Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

user posted image
Atsakyti
Įdedu čia savo megztą šalį ax.gif . Jei norėsit raštelio, rašykit, įmesiu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Buciau labai dekinga,uz rasteli 4u.gif vzvrikis@one.lt
Atsakyti
Ten kazkas klause, kaip priziureti mocherinius mezginius.Tai as taip juos skalbiu;i silta, bet ne karsta vandeni, pamirkau(miltelius naudoju brangesnius arba spec.megstiems )trinti nereikia tik vandenyje"pagniauzyti" tongue.gif gresti negalima,tik lengvai suspausti ir perkelti i svaru taippat drungna vandeni,skalaujant irgi vandeny pagniauzyti.Negresti,tik lengvai nuspaudyti vandeni ir tiesti ant pvz.paklodes.As patiesiu prie radijatoriaus mazdaug para ir sausas.Mezginio nepurtyti kaip kitu skalbiniu,o paguldyta patvarkome,pakedename biggrin.gif na kad butu toks koki nesiojame,kad nebutu isilgejes ar isplatejes.
Atsakyti
Įkelsiu raštelį čia. Aš šiek tiek kitaip dariau, nemezgiau tokių kraštų, vietoj kutų apnėriau pynele. Ir mezgiau laisviau, nei čia parodyta.

user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
O dėl mocherinių džiovinimo- aš ištiesiu šlapią ant paklodės, ištampau kad įgautų formą ir kraštai neužsilenktų, tada atsargiai vynioju kartu su paklode į ritinį. Palaikau porą valandų ir išvynioju. Laikau ištiestą. Išdžiūna labai greit thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi šlapią ant paklodės ir į ritinėlį. Ypač taip patinka šalius džiovinti. Jeigu jų kraštai riečiasi, tai taip džiovinant - išsilygina.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif džiaugiuosi, kad aktyviai mamytės mezgėjėlės dalyvaujat. Ir patarimų ir modeliukų negailit. Jau yra iš ko ir rinktis.
Bet gal galit pareikšti savo nuomonę, koks megztiniuko modelis tiktų labai nedidukei mamytei? Kuriai viskas vienoje vietoje? biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Ir kojos ir kaklas tongue.gif O siūliukai tai tokie pereinančių spalvų - nuo geltonos iki rudos. Tokie kaip rudeniški klevo lapai.
Prašau patarimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 02 09, 17:34)

O gal kuri įsivaizduojat kaip šitą raštelį nunarpliot?
Atsakyti
Super
as niekaip nepasiryžtu sau ko nors nusimegzt - atrodo labai ilgai... Kai vaikams mezgu, tai fit fit ir yra - nedideli dydžiai. Bet iš mocheros vaikams... schmoll.gif
Atsakyti
O aš kaip tik savo panelėms mezgu daugiausiai iš mocheros. Tokie jų patys mėgstamiausi: šilti, ploni, lengvi ir gražūs voratinkliukai. O ir mezgasi greitai. Tiesa su vaikų dėvėjimu ištraukia tik vieną sezoną, bet kita vertus, ir išauga jos per metus.
Atsakyti
QUOTE(jurate84 @ 2006 02 10, 13:46)
O gal kuri įsivaizduojat kaip šitą raštelį nunarpliot?


NUEIK I RASTU TEMA!
Atsakyti
QUOTE(dragon @ 2006 02 10, 07:56)
Ten kazkas klause, kaip priziureti mocherinius mezginius.Tai as taip juos skalbiu;i silta, bet ne karsta vandeni, pamirkau(miltelius naudoju brangesnius arba spec.megstiems )

Labai moherai patinka šampūnas, kuriuo trenkami plaukai ax.gif Dar geriau už tuos specialius brangius miltelius megztiems gaminiams rolleyes.gif
Atsakyti