Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Donalita @ 2011 01 14, 13:49)
Pavaro kinietės...
user posted image

QUOTE(e.meskine @ 2011 01 14, 14:15)
Nubet reminimas cia
http://lilialiliok.g...ature=topscroll  tai pasakiskas  ai na sau nu ir prisimasto liuks

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 14, 12:54)
Pasirodau savo knebynėjimus  ax.gif

kokios mielos sirdeles wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 01 14, 13:10)
Va mano paskutinis- tai tikrai paknebinėjimas

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 14, 12:54)

Grožis wub.gif o čia kraštus susiuvate iš vidaus ir prikemšate ar kažkaip suneriate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 01 14, 16:00)
Grožis  wub.gif  o čia kraštus susiuvate iš vidaus ir prikemšate ar kažkaip suneriate  g.gif

ačiū, blogoje pusėje susiuvau, išverčiau, prikimšau ir tarpuką užsiuvau mirksiukas.gif
Atsakyti
As siuvinejau ant 20 Ewo ir ant 18 aidos, ant 20 aidos ne, bet palyginus su 18 manau jau bus smulkoka... man pats geriausias variantas 18 aida ir 20 ewo - kad nereiketu per 2 siuliukus krysiuku daryti, ko nemegstu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 14, 06:54)

Man labai patiko, isivaizdavau juos pakabintus ant kokios medzio sakos. Gaila, kad nepasiliksi wink.gif

O man reik patarimo - pirma karta siuvineju siuvinuka, kuris bus su karoliukais. Siandien jau noresiu pereit prie tu karoliuku ir va iskilo klausimas - kada man ji iskalbt ir islygint - kai baigsiu viska, ar pries prisiuvant karoliukus.
Siuvinukas labai mazas - sirdute atvirutei.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 01 14, 16:49)
Man labai patiko, isivaizdavau juos pakabintus ant kokios medzio sakos. Gaila, kad nepasiliksi wink.gif
O man reik patarimo - pirma karta siuvineju siuvinuka, kuris bus su karoliukais. Siandien jau noresiu pereit prie tu karoliuku ir va iskilo klausimas - kada man ji iskalbt ir islygint - kai baigsiu viska, ar pries prisiuvant karoliukus.
Siuvinukas labai mazas - sirdute atvirutei.

jei labai mažutė, gal ir nereikia plauti? Bet kokiu atveju jei reikia išsiplauk ir tada atsargiai karoliukus prisiūk mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukščiuk - gražios širdelės 4u.gif
O aš pabaigiau vieną metrikiuką. Laukia kitas su meškiuku, bandysiu improvizuoti - padaryti raudoną kaspinėlį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 14, 17:59)
Paukščiuk - gražios širdelės 4u.gif
O aš pabaigiau vieną metrikiuką. Laukia kitas su meškiuku, bandysiu improvizuoti - padaryti raudoną kaspinėlį.

liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 14, 13:54)

Tikrai kai tiek daug, turejai ka paknibineti, grazu 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 01 14, 14:10)
Va mano paskutinis- tai tikrai paknebinėjimas (darželyje vyksta tėvų darbų parodėlė tema "Žibutė"- darželio gimtadienio proga). Užsakymas buvo numegzti, bet kad nemoku, tai išsiuvinėjau.

Ir labai gerai kad taip padarei 4u.gif

QUOTE(Donalita @ 2011 01 14, 14:49)
Pavaro kinietės...

Tikros kinietes thumbup.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 14, 18:59)

Kaip man grazu metrikiukai, kaip laukiu kada ir as turesiu kam juos siuvineti mirksiukas.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 14, 17:59)
O aš pabaigiau vieną metrikiuką.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 14, 16:08)
ačiū, blogoje pusėje susiuvau, išverčiau, prikimšau ir tarpuką užsiuvau  mirksiukas.gif

taip ir supratau,tik sakau gal kaip nors kitaip tai daroma ax.gif
Atsakyti