Pora kalediniu smulkmeneliu
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Višniukė @ 2010 12 29, 01:01)
Pora kalediniu smulkmeneliu
BATUKAS nematyta ir idomi mintis
QUOTE(Višniukė @ 2010 12 29, 01:01)
labai mieli darbukai
Pauksciuk, Murkse aciu
Pati sugalvojau
QUOTE(murkse @ 2010 12 29, 08:31)
BATUKAS nematyta ir idomi mintis
Pati sugalvojau
QUOTE(Višniukė @ 2010 12 29, 08:58)
GERĄ GALVĄ TURI ilgai užtrunka tokį padaryti?
Niu jei taip nuo ryto iki vakaro manau kokias dvi dienas (cia mano tempais )
Užrašų knygutė "Aguona"
QUOTE(murkse @ 2010 12 29, 10:12)
a baigsi mus erzinus
juokauju,
niu Murkse fabrikeli atsidarei
Svarbiausia, kad grazu
Svarbiausia, kad grazu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 29, 10:15)
ačiū, taip patiko užrašines daryt, kad sustot negaliu. Dabar apie naujus darbus galvoju. Kokią atvirutę pabandyti daryti, nuotraukų albumą aptraukti.. maišiukus pirkiniams..
P.S. atsiliepkit kas tokią pačią siuvinėjo neseniai, pries savaite, dvi..
Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2010 12 29, 10:21)
jau išdovanotos beveik visos, kelios beliko
Laba diena, siuvinėtojos
Gana retai aš čia užsuku, dažniau tik pasiskaitau, pasigrožiu. O ir siuvinėju aš tikrai ne tokiais tempais kaip jūs. Atrodo, taip norėtųsi siuvinėti siuvinėti.... Bet su laiku nekas...
Vis dėlto norėčiau paklausti jūsų patarimo. Gal net ne patarimo, o idėjos Sugalvojau, kad savo magistro darbo vadovei pavasarį norėčiau padovanoti ką nors išsiuvinėto, kadangi mes su ja labai gerai sutariam. Manau, jai turėtų patikti. Bet va nesumąstau, ką būtų galima siuvinėti. Norėčiau orientuotis į mokslą, nes jinai tiesiog gyvena mokslu (humanitarė). Gal kuri nors turite kokių minčių?
Iš anksto ačiū
Gana retai aš čia užsuku, dažniau tik pasiskaitau, pasigrožiu. O ir siuvinėju aš tikrai ne tokiais tempais kaip jūs. Atrodo, taip norėtųsi siuvinėti siuvinėti.... Bet su laiku nekas...
Vis dėlto norėčiau paklausti jūsų patarimo. Gal net ne patarimo, o idėjos Sugalvojau, kad savo magistro darbo vadovei pavasarį norėčiau padovanoti ką nors išsiuvinėto, kadangi mes su ja labai gerai sutariam. Manau, jai turėtų patikti. Bet va nesumąstau, ką būtų galima siuvinėti. Norėčiau orientuotis į mokslą, nes jinai tiesiog gyvena mokslu (humanitarė). Gal kuri nors turite kokių minčių?
Iš anksto ačiū
Galima butu kokia Auksiniu minciu knyga aprengti