Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ameera @ 2010 12 29, 17:58)
Netyčia pora dienų anksčiau įrėmino paveikslą, tai prieš išnešdama spėjau nufotografuoti  4u.gif

a nebuvo gaila atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 29, 17:59)
a nebuvo gaila atiduoti  biggrin.gif

biggrin.gif visi to klausinėja ir visiems gaila, tik ne man biggrin.gif
Kadangi rinkausi paveikslėlį būtent dovanojimui, kiekvieną kryžiuką siuvinėjau su mintimis, kad dovanosiu ir viskas turi būti labai gražiai padaryta, tai nei kiek negaila. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 12 29, 15:58)
Netyčia pora dienų anksčiau įrėmino paveikslą, tai prieš išnešdama spėjau nufotografuoti  4u.gif
user posted image

nuostabus grozis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Apsalau nuo tiek groziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuostabu ir is kur laiko atrandate doh.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif be žodžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 12 29, 16:33)
Sveikos 4u.gif
Kiek kalediniu grozybiu prisiziurejau wub.gif
Norejau paklausti, man atrodo Dzeine siuvinejo dimension dalmantina ax.gif  bet dabar niekur nerandu jos galutinio rezultato, noriu apziuret.. nes man kazkaip viena spalva nesiziuri..dimension pale brown 15576, pagal dmc turetu but 3774, bet man jin nepanasi i rusva, jin tokia rausva man, kazkaip negraziai atrodo, bijau toliau siuvinet, kad nebutu veltui darbas  unsure.gif

user posted image

žinok spalvos nr, nepamenu, mano konvertuota, ne originalas

Ačiū visom už pagyras 4u.gif
Atsakyti
Negaliu atsidžiaugti šiuo delmantinu, vis į jį seiles varvinu, kaip laiko jam rasti g.gif
Atsakyti
As irgi pasirodau smulkmenele 4u.gif Dovanosiu mamai Naujuju 2011-uju Zuikio metu proga smile.gif Spalvos rinktos pagal tai, kokios kitais metais turetu vyrauti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buckizs: 29 gruodžio 2010 - 19:12
kad kiti metai balto kiškučio g.gif
Miela prijuostikė, tokios smulkmenėlės visada malonios wub.gif
Atsakyti
gal galetumetet kas nors paaiskint kaipcia fotoreikia ideti blush2.gif nepavyksta niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 29, 21:20)
kad kiti metai balto kiškučio  g.gif
Miela prijuostikė, tokios smulkmenėlės visada malonios  wub.gif

taip, metai metalinio baltojo kiskio, bet spalvos tinkamos yra juoda, balta, smelio ir geltona smile.gif tai viskas kaip ir gerai, aisku melyni sortukai gal nevisai cia tinka, bet juk galu gale ne tai svarbiausia, svarbu kad dovanele daryta su siluma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 12 29, 01:01)
Pora kalediniu smulkmeneliu

Labai mielos smulkmeneles wub.gif

QUOTE(murkse @ 2010 12 29, 10:12)
Užrašų knygutė "Aguona"

Nu ir tempai pas tave. Fantastiska knygute thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 12 29, 12:51)
pasigirsiu ir aš savo darbeliais  ax.gif  biggrin.gif

Be zodziu, taip viskas grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dovana nereali wub.gif wub.gif wub.gif

Buckizs, mielas zuikutis 4u.gif
Atsakyti