Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Aš nusimezgiau megztinį iš mocheros su šilku. Švelnumas nerealus, labai plonytis, bet kartu ir labai šiltas. Tik vat ką daryti su skalbimu?
Pirmą kartą išskalbiau skalbimo mašinoje bash.gif Biški susilamdė, bet tai dar nieko. Antrą kartą jau ploviau rankomis, bet nieko gero... Džiovinau ant ranksluosčio. Bet jis nuo kiekvieno skalbimo vis labiau praranda forma wacko.gif
dar išvertus į kitą pusę pamačiau, kad po rankovėmis susimetė į gumuliukus iš vidaus. Vien žodž, nežinau ar nemoku su mochera elgtis ar kas čia yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 09, 10:22)
Aš nusimezgiau megztinį iš mocheros su šilku. Švelnumas nerealus, labai plonytis, bet kartu ir labai šiltas. Tik vat ką daryti su skalbimu?
Pirmą kartą išskalbiau skalbimo mašinoje  bash.gif Biški susilamdė, bet tai dar nieko. Antrą kartą jau ploviau rankomis, bet nieko gero... Džiovinau ant ranksluosčio. Bet jis nuo kiekvieno skalbimo vis labiau praranda forma  wacko.gif
dar išvertus į kitą pusę pamačiau, kad po rankovėmis susimetė į gumuliukus iš vidaus. Vien žodž, nežinau ar nemoku su mochera elgtis ar kas čia yra?  doh.gif

Mocherą skalbti reikia rankomis,vos drungname vandenyje,jokiais būdais ne trinti,tik švelniai paglamžyt,negręžt,o nusausint susukus į rankšluostį,džiovint irgi ant rankšluoščio,išformavus rankomis.Vistiek ji visada patįsta,be to dabar tiek įvairiu mocherų,kad kiekviena turi savo savybių,žodziu kuo daugiau skalbsi,tuo jos grožis mažės,nieko nepakeisi,bet būna išimčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 09, 11:22)
Pirmą kartą išskalbiau skalbimo mašinoje  bash.gif Biški susilamdė, bet tai dar nieko. Antrą kartą jau ploviau rankomis, bet nieko gero... Džiovinau ant ranksluosčio. Bet jis nuo kiekvieno skalbimo vis labiau praranda forma  wacko.gif
dar išvertus į kitą pusę pamačiau, kad po rankovėmis susimetė į gumuliukus iš vidaus. Vien žodž, nežinau ar nemoku su mochera elgtis ar kas čia yra?  doh.gif

Taip, su mochera yra trupitį vargo g.gif Svarbiausiai mano nuomone padarei klaidą, kad plovei su mašina (aš irgi vieną megztinį išploviau ir teko atsisveikint, iškart prarado formą), nes mocherinius rūbus reikia skalbti tik su rankomis ir su specialiu šampūnu, o visų geriausiai tinka vaikiškas šampūnas ( tas kur galvą plauti). Dar svarbu, kad vanduo būtų ne karštas, o tik drungnas. Ir jokiu būdu negalima stipriai plauti, tik švelniai paspaudinėti. O gumuliukus galima nuburbuliuoti spec. aparatu.
Čia viską surašiau iš savo patirties, taip aš dabar elgiuosi su mochera ir pakolkas nešiojasi gerai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
merginos, ar yra pirkt plonyčio pūkuoto siūlo, bet nemocherinio smile.gif?
Atsakyti
Pirkau kadai kadės tokį plauką su pūkais biggrin.gif Man ten dekoracijai reikėto. "Verpaluose" buvo ten prie Luxoro. Jie nepigūs, kažkokia sintetika.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 09, 15:40)
Pirkau kadai kadės tokį plauką su pūkais  biggrin.gif  Man ten dekoracijai reikėto. "Verpaluose" buvo ten prie Luxoro. Jie nepigūs, kažkokia sintetika.

ačiū Jūruže smile.gif buvau ten - tokio, kokį įsivaizduoju, nėr... ir išvis... pykstu ant tos parduotuvės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 03 09, 14:11)
Dar svarbu, kad vanduo būtų ne karštas, o tik drungnas. Ir jokiu būdu negalima stipriai plauti, tik švelniai paspaudinėti. O gumuliukus galima nuburbuliuoti spec. aparatu.

Trinti, tai netryniau... Bet turbūt sugadinau skalbdama su mašina verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
[quote=Susiena,2006 02 09, 17:34]

user posted image

gal kas zino, kaip sita grozi pasidaryti? g.gif
Atsakyti
Flame,
prašom neerzinti, o kuo skubiau schemutę įdėti biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 03 10, 11:44)
Flame,
prašom neerzinti, o kuo skubiau schemutę įdėti biggrin.gif  bigsmile.gif

blush2.gif kad neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 03 10, 10:36)
blush2.gif kad neturiu  verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti