O va man tox klausimelis iskilo : jei mohera - tai vilna, tai ar is jos megztiniai negrauzia? Mat as jautroka vilnos *kandziojimams*...
O moheriniai megztukai atrodo TOOOOOKIE GRAAAAAZUS
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 03 07, 00:48)
O va man tox klausimelis iskilo : jei mohera - tai vilna, tai ar is jos megztiniai negrauzia? Mat as jautroka vilnos *kandziojimams*...
Tada rinkis kidmocheri, nes jis tikrai nesikandzioja
QUOTE(tokom @ 2006 03 07, 09:22)
O ar dedat mezgant paprasta siuliuka?
Nes noriu nusimegzt sali ir galvoju det ar ne
Aciu
QUOTE(KEIBI @ 2006 03 07, 08:34)
O ar dedat mezgant paprasta siuliuka?
Aciu
Aciu
Aš dėjau šilkinį siūliuką. Tuomet mezginys įgauna tvirtumo ir šiek tiek žvilgesio. Na man visai patiko, nes mezgant iš vienos mocheros man išsitampo apačia.
O man irgi klausimukas iškilo Buvau siūlų parduotuvėje, čiupinėjau žiūrinėjau kid moherą, nu jau švelnumas gražumas , pardavėja sako, čia ir vaikams tinka. Bet sakykit ar ji nesivelia, kitai sakant nekrenta tie pūkai? Kažkada turėjau moherinį baltą megztuką, tai jei su juodom kelnėm būdavau, baisu kaip jos atrodydavo, visos baltai aplipusios Gal dabar jau kokybiškesni siūlai?
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 07, 09:49)
Aš dėjau šilkinį siūliuką. Tuomet mezginys įgauna tvirtumo ir šiek tiek žvilgesio. Na man visai patiko, nes mezgant iš vienos mocheros man išsitampo apačia.
Ačiū uz idejas
QUOTE(tokom @ 2006 03 07, 10:22)
Liux aciu reix paziuret ...
QUOTE(Susiena @ 2006 02 09, 18:34)
Dieviskas tas zalias megztukas... Arba tas baltas
Gal kas turi ju schemas/iskarpas (labiausiai ne rastas, o butent iskarpa domina - kaip?po kiek akiu?kokios formos megzt? esu pradedancioji, tad nelabai dar aukstaji mezgimo pilotaza ivaldziusi... Bet labai tikiuosi paglbos is gudriuju patyrusiuju )
Man tie du viršutiniai labai, labai
Gal kas nors turite idėjų kaip juos nusimegzti.
Gal kas nors turite idėjų kaip juos nusimegzti.
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 03 07, 22:35)
Dieviskas tas zalias megztukas... Arba tas baltas
Gal kas turi ju schemas/iskarpas (labiausiai ne rastas, o butent iskarpa domina - kaip?po kiek akiu?kokios formos megzt? esu pradedancioji, tad nelabai dar aukstaji mezgimo pilotaza ivaldziusi... Bet labai tikiuosi paglbos is gudriuju patyrusiuju )
Va va.. ir mane labai iskarpos domina..
Sveikutės,
nusimezgiau mocheros šalį. Beje, kai pirkau siūlus - ji atrodė švelni, "nesikandžiojo" - (paprasta mochera - ne kidmocheris), bet kai nusimezgiau - tai jis truputuką "kanda".
Gal yra kokių nors būdų, kaip tą mocherą padaryti švelnesnę ? Gal yra koks ploviklis - minkštiklis, kuris ją sušvelnintų ?
nusimezgiau mocheros šalį. Beje, kai pirkau siūlus - ji atrodė švelni, "nesikandžiojo" - (paprasta mochera - ne kidmocheris), bet kai nusimezgiau - tai jis truputuką "kanda".
Gal yra kokių nors būdų, kaip tą mocherą padaryti švelnesnę ? Gal yra koks ploviklis - minkštiklis, kuris ją sušvelnintų ?
QUOTE(Cekava @ 2006 03 09, 08:57)
Sveikutės,
Pabandyk paskalaut altam vandenyje su lašeliu audinių minkštiklio(lenor,silan ir pan.)mezginys bus minkštesnis švelnesnis ir gal šiek tiek mažiau "kas"