Gražios labai visų gėlytės . aš nespėju įkelt foto, jau manosios po trupučiuką žydėti pradeda naminaiis žiedukai, tiksliau, prasiskleidė darbe, o namie jau tuoj tuoj... tai gal pagaliau per kalėdas prisiruošiu parodyt, o taip tai darbai mane labai užpuolę tai tik probėgšom paskaitau, bet net komentuoti nebespėju.
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 11:52)
tik man įdomu kodėl jos lapai tokie keistai taškuoti ar margi
Viskas ok, cia margalape.
ačiū, kad nuraminot, aš net nežinojau kad būna tokių
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 13:54)
ačiū, kad nuraminot, aš net nežinojau kad būna tokių
būna, būna, tau pasisekė
~*Besisypsanti*~ saunumelis dar margalape..as taip jas megstu o teturiu 1.. kazko jos retokos...
As 3 turiu
Tina, pažiūrėjau jūsų albuma, tai kažkas nuostabaus.. kaip jūs spėjate jas visas sužiūrėti? bet jūsų margalapės tai tokios iš tolo matosi margumas, jis toks stiprus, o pas mane ta naujoji tai tik čiut čiut
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 15:40)
Tina, pažiūrėjau jūsų albuma, tai kažkas nuostabaus.. kaip jūs spėjate jas visas sužiūrėti? bet jūsų margalapės tai tokios iš tolo matosi margumas, jis toks stiprus, o pas mane ta naujoji tai tik čiut čiut
Mano toks pats kaip jusu gelytes margumas..noreciau tu riskesniu...
na, o aš parsivežiau mėlyną vandą. Nenorėjau mėlynos, ale nusprendžiau rinktis sveikiausią augalą ir cambrijų sakiau nebepirksiu, bet ĮSIMYLĖJAU iš pirmo žvilgsnio
Lerikyte, labai gražu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 22, 18:39)
na, o aš parsivežiau mėlyną vandą. Nenorėjau mėlynos, ale nusprendžiau rinktis sveikiausią augalą ir cambrijų sakiau nebepirksiu, bet ĮSIMYLĖJAU iš pirmo žvilgsnio
grazumelis... tik kur vanda...