QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 02:04)
Mergaitės , apie ką jūs čia tauškiate ? .... kas čia per tortas , vienoje žinutėje visai susimaišiau ...tarškaliukės , tai sviestiniam išsiskyrė lašeliai , tai grietinėlė praskydo ....tai koks tas kremas nesusigaudau niekaip .
Apie Olestos turtinga kavos torta. Ten i sviestini krema pilasi kava skyscio pavidale, o i grietineles krema - milteliu pavidalu, na tirpi kava. O cia kai kurios ir i grietinele supyle skysta kava
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 09:09)
Apie Olestos turtinga kavos torta. Ten i sviestini krema pilasi kava skyscio pavidale, o i grietineles krema - milteliu pavidalu, na tirpi kava. O cia kai kurios ir i grietinele supyle skysta kava
na aš pvz nemėgstu tirpios,tai pasidarius pupelių piliau 2-3 šaukštus į grietinėlę skysčio pavidalo ir nieks man nepraskydo
QUOTE(adriu @ 2011 01 15, 09:09)
na aš pvz nemėgstu tirpios,tai pasidarius pupelių piliau 2-3 šaukštus į grietinėlę skysčio pavidalo ir nieks man nepraskydo
O as is vis i savo torta dariau sokoladini ganasa, ir nedejau jokios kavos
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 03:04)
Mergaitės , apie ką jūs čia tauškiate ? .... kas čia per tortas , vienoje žinutėje visai susimaišiau ...tarškaliukės , tai sviestiniam išsiskyrė lašeliai , tai grietinėlė praskydo ....tai koks tas kremas nesusigaudau niekaip .
Taip, kalbėjome apie Olestos "Turtingą kavos tortą"
Na, gyveni žmogus ir mokaisi
Merginos o ką dėti ant viršaus Ricotos su vyšniomis, tą patį kremą kur be nieko
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 10:09)
va jeeeeeeeeeee gerai kad pasiskaiciau. biskvitas jau iskeptas tik kremus belieka padaryt, bet galvoju reik pasiskaityt laiku jus cia merginos prabilot nes nezinia kaip as buciau sumeistravojus
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 15, 10:21)
Merginos o ką dėti ant viršaus Ricotos su vyšniomis, tą patį kremą kur be nieko
as aptepiau visa torta tuo paciu kremu ,paskui mentele susiausiau pavirsiu,gavosi graziai
QUOTE(Solen @ 2011 01 15, 12:36)
as aptepiau visa torta tuo paciu kremu ,paskui mentele susiausiau pavirsiu,gavosi graziai
Ačiū bandysiu, o kremo tada daugiau daryt reikia? Jei biskvitus kepsiu 28 cm tai tešlos daugiau daryt ar tiek kiek parašyta?