Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kokie visų darbai gražūs wub.gif
O aš tai įsitraukus į HEAD'ą, kad prie kitų darbų net neprisiliečiu. HEAD mūza užpuolus, kol nepabėgo naudojuos proga. Iki NM tikiuosi užbaigt antrą lapą, bet ten tiek pavienių kryželių, kad nusišaut kartais norisi doh.gif lotuliukas.gif Tuo pačiu ir labai lėtai juda į priekį
Atsakyti
pasigirsiu ir aš savo darbeliais ax.gif biggrin.gif

Prijuostė
user posted image

Ir kalėdinės dovanėlės
user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image

Ir užrašinė
user posted image
Atsakyti
liuks Džeine bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek groziu pridejot - kalediniu ir ne tik user posted image visoms uz puikius rezultatus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Džeine - puikūs darbai, visi be išimties - kruopščiai, subtiliai, žodžiu - džiaugsmas akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 12 29, 12:51)
pasigirsiu ir aš savo darbeliais  ax.gif  biggrin.gif

Saunuole!
Atsakyti
Per porą savaičių kol buvau atitrūkusi nuo pasaulio tieeeeek grožių prigaminot, kad net seilės iki klaviatūros ištįso biggrin.gif - šaunuolės darbštuolės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,esu čia naujokė, ax.gif labaigražūs jūsų darbeliai 4u.gif tikiuosi greitai galėsiu parodyti ir aš savo darbelius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 12 29, 12:27)
P.S. atsiliepkit kas tokią pačią siuvinėjo neseniai, pries savaite, dvi..

aš siuvinėjau 4u.gif mane tų aguonų kotai užknisa ten tos 2 spalvos. tai kai kur jau nusukau kaip sakant, interpretacija doh.gif

Džeinės puikūs darbai, visos šaunuolės 4u.gif
Aš dabar atidejau visus siuvinėjimus - mezgu moherinę suknelę... bet jau taipo nesinori, taip per prievartą...bet kad jau pažadėjau... reik greičiau baigt ir vėl imtis naujos savo aistros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 29 gruodžio 2010 - 15:28
Netyčia pora dienų anksčiau įrėmino paveikslą, tai prieš išnešdama spėjau nufotografuoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek kalediniu grozybiu prisiziurejau wub.gif
Norejau paklausti, man atrodo Dzeine siuvinejo dimension dalmantina ax.gif bet dabar niekur nerandu jos galutinio rezultato, noriu apziuret.. nes man kazkaip viena spalva nesiziuri..dimension pale brown 15576, pagal dmc turetu but 3774, bet man jin nepanasi i rusva, jin tokia rausva man, kazkaip negraziai atrodo, bijau toliau siuvinet, kad nebutu veltui darbas unsure.gif
Atsakyti
Niu nerealiai jus cia pazeret groziu wub.gif
Atsakyti