QUOTE(lape_apykakle @ 2010 12 21, 09:36)
atejau ir as pasirodyt savo darbeliu
Puikios šventinės kojinės! Dešimt balų
Džeine - labai graži knygutė gavosi. Šis ornamentas daug kur matytas, tame tarpe ir rėmintas, tačiau jis tavo knygutei tinka puikiausiai iš visų. Labai dailiai padaryta
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 14:23)
Merginos, kreipiuosi i tas kurios knygutes daret
Klijuosiu savo pirmaja knygele. VIrselis juodas, o mano siuvinukas ant nat lino nr 32. Ar reikia ka paklijuoti, kad nesisvienstu, ar neturetu perssimatyt? nes man lyg kazkiek svieciasi. o jei klijuoti tai kaip? visa virseli ir kampus?
Klijuosiu savo pirmaja knygele. VIrselis juodas, o mano siuvinukas ant nat lino nr 32. Ar reikia ka paklijuoti, kad nesisvienstu, ar neturetu perssimatyt? nes man lyg kazkiek svieciasi. o jei klijuoti tai kaip? visa virseli ir kampus?
Tikrai šviesis. Esu turėjusi tokią pat problemą - vidutinio rudumo knygutės viršelis ir šviesiai rožinis linas. Dėjau baltą popierių ir klijavau paprastais vandeniniais klijais. Kai išdžiūvo, tas popierius kažkiek pasibangavo, ir po medžiaga atrodo prastai - matosi, kad ten kažkas padėta ir ne visai lygiai paklijuota. Žodžiu, tikrai nerekomenduoju. Plėšyti irgi nerekomenduoju, nes jausis nelygi viršelio faktūra. Tiesą sakant, sprendimo taip ir nesugalvojau tuokart, taigi nelabai galiu patarti. Geriausias patarimas turbūt būtų surasti knygutę labiau atitinkančiu pagal spalvą viršeliu.