Sveikos merginos,
prasau ir mane priimti i savo "Mocheriniukiu" tarpa.Jau kokius 3 men skaitau rankdarbiu skyreli, negaliu atsidziaugti ismone ir darbstumu moteru
Neislaikiau ir prisiregistravau.
Labai megstu mochera, man ji tokia.... moteriska, su tokiais megstukai lyg ir truputi nuoga, bet ir apsirengusi:) Paslaptinga:) Kaip is pasakos apie pelene kur rubas tilpo i riesuto kevala:)
Nesu didi mezgeja, bet is mocheros megztuku turiu, man jie nei tamposi, nei tysta,pasiskaiciau, kad dazna susiduria butent su siom problemom.Tik va prie pazastu susigumuluoja siulas, nurenki, bet ta vieta isreteja , o tada ir matosi megztuko "amzius".Perku visada Ditexe,italiska mochera.
Gaila, kad neturiu jokio supratimo, kaip cia tas nuotraukas kelti ir ar naujokam galima, parodyciau jusu ikveptus darbus.
Papildyta:kad jau prabilau, tai dabar nenustosiu.....
Virbalais megzti man megztukai grazesni,puresni, bet as prastai ivaldziusi virbalus.Dabar bandau nerti vaseliu, gaunasi, bet nelieka to pukelio ir"siulo prabangos" atrodo, kai is paprastu:(( Vakar nuneriau nugara, siandiena bandysiu prieki, noriu sujuosiamo,uzkeiciamo, bet taip baisu kad nepavyks:)