QUOTE(Neglaite @ 2006 09 05, 22:24)
tik 25 g, bet didelis metražas apie 220-240 metrų. Didelis šalis išeis iš 4 matkelių, jei nedarysit kutų, o tiesiog apnersit kraštą . Kutams daug išeina
.
Aš irgi mocherą dažnai perku Verpaluose, ypač švelni yra su šilku (ta pati kur Daiva įdėjo
)
, bet matkelio kaina apie 15-16 lt. Tiesa, megztukui siūlų reiks mažiau nei šaliui, priklauso nuo apimčių
. Pardavėjos ten paprastai labai puikiai pataria, nes dauguma jų pačios mezga.
Dar pirkau mocherą Gerose akyse, buvo akcija po 4,99 už matkelį. Šaliui gerai, toks netysalas gaunas, o vat nėriau tokį nertinuką, tai graužia jis man
. Pažiūrėsiu kaip jausiuos kai išplausiu.
Bet ta mochera iš GA tai man labai griaužia
iš 4 išeina labai jau didelis šalis. Aš mezgu 4.5 virbalais, tai man trijų matkų sočiai užtenka:)
Neseniai mezgiau tokį nuo pečių kabantį megztuką, rankovėmis kiek žemiau alkūnių. Dydis - maždaug 34
Tai šitų siūlų (su nylon) sunaudojau 4 matkelius, bet mezgiau dvigubu siūlu. Pridedu nebaigto susiūti megztinio fotkę
o čia dar du šalikai, abu po 120 akių į plotį, tik baklažaninis su raštu, tai raštas kiek susiaurina. Baklažaniniam sunaudojau 3 matkelius (jis jau beveik 2 metų senumo, daug kartų skalbtas skalbyklėj), o žaliam tik 2.5 matkelio (jis du kartus skalbtas).