Pauksciuk graziai ireminai
Labai dailios atvirutes
Raidele puiki
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 21:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele.
Laaabai gražu
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 20:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi Spalvas parinkau pati, nes man originalo nepatiko
Super, tikrai labai grazu
gražūs visų darbeliai
o aš pasimetus, nežinau ką siuvinėt, turiu keletą nusižiūrėjus, visų noriu, bet vienu metu mėgstu tik vieną siuvinėt, tai pasimetime
o aš pasimetus, nežinau ką siuvinėt, turiu keletą nusižiūrėjus, visų noriu, bet vienu metu mėgstu tik vieną siuvinėt, tai pasimetime
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 19:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi Spalvas parinkau pati, nes man originalo nepatiko
Pasaka
jau koks raidelės grožis ir orchidėja tokia "skani". Super labai labai. kalbėjot apie medziagas, tai man aida labiausiai 20 patinka. Aš jos iš UK buvau parsivežus, bet jau visai baigiu. O šiandien sesuo nudžiugino - 10 metrų nupirko, po 1 svarą (apie 4 litai) už metrą. Tai man jau keliems metams į priekį na o dabar siuvinėju orchidėja ant 32 ewo. Labai smagiai einasi, tik gaila kad retai galiu prisėst
QUOTE(buckizs @ 2011 01 15, 21:12)
geras, as irgi tokios noriu, o jos visur kur yra kanvos galima nusipirkti?
Tokią medžiagą mačiau parduotuvėje Geros Akys ir internetinėje KaSiulai
QUOTE(Arveda @ 2011 01 15, 19:13)
jau koks raidelės grožis ir orchidėja tokia "skani". Super labai labai. kalbėjot apie medziagas, tai man aida labiausiai 20 patinka. Aš jos iš UK buvau parsivežus, bet jau visai baigiu. O šiandien sesuo nudžiugino - 10 metrų nupirko, po 1 svarą (apie 4 litai) už metrą. Tai man jau keliems metams į priekį na o dabar siuvinėju orchidėja ant 32 ewo. Labai smagiai einasi, tik gaila kad retai galiu prisėst
Iš kur tokios pigios gavo? Ar kokybiška? Aš tik du kartus dar esu pirkusi, pirmą kartą iš manęs, geltonsnapės, Dublino centre 28 eurus nulupo už metrą, antrą kartą iš Lietuvos siunčiausi prieš metus po 17 lt už metrą. Tarp abiejų jokio skirtumo, dar turiu, galiu palyginti, abi standžiai prikrakmolintos, tik tankis skiriasi, nes skirtingas pirkau.
Yra ten tokia parduotuvytė , kur visko visko yra, ten pirmą kartą tą medžiagą pirkau po 3 svarus, antrą kartą nuvažiavus jau po 7 svarus pirkau už metrą, o šiandien akcija tai medžiagai buvo Šiaip ji nėra tokia standi, bet nėra ir pliurzė Bet kai aš arba su lankeliu arba ant rėmo siuvinėju, tai man ir nereikalingas tas toks standumas Visi mano darbeliai ant jos siuvinėti
Aš praeitą žiemą toj parduotuvej irisiniu siulu 10 matkeliu uz 1 svara papirkau
Aš praeitą žiemą toj parduotuvej irisiniu siulu 10 matkeliu uz 1 svara papirkau
QUOTE(sobieska @ 2011 01 15, 14:57)
Na gal tiksliau būtų- mamų darbų parodėlė- nes turbūt nei vienas tėtis neprisidės prie tų krapštalų , nors mūsiškis sakė galėtų kokią nors žibuoklę iš bliekos išpjauti
Ryt teks kibti į dar vieną panašų- nes moksleiviui irgi pasirodo reik dalyvauti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 15, 20:23)
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų nuostabių siuvinukų. Pasirodysiu su raidele. Ji iškeliavo į Vokietiją, deja įrėmintos nemačiau, nes užsakovė pati ją įrėmino ir išsiuntė nenufotografavusi
Čia RP dizainas? Kažko panašu man...
Nepaprastai gražu
Visniuke, zuzanele, buckizs, paukščiuk, Arveda, ačiū jums visoms už malonius žodžius
Čia Couleur d'Etoile dizainas.
NAUJA TEMA
QUOTE(libaja @ 2011 01 16, 01:09)
Čia RP dizainas? Kažko panašu man...
Čia Couleur d'Etoile dizainas.
NAUJA TEMA