čia jos naminiai žiedai. Sakyčiau, kad net gražesni, nei pirktiniai buvo. Na tikrai nepabalo.
Aš kažkada buvau užmačius tokią pas kažką albume ir ieškojau
ta su krašteliais ir man labai labai... turiu tokią seniai, pirkau nužydėjusią su paskutiniu žiedu visiškai baltą, o sekantis ir visi kiti žydėjimai (jau keturi metai)- kaip nuvarvėjus akvarelė..
lark, manau, kad susitvarkysi su flaskine vandute- šilumos jai reiks, ir svarbu, kad flaskė nebūtų labai supurtyta.
čia jos naminiai žiedai. Sakyčiau, kad net gražesni, nei pirktiniai buvo. Na tikrai nepabalo.
Aš kažkada buvau užmačius tokią pas kažką albume ir ieškojau
o ar ne ta su kraštelais parodoje dalyvavo? labai graži
ta parodoj buvo kitos kaunietės beje, buvo pasiklydusi ir pamiršta pedagoginiam po 2009 metų parodos (nebuvo užklijuota privaloma info ant vazonėlio ), o po 2010 parodos pagaliau grįžo namo
sveikutės, noriu labai pagirti jūsų gėlytes pradedu suprasti kad ir aš jau užsikrėčiau orchių manija nebegaliu ramiai pro jas praeiti prekybos centruose.. net nespėjau pastebėti kaip per du mėnesius iš 0 tapo 11 orchidėjų mano namuose prieš kelias dienas nusipirkau mažą orchidėja phalenopsį, labai tikėjausi kad minimarkas bus kai pražys, bet deja.. nes ir tos juostelės kur su pagaliuku tvirtiną gėlės stiebą kaip minimarkų ir dydis panašus.. vakar pražydo, švelniai rausvais žiedais.. foto matosi tikra spalva perteikta, labai gražu, tik man įdomu kodėl jos lapai tokie keistai taškuoti ar margi