Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2010 12 22, 13:03)
mano parase / užrašų knygutės / knygutė kur ežiukas eina į mokyklą, lygtais 'rugsėjis vadinasi' ,  gali pažiūrėti kaip viena taip dariau  mirksiukas.gif
Papildyta:

graži ir dovana ir pateikimas  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šian parsinešiau iš įrėminimo centro paveiksliukus verysad.gif . Gėlytės ištemptos nelygiai, o šv paveiksliukas iš vis neptinka kaip įrėmintas verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 22, 14:50)

foto skolinta is dzeines smile.gif

aš neturiu, nes popierinis variantas buvo atsiūstas su RR-u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 21, 13:03)
bet niekaip neisikertu, kodel po du kartus tie patys siuliuku kodai surasyti?

Paskutiniai keturi zenkliukai yra pusinis kryziukas.
QUOTE(Dantiste @ 2010 12 21, 16:11)
o jeigu ta visa juoda virseli dar baltu popierium apklijuoti ir tada ant virsaus siuvinuka? g.gif dar galima baltu akrilu nudazyt, bet nezinau ar gerai klijuosis ant akrilo g.gif

Galima apklijuoti popieriumi, bet klijuoti reikia piesimo kartonu ir piestukiniais klijais tepant knygute, ne popieriu. Galima ir akrilu dazyti, tik reikia palakti kol gerai isdziusta. Esu darius ir taip, ir taip, viskas gaunasi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 12 22, 19:51)
Šian parsinešiau iš įrėminimo centro paveiksliukus  verysad.gif . Gėlytės ištemptos nelygiai, o šv paveiksliukas iš vis neptinka kaip įrėmintas  verysad.gif

Iš foto tai nieko blogo nesimato. Man gražu.
Atsakyti
Pora dienu praleidau, o darbu gausa ir ju grozis zada atima. Ir knygutes, ir dezutes, ir kaledines kojines, ir irisai, ir visi kiti darbeliai NUOSTABUS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 12 22, 18:51)
Šian parsinešiau iš įrėminimo centro paveiksliukus  verysad.gif . Gėlytės ištemptos nelygiai, o šv paveiksliukas iš vis neptinka kaip įrėmintas  verysad.gif

aga, nesimato nuotraukoj

2 paveiksliukas labai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau vakar plastikines kanvos, ji tokia.. gan stora, bet lanksti smile.gif Noriu issiuvineti toki tabaluojanti daikta prie skirtuko smile.gif Bet galvoju, kaip ta blogaja puse paslepti? Du gabaliukus susiuti ar uzklijuoti ten ka?? g.gif Gal kuri dariusi galetu patarti? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 22, 14:47)
Gal turit kur parodyta kaip užbaigti skirtuką knygai. Kai buvo įdėta, nereikėjo, o dabar prireikė ir neberandu ax.gif Arba kaip apsiūti jį.

aš dariau skirtuką sau, todėl pasidariau labai paprastai, išpešiojau krašteliuose siūliukus ir priklijavau prie kartono
user posted image
Gali užklijuoti filco (veltinio) kitoje pusėje ar jį gražiai prisiūti. Tai bus patys greičiausiai padaromi variantai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 23, 15:22)
aš dariau skirtuką sau, todėl pasidariau labai paprastai, išpešiojau krašteliuose siūliukus ir priklijavau prie kartono

Gali užklijuoti filco (veltinio) kitoje pusėje ar jį gražiai prisiūti. Tai bus patys greičiausiai padaromi variantai  mirksiukas.gif

Manau, kad panaudosiu veltinio gabaliuką, bet mano turimas labai jau plonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 23, 15:39)
Manau, kad panaudosiu veltinio gabaliuką, bet mano turimas labai jau plonas

tai gerai, kad plonas, kanva ir plona mirksiukas.gif . Juk svarbu, kad užsidengtų blogoji pusė
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Seile vis pavarvindavau i kitu knygeles ir pagaliau pati prisiruosiau padaryt

Angeliukas ir piene. Siuvineta ant lietuvisko lino viena spalvyte

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 23 gruodžio 2010 - 20:27