščių, mėginau daryti iš reklaminių maximos ar kt.parduotuvių žurnaliukų, bet kažkaip man nelabai patiko iš jų sukti vyteles, be to nelabai įsivaizdavau kaip jas teisingai sukti.. Dabar kažkuri iš jūsų įmetė nuorodą su tikrai aiškiu aprašymu, tad vytelės nuo toliau tuo geriau sukasi, ir kaip sakė asta30a, mano atveju nuo kios 20 vytelės gaunasi gan lygios, tvirtos. PAziūrėsiu tik kaip paskui pinsis. Tiesa, kai mėginau pinti iš žurnalinių tų vytelių, tai kaip dabar matau vytelės buvo mano netikusios, susiplodavo, be to pirmam darbeliu pasirinkau netikusią formą.. Mėginau apipinti stiklainiuką.. Nesigavo, susinervinau, dar MB kažko sunervino - tai jau kia šveičiau visą šitą užsiėmimą į šiukšlių dėžę Dabar juokinga.. Nes noras kažką daryti nepraėjo.. Vėl mėginsiu
Tiesa, norėjau paklausti, jei visgi pavyks man pirmas darbelis (kuris kolkas tik vytelių pavidale), planuoju padaryti sūneliui dėžę žaislams susidėti, bet galvoju ar ji nebus per "skysta", ta prasme ar nebus ji minkšta ir lengvai sulankstoma? Ar visgi lakas gerai sustiprina vyteles?
Duodu naudinga info pradedancioms merginoms apie vyteliu sukima is savo dvieju dienu patirties
Cia aktualiau toms, kurioms nesiseka gerai susukti vyteliu... bandykit pakeisti laikrasti (ta prasme, kad butu is kitos spaustuves )...
nezinau ar dazu kokybe, ar popieriaus sudetis, bet is kai kuriu laikrasciu tikrai nesisuka vyteles... popierius plysineja, atsilaisvina, nesusiverzia ir pan...
as pati sekmingai pirmaja diena pripynusi vyteliu, siandien parsinesiau vel kruva laikrasciu... ir ka... ogi niekaip nesiseka ju suvyti, nors vakar kaip per sviesta ejosi ... tadu suziurejau, kad laikrasciai ne tos pacios spaustuves... atsikasiau, butent tuos pacius laikrascius, is kuriu sukau vakar - ir vel darbukas mielas ir pavykes gaunasi
na... bent jau pas mane tokia situacija cia IRL... gal LT visi vienodi tie laikrasciai
Cia aktualiau toms, kurioms nesiseka gerai susukti vyteliu... bandykit pakeisti laikrasti (ta prasme, kad butu is kitos spaustuves )...
nezinau ar dazu kokybe, ar popieriaus sudetis, bet is kai kuriu laikrasciu tikrai nesisuka vyteles... popierius plysineja, atsilaisvina, nesusiverzia ir pan...
as pati sekmingai pirmaja diena pripynusi vyteliu, siandien parsinesiau vel kruva laikrasciu... ir ka... ogi niekaip nesiseka ju suvyti, nors vakar kaip per sviesta ejosi ... tadu suziurejau, kad laikrasciai ne tos pacios spaustuves... atsikasiau, butent tuos pacius laikrascius, is kuriu sukau vakar - ir vel darbukas mielas ir pavykes gaunasi
na... bent jau pas mane tokia situacija cia IRL... gal LT visi vienodi tie laikrasciai
QUOTE(asta30a @ 2011 04 26, 22:51)
Duodu naudinga info pradedancioms merginoms apie vyteliu sukima is savo dvieju dienu patirties
Nežinau kuo skiriasi skirtingų spaustuvių laikraščiai, bet kad daug kas priklauso nuo paties laikraštinio popieriaus, tai tiesa. Per patį krizinį laikotarpį, tai labai jaučiau, kad skiriasi netgi to paties pavadinimo laikraščių storis skirtingomis dienomis. Bet manau, kad tai priklauso nuo paties popieriaus apdirbimo technologijos, o ne nuo spaustuvės. Juk priklauso, kaip medžio plaušai buvo džiovinami ir apdirbami, kad gautųsi popierius. Ir kai jis perdžiovinamas, tai ir gaunasi toks "medinis" kietesnis popierius. Bet čia mano "išvedžiojimai", gal ir kita priežastis yra. Su nekantrumu lauksime Jūsų darbelių!
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 04 25, 11:29)
Norėjau paklausti, o medžiagytę irgi priklijuota ar kaip kitaip pritvirtinta, kad nejudėtų.. Kolkas tik mąstau panašią dėžutę pasidaryti, bet joje planuoju laikyti duoda, dėl to aktualu, kad medžiagytę galima būtų išimti ir prireikus išplauti.. Tai ir domiuosi kaip ją geriau būtų pritvirtinti..
..
..
medziagytes idekliukas tiesiog idetas, niekuo nepritvirtintas.
darau platesniu uzleidimu i isore, kad kai ko idejus ividu neigriutu idekliukas.
Vaikui zaislu dezute dariau be idekliuko, nes perdaug daznai naudojama, tai susiveltu ta medziaga ten, tiesiog vidu nudaziau i rnulakavau taip kaip ir isore.
Ir kad butu tvirta deze, as apipinta dezute palieku viduje
negi as zailsu dezes cia nesirodziau einu pajieskoti savo postu
Papildyta:
va mano zaislu dezele, matyti vidus kaip padarytas
QUOTE(Sirvita @ 2011 04 13, 23:25)