dar karta aciu uz pagyras Bandysiu atsakyt i klausimus: mezgiau viengubu siuliuku; kaklo ir sonu krastelius apneriau, o apacia realiai kazkiek raitosi, isplovus matysiu, ko gero teks ir apacia apnert, o rankoves naturaliai nesiraito, gal del to, kad siauros
fainulka sis megztukas, labai labai noreciau toki nusimegzt. Jei turi ir gali atsiusk man schema emailu neringute26@gmail.com
Is anksto dekoju, kuo greiciau noriu pradet megzt. Kaip tik turiu nusipirkusi mocheriniu siulu, bus labai faina.
fainulka sis megztukas, labai labai noreciau toki nusimegzt. Jei turi ir gali atsiusk man schema emailu neringute26@gmail.com
Is anksto dekoju, kuo greiciau noriu pradet megzt. Kaip tik turiu nusipirkusi mocheriniu siulu, bus labai faina.
Sveikos Noriu, kad man pagelbėtumėt.Aš tik mokausi. Noriu megzti šaliką,turiu bordinės spalvos mocheros, bet nesuprantu ką reiškia užmetimas . Moku gerą akį, blogą akį, o kaip su užmetimu
Žinau, kad šią žinutę parašei pakankamai senai, bet mane labai sodomino vienas dalykas Kas per aparatas, kuris burbuliukus nurenka? Niekada apie tokį neteko girdėti.... Būtų labai naudingas Gal galėtum daugiau papasakoti?
Žinau, kad šią žinutę parašei pakankamai senai, bet mane labai sodomino vienas dalykas Kas per aparatas, kuris burbuliukus nurenka? Niekada apie tokį neteko girdėti.... Būtų labai naudingas Gal galėtum daugiau papasakoti?
tas aparatas veikia labai panašiu principu, kaip vyriškos elektrinės skutimosi mašinėlės Jų galima visur nusipirkti - Maximoj pats paprasčiausias (ir tikrai ne prasčiausias) variantas kainuoja apie 10 lt vadinasi pūkų nurinkiklis ar kažkaip panašiai...