[quote=frederica,2007 08 01, 21:21]
Tai va, siuliukai su silku : 70% kid mohair, 30 % silk. 25 g, 210m. KID SETA. kAINUOJA APIE 20 Lt
[/quote]
gal ir šitie, nes mokėjau tai tikrai 20 lt., - 25g
[/quote]
Labai nuostabūs siūlai. Iš jų mezgiau diiidelį šalį. Tai ir nešiojasi ir atrodo Bet į šalį man suėjo 5 matkeliai
O kokioj pardeje pirkai???
uote=Latina,2007 08 01, 19:39]
Nu zinok tikrai, man irgi labai keistai atrodo, bet as pirkau babinoje, svere kai pirkau. Bet sijona ne tankiai mezgiau, o kiauriarasciu. Kuo toliau tuo su storesniais virbalais.
Nu zinok tikrai, man irgi labai keistai atrodo, bet as pirkau babinoje, svere kai pirkau. Bet sijona ne tankiai mezgiau, o kiauriarasciu. Kuo toliau tuo su storesniais virbalais.
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 02, 00:16)
tikrai apziurejau sijonu tema bet butent ala statkeviciaus tipo neradau
labai buciau dekinga...
labai buciau dekinga...
atsiusk i az savo emeila
Latina, na turiu as 2 matkelius siulo sokoladines spalvos likusio(po 100g).. turetu iseiti pagal ideja:)
aisku cia dar ir nuo plocio priklauso, bet gal reiktu pabandyt 'itilpt'
o po tokiu mocheriniu sijonu koki pasijoni dejot?
QUOTE(ingriduska @ 2007 08 02, 08:27)
O kokioj pardeje pirkai???
Galiu pasakyti, bet nezinau ar i Siaulius del siulu vaziuosi
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 02, 13:24)
Latina, na turiu as 2 matkelius siulo sokoladines spalvos likusio(po 100g).. turetu iseiti pagal ideja:)
Priklauso aisku nuo metrazo, jei didelis-tikrai turi iseiti. Pasijoni labai tingejau siuti, tai pasiemiau nenesiojama iki keliu sijona ir prisiuvau prie jo numegzta ta ilga sijona. Bet to sijono medziaga labai fainute, tokia su blizgesiu, tai graziai atrodo
Latina, pasakyk parduotuves pavadinima ar adresiuka kur pirkai babinoje siulus.
etrazas nemazas, bet man rizikingai atrodo, jei rasiu dar koki puse matkelio sito kur uzkisto jauciu bandysiu
o koki mezgei? pasidalink
etrazas nemazas, bet man rizikingai atrodo, jei rasiu dar koki puse matkelio sito kur uzkisto jauciu bandysiu
QUOTE(Rife @ 2007 08 02, 21:32)
Gražu ir taip šiltai mielai minkštai atrodo
O čia iš vieno siulo megsta ar čia koks storesnis siulas kad taip "putliai" atrodo
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 02, 17:35)
Latina, pasakyk parduotuves pavadinima ar adresiuka kur pirkai babinoje siulus.
Va cia pirkau:
841520675; AUKSO GIJOS, UAB JUDOVA parduotuve; Siauliu m. A. Mickeviciaus g. 3
sijona rodziau sijonu temoje, dabar truputi neturiu laiko knisti kur ta foto, nebent veliau galesiu ideti
QUOTE(Latina @ 2007 08 03, 11:45)
Va cia pirkau:
sijona rodziau sijonu temoje, dabar truputi neturiu laiko knisti kur ta foto, nebent veliau galesiu ideti
as palauksiu
Rife, siltai atrodo, uzpakalis nesusals - funkcionalu
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 02, 17:24)
vika.aniuliene@gmail.com
QUOTE(momima @ 2007 08 03, 10:39)
Gražu ir taip šiltai mielai minkštai atrodo
O čia iš vieno siulo megsta ar čia koks storesnis siulas kad taip "putliai" atrodo
cia megzta is vieno storo mascherinio siulo ir rastas labai storina.
Megzta aukstam zmogui, o modelis daug mazesnis
QUOTE(vikaPika @ 2007 08 03, 16:49)
vika.aniuliene@gmail.com
az- asmenine zinute (cia kitam kartui)
visa info sijonu temoj