Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2010 12 27, 17:11)
ar jaučiasi skirtumas, aš taip pat naudoju manikiūrines ir dar nesiskundžiu. Ar nėra skirtumo tik dėl grožio?

As turiu tokia "gerve zirkles", sake, kad paauksuotos, bet netikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Privalumai: patogu kad mazos, astrios ir smailos, didelis pliusas kad niekas kitas ju neima, nes bijo sulauzyti, gi brangios lotuliukas.gif O siaip tai su zirklem problema pas mus smile.gif O siaip daugiau del grozio jos, tikrai ir kitos tinkamos ax.gif
Atsakyti
ar tik ne toks?
jie siuvinejasi ant 25ct lino/evenweave per viena siuliuka (dazniausiai gobeleniniu dygsniu), nors kai kas siuvineja ir ant 18ct aidos, bet kuo smulkiau, tuo graziau gaunasi. medziagai skaiciuot turetu buti pirmam temos psl kalkuliatorius, bet jei ant 25ct medziagos tai gaunasi mazdaug 1 kryziukas=1 mm biggrin.gif

Taip toks bigsmile.gif Ačiū už patarimus. 4u.gif nesu niekad siuvinejus ant tokios medžiagytės, reikia iš pradžių nueiti pažiūrėt į medžiagą iš arti. o tada pasiryžti rolleyes.gif
dar kartą ačiū.
Atsakyti
labai grazios dovaneles 4u.gif

Pasirodysiu ir as su savo dovanotomis blush2.gif
pora uzrasiniu
user posted image

user posted image

Darbo kalendorius
user posted image

Prijuoste
user posted image

Ir metrikiukas. Dar neremintas, nes dar reikia broliui padaryti ir tada reminsis
user posted image

Atsakyti
Nu darbštuole ! Vienas už kitą gražesnis wub.gif negaliu nei vieno išskirt. Labai įdomu kokio formato knygutės
Atsakyti
brendule,
užrašinės tarsi tapytos, nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2010 12 27, 16:22)
As turiu tokia "gerve zirkles", sake, kad paauksuotos, bet netikiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Privalumai: patogu kad mazos, astrios ir smailos, didelis pliusas kad niekas kitas ju neima, nes bijo sulauzyti, gi brangios  lotuliukas.gif O siaip tai su zirklem problema pas mus smile.gif O siaip daugiau del grozio jos, tikrai ir kitos tinkamos ax.gif

va čia tai tikra tiesa biggrin.gif biggrin.gif

brendule darbeliai ispudingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2010 12 27, 19:36)
Pasirodysiu ir as su savo dovanotomis  blush2.gif

bigsmile.gif liuks dovanėlės bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2010 12 27, 17:22)
As turiu tokia "gerve zirkles", sake, kad paauksuotos, bet netikiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Privalumai: patogu kad mazos, astrios ir smailos, didelis pliusas kad niekas kitas ju neima, nes bijo sulauzyti, gi brangios  lotuliukas.gif O siaip tai su zirklem problema pas mus smile.gif O siaip daugiau del grozio jos, tikrai ir kitos tinkamos ax.gif

O man sitos pacios smagiausios ir labai astrios. thumbup.gif Nebenoriu jokiu manikiuriniu.Tas budavo kol numauni nuo pirstu, jei pirstai subrinke... doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2010 12 27, 20:36)

Viskas labai gražu, ypač drugeliai wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz ivertinima 4u.gif O knygutes nera dideles 10x15. tik kalendorius kazkiek didesnis smile.gif Dar nespejau visu dovanu padaryti, dar 5 uzrasines laukia. Gerai, kad tie, kuriems dovanosiu, kitame mieste gyvena ir ne taip daznai susitinkame blush2.gif
Atsakyti
Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif

Vakar vakare mūsų namuose buvo įdomus pokalbis tarp manęs ir sesės.
Sesuo sako:
- Kai baigsi irisus, tada man dar reiktų aguonų iš "Siuvinėju kryželiu" ir pagalvėlės su aguonom iš "Lena".
O aš jai:
- Duosiu medžiagos, siūlų ir galėsi siuvinėtis pati.
Galvojau, supyks, bet ne, dargi pasiėmus mano siūlų dėžutę, pasižiūrėjo kukrie yra, o kurių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 28, 16:28)
Vakar vakare mūsų namuose buvo įdomus pokalbis tarp manęs ir sesės.

Aš taip pradėjau siuvinėti. Paprašiau, kad sesuo išsiuvinėtų man auksinį žirgą. O ji susakė ko riekia, kaip siuvinėti. Susipirkau viską, užsispyriau ir dabar turiu ir žirgą, ir haed, ir dar kitą haedą siuvinėju hihihi.gif
Atsakyti