Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laujus @ 2010 12 21, 19:22)
Dar variantas - viršelį galima apklijuot nestoru filcu (na tuo vadinamuoju dirbtiniu veltinio lakštu), o jau tada ant viršaus klijuot liną. Šiaip man tai patinka tada tokią knygutę čiupinėt - ji vos vos įgauna minkštumo, bet minkštas tikrai nebūna viršelis, na tiesiog, kaip aš sakau, taip ir limpa prie rankos  ax.gif

thumbup.gif reikės sekančią pabandyti

QUOTE(Pumpurėlis @ 2010 12 21, 20:17)
Po turbūt metų pertraukos pabaigiau keletą seniai pradėtų darbelių. Kažkaip taip man nutinka, kad kai pabaigiu metus stovėjusį darbą, iškart imuosi kito, jis vėl pastovi metus ir taip toliau smile.gif

abu labai dailūs ir meilūs. Nematyti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(lape_apykakle @ 2010 12 21, 08:36)
atejau ir as pasirodyt savo darbeliu
[

Vauuuuuu.. be zodziu thumbup.gif Kai turesiu savo 2.gif tada manau rysiuos siuvient tokius grozius tongue.gif
Peachy_sheila nuostabios atvirutes bigsmile.gif
Dar kazkurios irisiukai labai thumbup.gif Visos tokios darbstuoleles 4u.gif
As dar vis procese ir tikiuos viska spet pabaigti Kaledoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2010 12 21, 20:17)
Po turbūt metų pertraukos pabaigiau keletą seniai pradėtų darbelių. Kažkaip taip man nutinka, kad kai pabaigiu metus stovėjusį darbą, iškart imuosi kito, jis vėl pastovi metus ir taip toliau smile.gif

Acufactum "Blumen fur Dich" (Gėlės tau). Siuvinėta ant Zweigart Belfast lino 32ct, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai.
Ulrike Blotzhelm Design "Romantik im pastel" (Pastelinė romantika). Tas pats linas, tie patys DMC siūlai.

wub.gif vokietukų dizainas kerintis, nuostabūs darbai ir įrėminti labai skoningai. Geriau į metus po du tokius darbelius, nei kas mėnesį po tiek ir gėda kabinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lipnių lapelių dėkliukai dovanų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

čia dar ne visi, du dar nesupakuoti, o vienas jau padovanotas smile.gif Nuotraukų kokybė tai baisi doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

as su praymu, klausimu smile.gif
kazkas minejo apie knygutes apvilkimo siuvima. Gal kuri taip jau darete? Idomu butu pamatyti, kaip tvirtinasi tas apvalkaliukas prie knygutes. Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2010 12 21, 22:44)

Nuostabios dovanėlės thumbup.gif ir puiki mintis 4u.gif , gal reikės kitais metais ir man tokias padaryti.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 12 21, 17:29)
Florestina ,irisai nuostabūs wub.gif  ,perkalbėk kokiu tai būdu sesę -įrėminkit gražiuose rėmuose ir bus  paveikslų galerijos vertas paveikslas ,pagalvėlei jo gaila ax.gif ,tiek darbo įdėta ir kike atsimenu metalikas siuvinėtas,tikrai rėmink,bus milijoną kartų gražiau drinks_cheers.gif

Kreinikas, ne metalikas. Sesuo pažiūrėjo žurnale, sakė, kad reikia BS bent jau ant laumžirgio. doh.gif
Atsakyti
Merginos,jus taip ikvepiat ka nors cia pat griebti ir siuvineti smile.gif
Darbai nuostabus...

Dar noriu paklausti (atsiprasau,kad ne schemu paieskos temoje). Nesenai buvo ideta uzrasine su issiuvinetu zirgu.. Zirga atsiunte ta mergina ir sake kad is tos serijos dar yra lyg 2 kates ( ar kiti gyvunai tokio dizaino). jei kas nors turite...labai labai lauksiu medeira44@gmail.com
Dar karta..nepykit...

PS: tos issiuvinetos kojines ir tuscios butu neikainojama dovana wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 21, 22:39)
Nuostabios dovanėlės thumbup.gif  ir puiki mintis 4u.gif , gal reikės kitais metais ir man tokias padaryti.

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 21, 22:14)
Sveikos,

as su praymu, klausimu smile.gif
kazkas minejo apie knygutes apvilkimo siuvima. Gal kuri taip jau darete? Idomu butu pamatyti, kaip tvirtinasi tas apvalkaliukas prie knygutes. Buciau dekinga

mano parase / užrašų knygutės / knygutė kur ežiukas eina į mokyklą, lygtais 'rugsėjis vadinasi' , gali pažiūrėti kaip viena taip dariau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukaas* @ 2010 12 21, 21:44)

graži ir dovana ir pateikimas thumbup.gif
Atsakyti
Gal turit kur parodyta kaip užbaigti skirtuką knygai. Kai buvo įdėta, nereikėjo, o dabar prireikė ir neberandu ax.gif Arba kaip apsiūti jį.
Atsakyti
Merginos tik nepykit, kad klausiu ir cia, bet gal kartais cia griciau atsiras turinti

prasau labai EXTRA reikia smile.gif

user posted image

jei galit i emaila miglootte@yahoo.com arba cia 4u.gif

dekinga labiausiai 4u.gif

foto skolinta is dzeines smile.gif
Atsakyti