Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

O, Renatina, matytas nikas smile.gif

Labai ačiū už atsakymus, nebandysiu daugiau to kremo, neturiu tiek kantrybės. Einu ieškot kokio kito lengvo pertepimo. Dėl sviestinio irgi aišku, neišsukau sviesto, žiopla.
Atsakyti
O i snikersa kokius riesutus dedat? Zemes sudyti turbut nelabai tinka? Nes nerandu pirkt zemes riesutu be luobeliu, kad nesudyti butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2010 12 20, 12:48)
O i snikersa kokius riesutus dedat? Zemes sudyti turbut nelabai tinka? Nes nerandu pirkt zemes riesutu be luobeliu, kad nesudyti butu  verysad.gif

taigi nusilupk luobeles smile.gif as kepintus iskart su luobelem perku
Atsakyti
ačiū už atsakymus, bet dar iškilo vienas klausimukas kai biskvitas iškepa reikia jį išimti ir leisti atvėsti kambario temperatūroje ar išjungtoje orkaitėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 12 20, 09:41)
mergaites, atsakykit, kiek reikia brandinti napoleona is vaikystes, kada jis skaniausias? ax.gif

Si torta su plikytu kremu ir rududu dariau tik 1 karta, lakstus issikepiau ketvirtadieni, pati torta sutepiau penktadieni ir valgem sestadieni, viskas permirko ir buvo skanu 4u.gif ir sekmadieni buvo skanus, dar ir siandien gabaliuka is ryto prie kavos susveiciau blush2.gif
Atsakyti
Napoleonas permirko? Kazkas netaip.. sio torto tesla yra trapi - ji neturi permirkti, taciau tortas turi "susistoveti".. man labai patinka, kai iki valgymo pastovi pora paru smile.gif O kepu ji seimai daznai..
Atsakyti
aš tai kiek pamenu iš vaikystės tai kuo ilgiau stovėdavo tuo skanesnis napaleonas būdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 12 20, 15:04)
Napoleonas permirko? Kazkas netaip.. sio torto tesla yra trapi - ji neturi permirkti, taciau tortas turi "susistoveti".. man labai patinka, kai iki valgymo pastovi pora paru smile.gif O kepu ji seimai daznai..


Deja deja... cia visai kitoks tortas, todel jis turi sumirkti wink.gif cia ne tas tikrasis napoleonas.
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2010 12 20, 13:23)
ačiū už atsakymus, bet dar iškilo vienas klausimukas kai biskvitas iškepa reikia jį išimti ir leisti atvėsti kambario temperatūroje ar išjungtoje orkaitėje? smile.gif

atvesti kambario temp mirksiukas.gif jei paliksi orkaiteje-gali sudegti,biskvitui tiek tereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,visa diena grozejaus tortais,ir nusprendziau ,kad kepsiu kaledoms snikeri. Dabar atsisedau susirasyt pirkiniu sarasa, bet ziuriu receptas kazkoks ne toks; cukrus net du kartus irasytas,miltu visai nera g.gif Kazkas cia ne taip?? Gal zinot teisinga recepta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgina77: 20 gruodžio 2010 - 19:37
QUOTE(Jurgina77 @ 2010 12 20, 19:36)
Sveikos,visa diena grozejaus tortais,ir nusprendziau ,kad kepsiu kaledoms snikeri. Dabar atsisedau susirasyt pirkiniu sarasa, bet ziuriu receptas kazkoks ne toks; cukrus net du kartus irasytas,miltu visai nera  g.gif  Kazkas cia ne taip?? Gal zinot teisinga recepta. Aciu 4u.gif

stikline cukraus ir dvi stiklines miltu ten turi but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 20, 21:47)
stikline cukraus ir dvi stiklines miltu ten turi but  4u.gif


recepte nurodyta 2 st. cukraus ,1 st. cukraus - tai vadinas isviso 2 stiklines. mirksiukas.gif Aciu wub.gif
Atsakyti