Kokie visų darbai gražūs
O aš tai įsitraukus į HEAD'ą, kad prie kitų darbų net neprisiliečiu. HEAD mūza užpuolus, kol nepabėgo naudojuos proga. Iki NM tikiuosi užbaigt antrą lapą, bet ten tiek pavienių kryželių, kad nusišaut kartais norisi Tuo pačiu ir labai lėtai juda į priekį
liuks Džeine
Džeine - puikūs darbai, visi be išimties - kruopščiai, subtiliai, žodžiu - džiaugsmas akims
Per porą savaičių kol buvau atitrūkusi nuo pasaulio tieeeeek grožių prigaminot, kad net seilės iki klaviatūros ištįso - šaunuolės darbštuolės
Sveiki,esu čia naujokė, labaigražūs jūsų darbeliai tikiuosi greitai galėsiu parodyti ir aš savo darbelius.
QUOTE(murkse @ 2010 12 29, 12:27)
aš siuvinėjau mane tų aguonų kotai užknisa ten tos 2 spalvos. tai kai kur jau nusukau kaip sakant, interpretacija
Džeinės puikūs darbai, visos šaunuolės
Aš dabar atidejau visus siuvinėjimus - mezgu moherinę suknelę... bet jau taipo nesinori, taip per prievartą...bet kad jau pažadėjau... reik greičiau baigt ir vėl imtis naujos savo aistros
Netyčia pora dienų anksčiau įrėmino paveikslą, tai prieš išnešdama spėjau nufotografuoti
Sveikos
Kiek kalediniu grozybiu prisiziurejau
Norejau paklausti, man atrodo Dzeine siuvinejo dimension dalmantina bet dabar niekur nerandu jos galutinio rezultato, noriu apziuret.. nes man kazkaip viena spalva nesiziuri..dimension pale brown 15576, pagal dmc turetu but 3774, bet man jin nepanasi i rusva, jin tokia rausva man, kazkaip negraziai atrodo, bijau toliau siuvinet, kad nebutu veltui darbas
Kiek kalediniu grozybiu prisiziurejau
Norejau paklausti, man atrodo Dzeine siuvinejo dimension dalmantina bet dabar niekur nerandu jos galutinio rezultato, noriu apziuret.. nes man kazkaip viena spalva nesiziuri..dimension pale brown 15576, pagal dmc turetu but 3774, bet man jin nepanasi i rusva, jin tokia rausva man, kazkaip negraziai atrodo, bijau toliau siuvinet, kad nebutu veltui darbas
Niu nerealiai jus cia pazeret groziu