Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(lape_apykakle @ 2010 12 21, 09:36)
atejau ir as pasirodyt savo darbeliu

Puikios šventinės kojinės! Dešimt balų thumbup.gif

Džeine - labai graži knygutė gavosi. Šis ornamentas daug kur matytas, tame tarpe ir rėmintas, tačiau jis tavo knygutei tinka puikiausiai iš visų. Labai dailiai padaryta thumbup.gif

QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 14:23)
Merginos, kreipiuosi i tas kurios knygutes daret smile.gif
Klijuosiu savo pirmaja knygele. VIrselis juodas, o mano siuvinukas ant nat lino nr 32. Ar reikia ka paklijuoti, kad nesisvienstu, ar neturetu perssimatyt? nes man lyg kazkiek svieciasi. o jei klijuoti tai kaip? visa virseli ir kampus?

Tikrai šviesis. Esu turėjusi tokią pat problemą - vidutinio rudumo knygutės viršelis ir šviesiai rožinis linas. Dėjau baltą popierių ir klijavau paprastais vandeniniais klijais. Kai išdžiūvo, tas popierius kažkiek pasibangavo, ir po medžiaga atrodo prastai - matosi, kad ten kažkas padėta ir ne visai lygiai paklijuota. Žodžiu, tikrai nerekomenduoju. Plėšyti irgi nerekomenduoju, nes jausis nelygi viršelio faktūra. Tiesą sakant, sprendimo taip ir nesugalvojau tuokart, taigi nelabai galiu patarti. Geriausias patarimas turbūt būtų surasti knygutę labiau atitinkančiu pagal spalvą viršeliu.
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 16:19)
vat ir galvoju  g.gif
bijau eksperimentuot... ir taip pirma karta knygute vilksiu... ir prieslapiai blogai plesiasi... kiba reiks ant smugio ieskot kitos knygeles vilkimui... pasikartokit kaunietes kur galima rasti 'ko nors' idomaus biggrin.gif

as Savam gavau tokiu kremines spalvos knyguciu ir viduj puslapiai grazus smile.gif

Florestina, irisai nuostabus wub.gif bet visada su BS dar graziau buna mirksiukas.gif kad ir ant smulkios medziagos vienu siuliuku tikrai tie kryziukai neuzsidengia ir isryskeja visas vaizdas ax.gif
Atsakyti
Dantiste, o savam ten toj parduotuvej kur kanceliarines ar pacioj rimi? ar dar kur? smile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 17:45)
Dantiste, o savam ten toj parduotuvej kur kanceliarines ar pacioj rimi? ar dar kur? smile.gif aciu uz info 4u.gif

toj parduotuvej kur kanceliarines mirksiukas.gif
Atsakyti
Wow kokie irisai bigsmile.gif
Zinok as ir 20 aida apibiesinau, niu aisku kantrybes tai reikia, bet uztat rezultatas, koks bus wub.gif jau dabar grazu, o kai BS'a uzdesi tai thumbup.gif labai grazus darbas, gaila butu, jei neiremintum tokio grozio ax.gif
Atsakyti
Florestina, būtinai daryk back stitch'ą savo irisams. Jei jau taip numatyta, BS užbaigia darbą. Išites, BS kartais būna tikras vargelis, bet be jo darbas atrodo neužbaigtas.
Vieno siūliuko BS neturėtų uždengti kryžiukų.
Dailus darbas, būtų gaila, jei neužbaigtum. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Florestina ,irisai nuostabūs wub.gif ,perkalbėk kokiu tai būdu sesę -įrėminkit gražiuose rėmuose ir bus paveikslų galerijos vertas paveikslas ,pagalvėlei jo gaila ax.gif ,tiek darbo įdėta ir kike atsimenu metalikas siuvinėtas,tikrai rėmink,bus milijoną kartų gražiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2010 12 21, 16:24)

Džeine - labai graži knygutė gavosi. Šis ornamentas daug kur matytas, tame tarpe ir rėmintas, tačiau jis tavo knygutei tinka puikiausiai iš visų. Labai dailiai padaryta  thumbup.gif

4u.gif ačiū malonu tai skaityti rolleyes.gif 4u.gif

Irisus ir aš rėminčiau ax.gif nebet pas sese vaikų nėra ir pagalvėlės nieks netrins, nemėtis po namus, tada gražu butu ir ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 14:50)
kad tada visas virselis ishsiardo sad.gif, nes ten toks storesnis popierius ir jei jis nusiplesia,, tai lieka atskiras kartonas... g.gif

Aga, išsiardo. PVZ kaip aš darau - ant lino klijuoji tą kartoną, bet jį reikia gražiai apvalyti, aplupti. Tada linas gaunasi buvusio popierinio viršelio vietoj. Jei gražiai atplešiau priešlapį - atgal klijuoju ir jį, jei negražiai - naują priešlapį iškarpau ir įklijuoju

IRISAI NUOSTABŪS! PAGALIAU PABAIGTI!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 21 gruodžio 2010 - 19:05
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 15:23)
Merginos, kreipiuosi i tas kurios knygutes daret smile.gif

Klijuosiu savo pirmaja knygele. VIrselis juodas, o mano siuvinukas ant nat lino nr 32. Ar reikia ka paklijuoti, kad nesisvienstu, ar neturetu perssimatyt? nes man lyg kazkiek svieciasi. o jei klijuoti tai kaip? visa virseli ir kampus?

aciu labai  4u.gif

Dar variantas - viršelį galima apklijuot nestoru filcu (na tuo vadinamuoju dirbtiniu veltinio lakštu), o jau tada ant viršaus klijuot liną. Šiaip man tai patinka tada tokią knygutę čiupinėt - ji vos vos įgauna minkštumo, bet minkštas tikrai nebūna viršelis, na tiesiog, kaip aš sakau, taip ir limpa prie rankos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 12 21, 18:52)
Irisus ir aš rėminčiau  ax.gif  nebet pas sese vaikų nėra ir pagalvėlės nieks netrins, nemėtis po namus, tada gražu butu ir ji  mirksiukas.gif

Ne, nėra vaikų. Dabar kaip tik kalbėjom apie galutinį sutvarkymą. Reiks paukštelius iš rėmo imti. Rėmas tik vienas pas mane, o be jo BS nepadarysiu. Didžiajam lankeliui medžiaga per maža. g.gif
Atsakyti
Po turbūt metų pertraukos pabaigiau keletą seniai pradėtų darbelių. Kažkaip taip man nutinka, kad kai pabaigiu metus stovėjusį darbą, iškart imuosi kito, jis vėl pastovi metus ir taip toliau smile.gif

Acufactum "Blumen fur Dich" (Gėlės tau). Siuvinėta ant Zweigart Belfast lino 32ct, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai.
user posted image

Ulrike Blotzhelm Design "Romantik im pastel" (Pastelinė romantika). Tas pats linas, tie patys DMC siūlai.
user posted image
Atsakyti