ten megzta paprastu raštu 2 geros 2 blogos, paskui vien gerosioms, o tas blynas kur krūtinė matosi yra nertas, schemutę turiu namie, jei rasiu galėsiu įkelti
Labas visoms. man toks klausimukas iskilo: mezgu angoros megstuka.Gana plonas sviesus persvieciamas siek tiek gaunasi.Pagalvojau kad mano iprastu buu susiutas-masinine siule- gali negraziai atrodyt..vistiek bus storoka ties tom vietom ir persisvies kaip jus susiuvat tokius plonus mezgaliukus?
Labas visoms.
man toks klausimukas iskilo: mezgu angoros megstuka.Gana plonas sviesus persvieciamas siek tiek gaunasi.Pagalvojau kad mano iprastu buu susiutas-masinine siule- gali negraziai atrodyt..vistiek bus storoka ties tom vietom ir persisvies
kaip jus susiuvat tokius plonus mezgaliukus?
As tai su adata surenku - ir gaunasi kaip papildoma eile (tiek sonuose, o ypac virsuje atrodo kaip vientisai megztas butu). Maciau pvz. senoj mezgimo knygoje. Jei reikes, galesiu paieskoti
As tai su adata surenku - ir gaunasi kaip papildoma eile (tiek sonuose, o ypac virsuje atrodo kaip vientisai megztas butu). Maciau pvz. senoj mezgimo knygoje. Jei reikes, galesiu paieskoti
Labas visoms.
man toks klausimukas iskilo: mezgu angoros megstuka.Gana plonas sviesus persvieciamas siek tiek gaunasi.Pagalvojau kad mano iprastu buu susiutas-masinine siule- gali negraziai atrodyt..vistiek bus storoka ties tom vietom ir persisvies
kaip jus susiuvat tokius plonus mezgaliukus?