Man labai labai patinka J. Statkevičiaus mocherinės suknelės, bet turbūt kam jos nepatinka
Gal įsivziduojate kaip mezgama tokia:
as irgi toookiooos laaaabai noreciau
aš tokią jau nusimezgiau:))) po savaitgalio įmesiu nuotrauką)) ir sijonas lygiai toks, nu tik ant manęs šiek tiek prasčiau atrodo:)))
QUOTE(smarki @ 2007 09 21, 13:19)
aš tokią jau nusimezgiau:))) po savaitgalio įmesiu nuotrauką)) ir sijonas lygiai toks, nu tik ant manęs šiek tiek prasčiau atrodo:)))
Labai laukiam nuotraukų ir mezgimo instrukcijos.
Oi laukiam laukiam nuotraukėlės laukiam.....
ei gal instruktaza pravesi?
QUOTE(smarki @ 2007 09 21, 14:19)
Kaip čia dabar reikės tą savaitgalį iškęst Ne tik nuotraukytės, bet ir IŠSAMIOS instrukcijos laukiam
Merginos,kazkur turiu namie serveteliu mezgimo penkiais virbalais knyga.As kai ziuriu i St.sijonus, man grynai tos megztos salfetkos Galima megzti ant virbalu su valu.Toj knygoj yra dideliu apvaliu staltiesiu.
QUOTE(smarki @ 2007 09 21, 13:19)
o tai kiek siulu reikejo suknelei?
na bet grozis tai vistiek nerealus
laukiam laukiam, nuotraukyciu laukiam
QUOTE(pikolina @ 2007 09 21, 12:16)
Merginos,kazkur turiu namie serveteliu mezgimo penkiais virbalais knyga.As kai ziuriu i St.sijonus, man grynai tos megztos salfetkos Galima megzti ant virbalu su valu.Toj knygoj yra dideliu apvaliu staltiesiu.
O kaip vadinasi ta knyga?
Ir as labai laukiu J.S. sijonuko