Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 20, 15:37)
wow  bigsmile.gif kokia riebi ir graži  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif sulauksi naujų žiedų ne bėda, bet pats augalas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif nooooriu

šeštadienį dar 1 palikau 4u.gif spalva labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 20 gruodžio 2010 - 16:55
Noreciau ir as dar karta su vanda bandyt susidraugaut ax.gif
Atsakyti
lark, grauoles gelytes, o upac ta su krasteliais 4u.gif ir as tokia turiu tai laukiu ziedu, man vis atrodo, kad taip neprazys, o bus balta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 12 20, 18:15)
lark, grauoles gelytes, o upac ta su krasteliais 4u.gif  ir as tokia turiu tai laukiu ziedu, man vis atrodo, kad taip neprazys, o bus balta blush2.gif

čia jos naminiai žiedai. Sakyčiau, kad net gražesni, nei pirktiniai buvo. Na tikrai nepabalo.
Aš kažkada buvau užmačius tokią pas kažką albume ir ieškojau smile.gif
Atsakyti
lark,man irgi ta paskutinioj...acha,kaip grazu!!!
evers,na,tikrai nedaug dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ryt manęs laukia vakare išbandymas, gaunu dovanų mėlyną vandą fliaske. Lb neramu, nes bijau.., bus 13-toji vanda ir dar tiesiai iš Tailando parvežta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 12 20, 19:15)
lark, grauoles gelytes, o upac ta su krasteliais 4u.gif  ir as tokia turiu tai laukiu ziedu, man vis atrodo, kad taip neprazys, o bus balta blush2.gif

ta su krašteliais ir man labai labai... turiu tokią seniai, pirkau nužydėjusią su paskutiniu žiedu visiškai baltą, o sekantis ir visi kiti žydėjimai (jau keturi metai)- kaip nuvarvėjus akvarelė..

lark, manau, kad susitvarkysi su flaskine vandute- šilumos jai reiks, ir svarbu, kad flaskė nebūtų labai supurtyta.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 20, 19:55)
čia jos naminiai žiedai. Sakyčiau, kad net gražesni, nei pirktiniai buvo. Na tikrai nepabalo.
Aš kažkada buvau užmačius tokią pas kažką albume ir ieškojau  smile.gif

tai gerai, reikia laukti ir tiketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 12 20, 11:30)

o ar ne ta su kraštelais parodoje dalyvavo? 4u.gif labai graži

QUOTE(Violeta* @ 2010 12 20, 11:51)
Rodausi savo liudisiją discolor...

ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 20, 21:59)
o ar ne ta su kraštelais parodoje dalyvavo?  4u.gif labai graži

mačiau panašią parodoje, bet ten buvo ne manoji wub.gif
Šiaip lb įdomiai, pastebėjau, kad "naminiai" žiedai didesni, nei buvo pirktiniai.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 20, 22:59)
o ar ne ta su kraštelais parodoje dalyvavo?  4u.gif labai graži
ploja.gif

ta parodoj buvo kitos kaunietės wub.gif wub.gif beje, buvo pasiklydusi ir pamiršta pedagoginiam po 2009 metų parodos (nebuvo užklijuota privaloma info ant vazonėlio ), o po 2010 parodos pagaliau grįžo namo thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės, noriu labai pagirti jūsų gėlytes 4u.gif thumbup.gif pradedu suprasti kad ir aš jau užsikrėčiau orchių manija doh.gif nebegaliu ramiai pro jas praeiti prekybos centruose.. net nespėjau pastebėti kaip per du mėnesius iš 0 tapo 11 orchidėjų mano namuose doh.gif lotuliukas.gif prieš kelias dienas nusipirkau mažą orchidėja phalenopsį, labai tikėjausi kad minimarkas bus kai pražys, bet deja.. nes ir tos juostelės kur su pagaliuku tvirtiną gėlės stiebą kaip minimarkų ir dydis panašus.. vakar pražydo, švelniai rausvais žiedais.. foto matosi tikra spalva perteikta, labai gražu, tik man įdomu kodėl jos lapai tokie keistai taškuoti ar margi
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti