Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 13:23)
Merginos, kreipiuosi i tas kurios knygutes daret smile.gif

Klijuosiu savo pirmaja knygele. VIrselis juodas, o mano siuvinukas ant nat lino nr 32. Ar reikia ka paklijuoti, kad nesisvienstu, ar neturetu perssimatyt? nes man lyg kazkiek svieciasi. o jei klijuoti tai kaip? visa virseli ir kampus?

aciu labai  4u.gif

Nulupčiau viršelį ir ant nulupto klijuočiau, tepant klijus visur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2010 12 21, 12:03)
Sveikos,

bet niekaip neisikertu, kodel po du kartus tie patys siuliuku kodai surasyti?

skirtingų firmų, atrame DMC mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lape_apykakle @ 2010 12 21, 10:36)
atejau ir as pasirodyt savo darbeliu

Jau kojinių grožis bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 21, 13:59)
Sveikutės,

Na vakar pabaigiau paskutinius atvirukus:

Atvirukų kolekcija thumbup.gif

Aš savo atvirukus vakar išsiunčiau. Manau nueis iki Kalėdų. Dar užėjau į paštą pasiklausti ar nereikia papildomai sumokėti, nes vis dėl to - atvirukas trigubas, medžiaga ir siuvinėta. Svorį duoda. Bet pasvėrus svėrė 16g, o papildomas mokestis imamas kai virš 20g.
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 12 21, 14:28)
Nulupčiau viršelį ir ant nulupto klijuočiau, tepant klijus visur  ax.gif

kad tada visas virselis ishsiardo sad.gif, nes ten toks storesnis popierius ir jei jis nusiplesia,, tai lieka atskiras kartonas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 21, 15:50)
kad tada visas virselis ishsiardo sad.gif, nes ten toks storesnis popierius ir jei jis nusiplesia,, tai lieka atskiras kartonas... g.gif

o jeigu ta visa juoda virseli dar baltu popierium apklijuoti ir tada ant virsaus siuvinuka? g.gif dar galima baltu akrilu nudazyt, bet nezinau ar gerai klijuosis ant akrilo g.gif
Atsakyti
vat ir galvoju g.gif
bijau eksperimentuot... ir taip pirma karta knygute vilksiu... ir prieslapiai blogai plesiasi... kiba reiks ant smugio ieskot kitos knygeles vilkimui... pasikartokit kaunietes kur galima rasti 'ko nors' idomaus biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal turit paciuzos ar kokio ciuoziko silueto rasta ar ornamenta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai ir planai fantastiški wub.gif . Aš pasirodau su savo irisais:

user posted image

Tik nežinau, ką daryti su BS, pasirinkau labai smulkią aidą, o dabar bandant daryti BS sulaužiau adatą. O per tą BS nesimato kryželių. Dabar išardžiau, sakiau tegu paguli kurį laiką, tada galvosiu ką su juo daryti (t. y. ar daryt BS, ar palikti sau kaip gyvenimo pamoką, kad reikia atidžiai rinkti ir medžiagos smulkumą).

Na o artimiausi planai, gimtadienio proga gautas DMC rinkinukas:
user posted image

Ir DIM švyturys:
user posted image
Atsakyti
puikūs irisai wub.gif , o dėl BS pasirink pačią smulkiausią adatą, tikrai ir ant 18aidos turi smagiai biesintis mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar balta spalva siuvinejat,ar paliekat tuscia?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 21, 15:38)
puikūs irisai  wub.gif , o dėl BS pasirink pačią smulkiausią adatą, tikrai ir ant 18aidos turi smagiai biesintis  mirksiukas.gif

Reiks pagalvoti, beje irisai jau privatizuoti, sesuo užsisakė, kad pasiūčiau jai pagalvėlę.
Papildyta:
QUOTE(maximuz @ 2010 12 21, 15:48)
norejau paklausti, ar balta spalva siuvinejat,ar paliekat tuscia?

Darau, kaip numatyta schemoj. Jei numatyta siuvinėt- siuvinėju, jei nenumatyta, nesiuvinėju. 4u.gif
Atsakyti
Florestina, puikus irisai, o kaip apsiBS tai isvis bus nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Bet mano nuomone pagalvelei per prabangus, tik reminciau 4u.gif
Atsakyti