Rife, Jūsų megztukas super
Kiek tokiai grožybei reikia siūliukų ?
Kiek tokiai grožybei reikia siūliukų ?
QUOTE(knopkė @ 2006 03 09, 16:11)
Taip, su mochera yra trupitį vargo Svarbiausiai mano nuomone padarei klaidą, kad plovei su mašina (aš irgi vieną megztinį išploviau ir teko atsisveikint, iškart prarado formą), nes mocherinius rūbus reikia skalbti tik su rankomis ir su specialiu šampūnu, o visų geriausiai tinka vaikiškas šampūnas ( tas kur galvą plauti). Dar svarbu, kad vanduo būtų ne karštas, o tik drungnas. Ir jokiu būdu negalima stipriai plauti, tik švelniai paspaudinėti. O gumuliukus galima nuburbuliuoti spec. aparatu.
Čia viską surašiau iš savo patirties, taip aš dabar elgiuosi su mochera ir pakolkas nešiojasi gerai.
Čia viską surašiau iš savo patirties, taip aš dabar elgiuosi su mochera ir pakolkas nešiojasi gerai.
O tai kodel negalima karstam? Gal kaip tik susitrauktu Butu geriau
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 05 12, 18:28)
O tai kodel negalima karstam? Gal kaip tik susitrauktu Butu geriau
Na aš tai visus mocherinius daiktus plaunu tik skalbyklėj, dedu į maišeli ir plaunu, bet nustatau vilnos režimą ir temperatūrą tik 15 laipsnių. Ir naudoju tą specialų skystį vilnai ir labai viskas gerai gaunasi, švelnu ir nesusitraukę. Nežinau, ar tai tinka visoms mocheros rūšims, nes aš visad perku tos pačios firmos ir rūšies.
QUOTE(Daivaa @ 2006 05 12, 21:38)
Na aš tai visus mocherinius daiktus plaunu tik skalbyklėj, dedu į maišeli ir plaunu, bet nustatau vilnos režimą ir temperatūrą tik 15 laipsnių. Ir naudoju tą specialų skystį vilnai ir labai viskas gerai gaunasi, švelnu ir nesusitraukę. Nežinau, ar tai tinka visoms mocheros rūšims, nes aš visad perku tos pačios firmos ir rūšies.
Na as tai kaip tik noreciau, kad manasis susitrauktu O tai nusimezgiau su baisiu vargu megztuka, o anas eme ir po poros nesiojimu taip nutyyyyso, kad nebeimanoma nesiot Tai dbr mastau, gal isskalbus karstam vandeny, megztinis pasitrauktu ir butu liux bet kazkaip pries tai noris pasikonsultuoti su labiau patyrusiomis - gal po tokio skalbimo isvis tektu tik kaip skudura ismest?
QUOTE(SoJa @ 2006 05 12, 11:05)
trijų matkiukų
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 05 12, 21:22)
Na as tai kaip tik noreciau, kad manasis susitrauktu O tai nusimezgiau su baisiu vargu megztuka, o anas eme ir po poros nesiojimu taip nutyyyyso, kad nebeimanoma nesiot Tai dbr mastau, gal isskalbus karstam vandeny, megztinis pasitrauktu ir butu liux bet kazkaip pries tai noris pasikonsultuoti su labiau patyrusiomis - gal po tokio skalbimo isvis tektu tik kaip skudura ismest?
Karštesniam vandenyj jis tikrai pasitrauktų, bet neprognozuojama kiek ) vienas mano vilnonis (bet ne mocherinis) megztinis 30 laipsnių temperatūros susitraukė iki visai mažiuko:)) nes ne šiaip traukiasi, o kaip veltinis, pasivelia. Bet jei taviškis tįsalas ir vis tiek niekam netinkamas, tai gal bandyk eksperimentuoti. aš tai bandyčiau
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2006 05 12, 22:35)
Karštesniam vandenyj jis tikrai pasitrauktų, bet neprognozuojama kiek ) vienas mano vilnonis (bet ne mocherinis) megztinis 30 laipsnių temperatūros susitraukė iki visai mažiuko:)) nes ne šiaip traukiasi, o kaip veltinis, pasivelia. Bet jei taviškis tįsalas ir vis tiek niekam netinkamas, tai gal bandyk eksperimentuoti. aš tai bandyčiau
aš kai kokia nesąmonę darau, visad galvoju: aj, blogiausiu atveju teks išmesti, blogiau nieko neatsitiks )
QUOTE(Daivaa @ 2006 05 12, 23:36)
Papildyta:
aš kai kokia nesąmonę darau, visad galvoju: aj, blogiausiu atveju teks išmesti, blogiau nieko neatsitiks )
Papildyta:
Na jo Gerai sakai Vis tiek gi nevaixciosiu po miesta su palaidine, kurios nugara kazkur ties uzpakaliu tabaluoja Matyt reix rizikuot del manes, tai tegu ir veliasi, kad tik susitrauktu iki nesiojamos Dargi kaip tik: apsivelus gal netistu? Jo, matyt reix bandyt Aciu uz padrasinima
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 05 12, 23:12)
Na jo Gerai sakai Vis tiek gi nevaixciosiu po miesta su palaidine, kurios nugara kazkur ties uzpakaliu tabaluoja Matyt reix rizikuot del manes, tai tegu ir veliasi, kad tik susitrauktu iki nesiojamos Dargi kaip tik: apsivelus gal netistu? Jo, matyt reix bandyt Aciu uz padrasinima
aš du daiktus esu "sutraukus" per karštam vandenyje, tai jau patikėk, jie tikrai niekada nebesitampė ) parašyk rezultatą, jei bandysi "suvelti".
QUOTE(Daivaa @ 2006 05 13, 00:36)
aš du daiktus esu "sutraukus" per karštam vandenyje, tai jau patikėk, jie tikrai niekada nebesitampė ) parašyk rezultatą, jei bandysi "suvelti".
OK jei gerai pavyx, gal net nuotrauka ikelsiu (ar paprasysiu, kad kas ikeltu )
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 05 12, 22:48)
OK jei gerai pavyx, gal net nuotrauka ikelsiu (ar paprasysiu, kad kas ikeltu )
o aš tai jau geriau pabandyčiau ardyt ir permegzti, nes tas susitraukimas tai man kažkaip 90 proc. atrodo, kad turėtų nepavykti. Juk iš tikrųjų tai vilnos ir mocheros gaminiai "pamažėja", nes susivelia, tai ir gali išeiti kažkoks veltinukas
Beje mano kolege turėjo panašios patirties. Tiesa, ji nepamažint norėjo, o tiesiog išplauti, įmetė kartu su kitais skalbiniais, vėliau išsitraukė viską, o tą savo megztinį nunešė net mamai parodyt, atseit: "Mama, o iš kur tarp mano skalbinių vaikiškas megztinis atsirado?" tik paskui dašuto, kad tai jos gražusis mocherinis megztinis
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 05 12, 20:37)
trijų matkiukų
trijų matkiukų po 100 g. ar po 50 ?
QUOTE(Rife @ 2006 04 21, 17:29)
Parašykit savo e-mailą įmesiu raštelį.
oi Rife - negaliu akiu atitraukt ypac graziai apacia atrodo
- gal ir as galiu paprasyti rastuko? voverytea@yahoo.com