dar karta aciu uz pagyras
Bandysiu atsakyt i klausimus:
mezgiau viengubu siuliuku;
kaklo ir sonu krastelius apneriau, o apacia realiai kazkiek raitosi, isplovus matysiu, ko gero teks ir apacia apnert, o rankoves naturaliai nesiraito, gal del to, kad siauros
QUOTE(X-iuke @ 2006 02 09, 21:02)
fainulka sis megztukas, labai labai noreciau toki nusimegzt. Jei turi ir gali atsiusk man schema emailu neringute26@gmail.com
Is anksto dekoju, kuo greiciau noriu pradet megzt. Kaip tik turiu nusipirkusi mocheriniu siulu, bus labai faina.
QUOTE(saulutees @ 2006 10 20, 13:02)
fainulka sis megztukas, labai labai noreciau toki nusimegzt. Jei turi ir gali atsiusk man schema emailu neringute26@gmail.com
Is anksto dekoju, kuo greiciau noriu pradet megzt. Kaip tik turiu nusipirkusi mocheriniu siulu, bus labai faina.
neturiu
kai turiu ir schemas dedu kartu su nuotraukom
QUOTE(Cica:) @ 2006 10 19, 20:12)
Gitulia, tavo megztukas Gal gali pasakyt, kiek matkelių sunaudojai? Iš anksto dėkui už ats.
Koks grožis SAKĖS ir spalva ir....iesiog
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2006 10 18, 12:57)
Nu turėjau si megstuką omenyje
QUOTE(ugniomama @ 2006 10 20, 14:29)
Koks grožis SAKĖS ir spalva ir....iesiog
Papildyta:
Papildyta:
super..
Sveikos
Noriu, kad man pagelbėtumėt.Aš tik mokausi. Noriu megzti šaliką,turiu bordinės spalvos mocheros, bet nesuprantu ką reiškia užmetimas . Moku gerą akį, blogą akį, o kaip su užmetimu
Noriu, kad man pagelbėtumėt.Aš tik mokausi. Noriu megzti šaliką,turiu bordinės spalvos mocheros, bet nesuprantu ką reiškia užmetimas . Moku gerą akį, blogą akį, o kaip su užmetimu
tiesiog uždedi siūlą ant virbalo ir toliau išmezginėji kitas akis. Po užmetimo dažniausiai eina dvi sumegztos akys, kitaip akių prisidaugins perdaug
QUOTE(Neglaite @ 2006 10 23, 21:52)
tiesiog uždedi siūlą ant virbalo ir toliau išmezginėji kitas akis. Po užmetimo dažniausiai eina dvi sumegztos akys, kitaip akių prisidaugins perdaug
Ačiū
Bėgu bandyti.
Gitulios megztinis labai gražus
QUOTE(knopkė @ 2006 03 09, 16:11)
Žinau, kad šią žinutę parašei pakankamai senai, bet mane labai sodomino vienas dalykas Kas per aparatas, kuris burbuliukus nurenka? Niekada apie tokį neteko girdėti.... Būtų labai naudingas Gal galėtum daugiau papasakoti?
QUOTE(_vetra_ @ 2006 11 03, 12:00)
Žinau, kad šią žinutę parašei pakankamai senai, bet mane labai sodomino vienas dalykas Kas per aparatas, kuris burbuliukus nurenka? Niekada apie tokį neteko girdėti.... Būtų labai naudingas Gal galėtum daugiau papasakoti?
tas aparatas veikia labai panašiu principu, kaip vyriškos elektrinės skutimosi mašinėlės Jų galima visur nusipirkti - Maximoj pats paprasčiausias (ir tikrai ne prasčiausias) variantas kainuoja apie 10 lt vadinasi pūkų nurinkiklis ar kažkaip panašiai...
QUOTE(_vetra_ @ 2006 11 03, 12:00)
Tas aparačiukas tai ir man superinis . Jų yra įvairių. Įmesiu nuorodėlę, kad būtų aišku apie ką eina kalba
http://www.senukai.l...id=000050711813
http://www.senukai.l...id=000050711814