Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 22, 17:39)
ĮSIMYLĖJAU iš pirmo žvilgsnio  doh.gif

Wauuuu kokia gražuolė bigsmile.gif bigsmile.gif
Lerikyte, prašyčiau atsargiau, o tai man širdį gali sudaužyti su tokiais grožiais lotuliukas.gif
Atsakyti
vandai jaučiu padarysiu žiedam čiaukšt biggrin.gif

nila, pati tu atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 22, 19:29)
vandai jaučiu padarysiu žiedam čiaukšt  biggrin.gif

nila, pati tu atsargiai  biggrin.gif

tai kokiia padėtis tų vandų vis dėlto?
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 12 22, 21:15)
tai kokiia padėtis tų vandų vis dėlto?

oranžinė jau ne kokia, kitos dar nieko, o mėlyną parsivežiau labai neblogą atrodo, standūs tvirti lapai, tokia mėsinga, tik žiedeliai pavargę.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 22, 21:24)
oranžinė jau ne kokia, kitos dar nieko, o mėlyną parsivežiau labai neblogą atrodo, standūs tvirti lapai, tokia mėsinga, tik žiedeliai pavargę.

ir už kiek?
Atsakyti
o mano riužavos vandos lapai pradėjo gelsti ir kristi iš apačios doh.gif kas jai jyra? unsure.gif

Lerikyte, daili cambria wub.gif ir aš į tokią žiūrėjau, žiūrėjau, ale nepirkau rolleyes.gif
gal stoties turguje buvot kuri?
ryte važiavau, tai dar tik parsivežę buvo orches, net neišpakuotos...vėliau nevažiavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 22 gruodžio 2010 - 21:24
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 12 22, 22:22)
o mano riužavos vandos lapai pradėjo gelsti ir kristi iš apačios doh.gif kas jai jyra? unsure.gif

kažkaip man nelabai atrodo joms tinkamas laikas, juk vistiek gavo šalto oro , gal taip sureagavo į sąlygų pasikeitimą, beje ir neaišku kokiom sąlygom vežta...Paskutiniu metu labai tikrinu maximas , todėl ir orchių neaplenkiu, košmaras visos taip sušaldytos, kad dar niekad tiek neteko matyti... verysad.gif Šiandien dar buvau Vaidrenoj- padėtis ne ką geresnė, jau geriau iš viso jų nevežtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 12 22, 14:35)
thumbup.gif  tavo albume maciau labai graziu... wub.gif

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 14:40)
Tina, pažiūrėjau jūsų albuma, tai kažkas nuostabaus.. kaip jūs spėjate jas visas sužiūrėti?  thumbup.gif  bet jūsų margalapės tai tokios iš tolo matosi margumas, jis toks stiprus, o pas mane ta naujoji tai tik čiut čiut  verysad.gif

Dekui 4u.gif
Papildyta:
Pasirodo apsimelavau pamirsus. Dar daugiau turiu - 4 margalapius phalaenopsius ir 1 paphiopedilium. Ryskiai jau per daug jau man tu geliu doh.gif
Atsakyti
niu ir aš galvojų, kas pašąlo unsure.gif liūdna blyn sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 12 22, 22:13)
ir už kiek?

trpt pigiau nei 50 blush2.gif
Atsakyti
Na nžn, šiuo metu pirkt vandas, tai lb rizikinga, kad ir kokios "lomkės" būtų. Na, bet būna išimčių. Jau suvargusių nė už ką neimčiau, užtenka praeitą žiemą "apsiprekinau", tai tokios nei šiokios, neaišku kiek laiko nežydės.
Jau vien apie nešildomus sandėlius pagalvojus bloga darosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 23 gruodžio 2010 - 08:16
Vakar buvau Vilniaus ermitaže, tai daug įvairių, normalaus dydžio phalaenopsių po 11 Lt (jei dar turit ermitažo litų, tai išvis po 9 Lt). Vos nesusigundžiau tokį tamsiai tamsiai bordinį priglaust smile.gif Bet kad namie vienintelė palangė ir komoda taip užželdinta, kad nebeturiu kur dėti... blush2.gif
Atsakyti