nesamoninga ta pristatymo kaina
Yarnstore.eu yra latvių puslapis, jie siunčia iš Latvijos, todėl ir ta kaina tokia didele
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 06, 18:12)
Gal ir geri siulai toje yarnparadise.eu,bet pristatymo kaina ne vilnieciams nuo 25lt.......
Čia turbūt turėjot omenyje pristatymo kainą www.yarnstore.eu Ir jei perki iki 2 kg,tada kaina iki 25 lt.Aš manau,kad apsimoka pirkt pakuotėm,jei yra tiems siūliukams didmeninė kaina,nes ši kaina nuo mažmeninės kainos skiriasi gana nemažai :ax:Nuo vienos pakuotės pristatymas susitaupo Na o jei pirkt vienetais,tada tikrai brangoka gaunasi su pristatymu...
kad jau neber pakuociu... liko tik matkiukai su pabranginta kaina...
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 23:16)
Ale tikrai ....Kol klausinėjau,kol prisiruošiau...Net minties nebuvo,kad gali taip įvykti Na ką,reiks palaukt,gal vėliau vėl bus didmeninėm kainom
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 23:16)
o čia tai liūdesys
del yarnstore.eu susinervinau kapitaliai... paskambinau į parduotuvę ir man patvirtino, kad pakuočių didmenine kaina nebus nei internete, nei parduotuvėje... tik bus taikomos simbolinės nuolaidos nuo perkamos sumos... sutartis pasirašyta su latvijos paštu užtat tokia siuntimo kaina...
QUOTE(Metija @ 2012 01 27, 20:13)
Be galo fainučiai yra DROPS Design siūliukai http://www.siulukamuoliukas.lt/ Iki vasario 1 dienos čia dar ir nuolaida yra
pratese iki vasario 20d. Noriu is cia uzsakyti DROPS Lima kaina su nuolaida 7,80 , kitur ziurejau apie 10.
O kaip del spalvu,tokia spalva kaip ir nuotraukoje?
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 08, 08:45)
del yarnstore.eu susinervinau kapitaliai... paskambinau į parduotuvę ir man patvirtino, kad pakuočių didmenine kaina nebus nei internete, nei parduotuvėje... tik bus taikomos simbolinės nuolaidos nuo perkamos sumos... sutartis pasirašyta su latvijos paštu užtat tokia siuntimo kaina...
Matyt daug perkančių jau buvo,tai ir panaikino didmenines kainas...
QUOTE(Alacka @ 2012 02 08, 09:58)
pratese iki vasario 20d. Noriu is cia uzsakyti DROPS Lima kaina su nuolaida 7,80 , kitur ziurejau apie 10.
Pagal tuos, kuriuos turiu - spalvos sioje pard atitinka.. As dar susitikrinu su gamintoju svetaineje esanciomis - ten aiskiausia man - uzejus ant spalvos,ji pasididina.. Va cia:
http://www.garnstudi.../yarn.php?id=96
gamintojo svetaineje spalvos sviesenes negu gyvai
QUOTE(Ligvita @ 2012 02 08, 19:55)
gamintojo svetaineje spalvos sviesenes negu gyvai
Dar nuo kompiuterio parametru siek tiek priklauso lyg, pas mane atitinka gamintojo..