Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2010 12 27, 11:27)
įdomu bus pamatyti galutinį vaizdą. o kokia medžiaga? kokios spalvos? ar tokia kaip foto?

Aha, fonas kaip foto, tik gėlė - kalija smile.gif Medžiaga aida14 smile.gif Ji dažyta rankom, na bent jau taip rašo smile.gif Būtinai parodysiu, gal net šiandien
Atsakyti
Ameera, geisa nuostabi wub.gif

Uodegyte, neliudek, letai einasi procesiukas, bet darbelis bus labai grazus 4u.gif

Kaktusines ir visu kitu darbeliai labai saunus wub.gif
Atsakyti
Na, ateinu ir as su dallim savo Kalediniu dovanu smile.gif
Skirtukas, su kuriuo laaabai daug vargau del neryskios schemos ir konvertuotu spalvu... Nemazai teko improvizuoti doh.gif
user posted image
user posted image
Pirma mano apvilkta knygute wub.gif Kita diena dar viena apvilkau, tik ta pamirsau nufotografuoti doh.gif Su MTSA kaciuku buvo, labai jie grazus man thumbup.gif Sakyciau ne taip sunku buvo, kaip tikejausi smile.gif
user posted image
Na ir ireminti diedukai seneliams, kurie ne is karto suprato, kad cia issiuvinetas paveiksliukas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 12 27, 11:32)
Aha, fonas kaip foto, tik gėlė - kalija smile.gif Medžiaga aida14 smile.gif Ji dažyta rankom, na bent jau taip rašo smile.gif Būtinai parodysiu, gal net šiandien

lauksiu biggrin.gif turėtu būtį super

QUOTE(MildukasK @ 2010 12 27, 11:39)

thumbup.gif tai bent dovanos
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 12 27, 11:39)

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif geros dovanos
Atsakyti
MildukasK niu labai fainos dovanytes wub.gif
Atsakyti
Koks nuostabus dovanų paradas thumbup.gif Net negaliu išskirti kurios nors vienos, visos nepakartojamos ir tikiuosi nudžiugino jūsų artimuosius 4u.gif Aš irgi pasirodysiu su savo siuvinėtomis raidelėmis, kurias užsiuvau ant rankšluosčių ir padovanojau per Kalėdas ax.gif
user posted image
Ir pasigirsiu savo Kalėdų senelio dovana ax.gif Iki šiol naudojau manikiūrines žirklutes, tai labai džiaugiuosi gavusi tikras siuvinėjimo žirklutes
user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 27, 15:01)
Koks nuostabus dovanų paradas  thumbup.gif Net negaliu išskirti kurios nors vienos, visos nepakartojamos ir tikiuosi nudžiugino jūsų artimuosius  4u.gif Aš irgi pasirodysiu su savo siuvinėtomis raidelėmis, kurias užsiuvau ant rankšluosčių ir padovanojau per Kalėdas ax.gif

geras tas Kaledinis senis siemet. Dovanos
Atsakyti
Wow kokios dovanos, o zirklutes tai tokios kolekcines sakyciau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
va tokias dovanas yra pats malonumas ruosti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, išduokite paslaptį, kur perkate lietuvišką liną siuvinėjimui ir knygelių lenkimui?
Ryt planuoju žygį į miestą, bandyčiau ieškot.
Atsakyti
bigsmile.gif Puikūs darbukai wub.gif

Aš stipriai apsirgau per Kalėdas, net akių neatmerkiau, tai apie siuvinėjimą tik pasvajoti unsure.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 27, 15:01)
Ir pasigirsiu savo Kalėdų senelio dovana  ax.gif Iki šiol naudojau manikiūrines žirklutes, tai labai džiaugiuosi gavusi tikras siuvinėjimo žirklutes

ar jaučiasi skirtumas, aš taip pat naudoju manikiūrines ir dar nesiskundžiu. Ar nėra skirtumo tik dėl grožio?
Atsakyti