Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

labas merginos, mane sie rankdarbiai labai suzavejo nutariau ir pati uzsiimti pinti, tad nupyniau vazoneli viena ir db reik ji nudazyti gal galit parodyti tiksliai kokiu dazu reikia kaip jie atrodo ir kokiu ten pigmentu, nes siuose reikaluose nesigaudau. o kai nudazysiu tada parodysiu. biggrin.gif kolkas nedazytu neapsimoka rodyti smile.gif laukiu atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliene @ 2011 04 05, 13:11)
  laukiu atsakymo biggrin.gif

http://www.supermama...?...9990&st=156
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 05 balandžio 2011 - 19:15
QUOTE(FREEJA @ 2011 04 05, 10:39)
sveikos,labai susidomejau jusu pynimu,taip idomu bandysiu ir as,ar priimsit i savo būrelį? 4u.gif

Sveika,
mielai, prašom! Bandykit, ir tikrai gausis, ir tikiuosi, kad patiks tas užsiėmimas!
Atsakyti
Oho!! Dar nebuvau mačiusi ir girdėjusi tokio meno iš senų laikračių.. Bet laaabai gražu, labai patiko, jau ieškau netolimoj ateity spragos savo dienotvarkėj, kad galėčiau pati išbandyti, tik dar laikraščių reik iš kažkur gauti smile.gif. Nu tikrai, labai gražūs jūsų darbeliai. Dažniau užsuksiu pas jus pasižvalgyti smile.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes pynejos, ale jau graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif , saunuoles visos, mane irgi uzkabino sitas jusu pomegis, jau prisisukau vyteliu bandysiu pinti, tik labai noreciau paklausti LINUTUKES kokia cia spalvaq dazyta (beicuota ar siaip dazais kokiais ir kokiu numeriuku)?
user posted image
nu tokia grazi pati ta, gal kuri kita zinote labai buciau dekinga jei parasytumete.
Atsakyti
QUOTE(Neduska @ 2011 04 12, 01:11)
Sveikutes pynejos, ale jau graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif , saunuoles visos, mane irgi uzkabino sitas jusu pomegis, jau prisisukau vyteliu bandysiu pinti, tik labai noreciau paklausti LINUTUKES kokia cia spalvaq dazyta (beicuota ar siaip dazais kokiais ir kokiu numeriuku)?
nu tokia grazi pati ta, gal kuri kita zinote labai buciau dekinga jei parasytumete.

Sveika, papildžiusi mūsų gretas! Labai lauksim darbelių. Aš tokią spalvą išgaudavau su beicu Nr.10 arba Nr.11, tik reikia skiesti vandeniu iki norimo atspalvio. Atsiprašau Linutukės, kad bandžiau už ją atsakyti, bet man ta spalva gaudavosi būtent su tokiais beicais.
Atsakyti
Yra bėdelė...neturiu laikraščių lotuliukas.gif ar būtų įmanoma iš tų reklaminių laikraštukų g.gif žinau, kad jie per kieti, bet gal kaip suminkštint įmanoma juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 12, 17:33)
Yra bėdelė...neturiu laikraščių  lotuliukas.gif  ar būtų įmanoma iš tų reklaminių laikraštukų  g.gif  žinau, kad jie per kieti, bet gal kaip suminkštint įmanoma juos?  g.gif

Galima pinti ir iš reklaminių laikraštukų, tik, galiu pasakyti, kad su jais žymiai sunkiau pinti, nes yra kietoki. Nors jei įvaldysit reklaminį popierių, su laikraščiais bus vienas juokas. Paprastai, didesnius reklaminius laikraštukus aš dažnai naudoju atraminėms vytelėms, nes gerai palaiko formą. Pabandykit, gal jums dar geriau seksis su reklaminukais!
Atsakyti
Iš laikraščiais kada bandžiau, tai sunkiai sekėsi verysad.gif Bet noras nusipinti didesnis už nusileidimą to nepadaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nupyniau didžiulį daiktą skalbiniams. Tik dar reiktų pasiūti medžiaginį įvalką.
user posted image
Į dėžės dugną ir į dangtį dėjau bambukinius šašlykinius pagaliukus. Jų visai nesimato, nes dėjosi prie atraminių vytelių ir buvo apipinti, o stiprumo labai priduoda.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 04 13, 14:21)
Sveikutės,
nupyniau didžiulį daiktą skalbiniams. Tik dar reiktų pasiūti medžiaginį įvalką.

Terra2 - tai tiesiog tobula! swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 04 13, 16:32)
Terra2 - tai tiesiog tobula!  swoon.gif

Dėkui už gerą žodį!
Atsakyti