Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Gražios labai visų gėlytės 4u.gif . aš nespėju įkelt foto, jau manosios po trupučiuką žydėti pradeda naminaiis žiedukai, tiksliau, prasiskleidė darbe, o namie jau tuoj tuoj... tai gal pagaliau per kalėdas prisiruošiu parodyt, o taip tai darbai mane labai užpuolę tai tik probėgšom paskaitau, bet net komentuoti nebespėju.
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 11:52)
tik man įdomu kodėl jos lapai tokie keistai taškuoti ar margi

Viskas ok, cia margalape.
Atsakyti
ačiū, kad nuraminot, aš net nežinojau kad būna tokių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 13:54)
ačiū, kad nuraminot, aš net nežinojau kad būna tokių  doh.gif

būna, būna, tau pasisekė mirksiukas.gif
Atsakyti
~*Besisypsanti*~ thumbup.gif saunumelis dar margalape..as taip jas megstu o teturiu 1.. doh.gif kazko jos retokos...
Atsakyti
As 3 turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 12 22, 15:25)
As 3 turiu  smile.gif

thumbup.gif tavo albume maciau labai graziu... wub.gif
Atsakyti
Tina, pažiūrėjau jūsų albuma, tai kažkas nuostabaus.. kaip jūs spėjate jas visas sužiūrėti? thumbup.gif bet jūsų margalapės tai tokios iš tolo matosi margumas, jis toks stiprus, o pas mane ta naujoji tai tik čiut čiut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 12 22, 15:40)
Tina, pažiūrėjau jūsų albuma, tai kažkas nuostabaus.. kaip jūs spėjate jas visas sužiūrėti?  thumbup.gif  bet jūsų margalapės tai tokios iš tolo matosi margumas, jis toks stiprus, o pas mane ta naujoji tai tik čiut čiut  verysad.gif

Mano toks pats kaip jusu gelytes margumas..noreciau tu riskesniu... smile.gif
Atsakyti
na, o aš parsivežiau mėlyną vandą. Nenorėjau mėlynos, ale nusprendžiau rinktis sveikiausią augalą rolleyes.gif ir cambrijų sakiau nebepirksiu, bet ĮSIMYLĖJAU iš pirmo žvilgsnio doh.gif
user posted image
Atsakyti
Lerikyte, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 22, 18:39)
na, o aš parsivežiau mėlyną vandą. Nenorėjau mėlynos, ale nusprendžiau rinktis sveikiausią augalą  rolleyes.gif ir cambrijų sakiau nebepirksiu, bet ĮSIMYLĖJAU iš pirmo žvilgsnio  doh.gif

grazumelis... wub.gif tik kur vanda... g.gif
Atsakyti