Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Sirvita @ 2011 03 15, 17:26)
labai daili grazi dezute thumbup.gif
o ta medziaga ten prisiuta prie pacios dezutes? g.gif  ir ar tik is popieriaus, ar su dezute viduje?

aciu 4u.gif , dezute palikau viduje, vidu aplipdziau tapetu tuo paciu kur ir pyniau. Katyte guli ant tokio pasiuto paklotelio.
Merginos, jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės!
dar keletą niekučių nupyniau
apvali dėžutė su dangčiiu
user posted image
mažas krepšelis
user posted image
dėžutė diskams
user posted image
na ir tokia statinaitė dar nelakuota
user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos. Apakau pamačius jūsų darbelius - kaip gražu!
Pati mielai užsiimčiau šiuo džiaugsmu, bet du maži nenuoramos namuose visai neduoda ramybės :-)
Gal kuri apsiimtumėt nupinti 4 skirtingo dydžio dėžutes (išmatavimai būtų 2 vnt. 25(plotis)x28(gylis)x35(aukštis)cm. ir 2 vnt. 25x15x15)? Dėl kainos susitartume. Jei kuri susidomėjot, rašykit i až ;-)
Ačiū!
Atsakyti
Terra2 super dabeliai good.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 23, 00:02)
Terra2 super dabeliai good.gif

malonu, kad patiko! O pati ar nieko nepinate?
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 03 21, 17:04)
Sveikutės!
dar keletą niekučių nupyniau
apvali dėžutė su dangčiiu

thumbup.gif labai šaunūs darbeliai

Atsakyti
Labai grazu. Noreciau pabandit, bet niekad nesu nieko pinus. Ar labai bus sudetinga? O jus kai pradejot pynti is laikrasciu ar turejot patirties pynant vytelemis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 23 kovo 2011 - 09:57
QUOTE(griegzde @ 2011 03 23, 10:55)
Labai grazu. Noreciau pabandit, bet niekad nesu nieko pinus. Ar labai bus sudetinga? O jus kai pradejot pynti is laikrasciu ar  turejot patirties pynant vytelemis?

Pradžioje buvau žalia kaip agurkas! Visiškai nieko nenusimaniau pynime. Žodžiu pradėjau nuo nulio. Tik prieš tai perskaičiau visas temas, bet pradedant pinti vėl teko viską skaitinėti iš pradžių, kol susigaudžiau kas ir kaip. Labai daug padėjo forumietės. Kaip dabar atrodo, užduodavau kvailus klausimus, bet visos mielai atsakydavo ir man tai buvo labai svarbu. Taip kad bandykit, pamatysit, kaip patiks!
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif perskaičiau terros2 postą ir išdrįsau paklausti: susukau pirmas 6 vyteles, 3 iš jų gal truputį pavyko ax.gif , bet jų galai ne vienodo storio - vienas siauresnis, kitas - platesnis. Sukti toliau, ar ieškoti sukimo technikos klaidų? Kaip turi būti teisingai? Ar abu galai turi gautis vienodo storio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 26, 14:06)
Sveikutės  4u.gif perskaičiau terros2 postą ir išdrįsau paklausti: susukau pirmas 6 vyteles, 3 iš jų gal truputį pavyko ax.gif ,  bet jų galai ne vienodo storio - vienas siauresnis, kitas - platesnis. Sukti toliau, ar ieškoti sukimo technikos klaidų? Kaip turi būti teisingai? Ar abu galai turi gautis vienodo storio?  smile.gif

Sveikutė,
Jums sekasi! Iš 6 vytelių, trys normalios! Kai aš pradėjau pinti, man gal koks pirmasis tūkstantis gavosi nei šioks nei anoks. Bet man jau atrodė didelė pradžia. Truputuką turi gautis vytelės pradžia plonesnė už galą, kitaip neis jų viena į kitą įkišti. Kuo smailesniu kampu suksite, tuo skirtumas mažės. Viskas jums gausis. Reikia tik kantrybės!
Atsakyti
as pastebejau kad laikrastines sukti i save patogiau ir ore , o zurnalines nuo saves ir pasidejus ant stalo pradedu smile.gif
siauraji gala galima pasukiojus pasireguliuoti, kad sujungiant butu tip top viena i kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 03 27, 10:39)

Ačiū, TERRA2 už paskatinimus 4u.gif
Jau turiu šviežiai nupintą šiokį tokį gaminuką blush2.gif , šiandien norėčiau dar dėžutę suspėti apipint, bus sesei dovanų. Bet, va, nežinau, kokiom priemonėm reikia jį patobulinti... Nepykit, jei buvo apie tai rašyta, nelabai turiu ir laiko šiuo metu temas skaityti (kai tik būsiu laisvesnė, būtinai tai padarysiu ax.gif ) Ar teisingai kažkada esu pasiskaičiusi, kad pirma reikia nudažyti (ar nubeicuoti) o po to nulakuoti rolleyes.gif Gal galėtumėte pasidalinti, kokios tai priemonės konkrečiai, kad nuėjusi į parduotuvę žinočiau tiksliai ko ieškoti smile.gif Ačiū labai. 4u.gif

Ir dar - kiek kartų dažoma ir kiek kartų lakuojama? Ar galima ir nudažyti ir nulakuoti per tą pačią dieną, ar procesas trunka ilgėliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 30 kovo 2011 - 08:57