Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pauksciuk graziai ireminai wub.gif
Labai dailios atvirutes 4u.gif
Raidele puiki wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 21:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele.

Laaabai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 20:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi  ax.gif Spalvas parinkau pati, nes man originalo nepatiko  blush2.gif

Super, tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
gražūs visų darbeliai wub.gif

o aš pasimetus, nežinau ką siuvinėt, turiu keletą nusižiūrėjus, visų noriu, bet vienu metu mėgstu tik vieną siuvinėt, tai pasimetime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 19:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi  ax.gif Spalvas parinkau pati, nes man originalo nepatiko  blush2.gif

Pasaka wub.gif
Atsakyti
jau koks raidelės grožis wub.gif ir orchidėja tokia "skani". Super labai labai. wub.gif kalbėjot apie medziagas, tai man aida labiausiai 20 patinka. Aš jos iš UK buvau parsivežus, bet jau visai baigiu. O šiandien sesuo nudžiugino - 10 metrų nupirko, po 1 svarą (apie 4 litai) už metrą. Tai man jau keliems metams į priekį biggrin.gif na o dabar siuvinėju orchidėja ant 32 ewo. Labai smagiai einasi, tik gaila kad retai galiu prisėst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 01 15, 21:12)
geras, as irgi tokios noriu, o jos visur kur yra kanvos galima nusipirkti? blink.gif

Tokią medžiagą mačiau parduotuvėje Geros Akys ir internetinėje KaSiulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 15, 19:13)
jau koks raidelės grožis  wub.gif  ir orchidėja tokia "skani". Super labai labai.  wub.gif  kalbėjot apie medziagas, tai man aida labiausiai 20 patinka. Aš jos iš UK buvau parsivežus, bet jau visai baigiu. O šiandien sesuo nudžiugino - 10 metrų nupirko, po 1 svarą (apie 4 litai) už metrą. Tai man jau keliems metams į priekį biggrin.gif  na o dabar siuvinėju orchidėja ant 32 ewo. Labai smagiai einasi, tik gaila kad retai galiu prisėst  4u.gif

Iš kur tokios pigios gavo? Ar kokybiška? Aš tik du kartus dar esu pirkusi, pirmą kartą iš manęs, geltonsnapės, Dublino centre 28 eurus nulupo už metrą, antrą kartą iš Lietuvos siunčiausi prieš metus po 17 lt už metrą. Tarp abiejų jokio skirtumo, dar turiu, galiu palyginti, abi standžiai prikrakmolintos, tik tankis skiriasi, nes skirtingas pirkau.
Atsakyti
Yra ten tokia parduotuvytė , kur visko visko yra, ten pirmą kartą tą medžiagą pirkau po 3 svarus, antrą kartą nuvažiavus jau po 7 svarus pirkau už metrą, o šiandien akcija tai medžiagai buvo thumbup.gif Šiaip ji nėra tokia standi, bet nėra ir pliurzė bigsmile.gif Bet kai aš arba su lankeliu arba ant rėmo siuvinėju, tai man ir nereikalingas tas toks standumas smile.gif Visi mano darbeliai ant jos siuvinėti ax.gif
Aš praeitą žiemą toj parduotuvej irisiniu siulu 10 matkeliu uz 1 svara papirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 01 15, 14:57)
lotuliukas.gif  gerai pasakyta, taikliai

bet dar geriau padaryta wub.gif

Na gal tiksliau būtų- mamų darbų parodėlė- nes turbūt nei vienas tėtis neprisidės prie tų krapštalų biggrin.gif , nors mūsiškis sakė galėtų kokią nors žibuoklę iš bliekos išpjauti lotuliukas.gif
Ryt teks kibti į dar vieną panašų- nes moksleiviui irgi pasirodo reik dalyvauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 sausio 2011 - 23:25
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 20:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi  ax.gif

Čia RP dizainas? Kažko panašu man...

Nepaprastai gražu wub.gif
Atsakyti
Visniuke, zuzanele, buckizs, paukščiuk, Arveda, ačiū jums visoms už malonius žodžius blush2.gif 4u.gif
QUOTE(libaja @ 2011 01 16, 01:09)
Čia RP dizainas? Kažko panašu man...

Čia Couleur d'Etoile dizainas.

NAUJA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 16 sausio 2011 - 14:56