Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 09, 15:05)
cymbidium

Žane, tai matyt tik ta būtent mažesnė tebuvo  smile.gif

gal. Vilniuj jos visos vienodo dydžio buvo, tokios tikrai didžiulės, sunku patikėt, kad būna dar didesnių.

QUOTE(emma @ 2011 01 09, 15:18)
Kiek pas tave grožių wub.gif Mano cimbidis nepražydo,kažkas lenda,bet greičiausiai bus naujas auginys. O raibuolė,tai išvis fantastika.Čia gal ta revolverinė?

nežinau, bet nemanau. kaip suprantu revolverinė išleidžia daug pumpurų ant vieno žiedastiebio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 21:01)
Priimkite ir mus i pagyru skyreli...  blush2.gif  Cia mano miniukas  wub.gif

wub.gif

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 09, 11:34)
Gal šiandien ir aš parsivešiu Phapiodelium  blush2.gif Vakar užmačiau, net MB pasakė, kad graži  biggrin.gif Klausė, o gal muses ji valgo  lotuliukas.gif

Kur jau uzmatei? g.gif Buvau siandien Arenoj, ten vien phalenopsiai stovi..

QUOTE(Žanė @ 2011 01 09, 14:42)

Fantastika! wub.gif Ir nuotraukos labai wub.gif

Tiesa, ta raibolenera revolverine. Kitas ziedas islenda tik is vaikucio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 09 sausio 2011 - 16:28
QUOTE(Žanė @ 2011 01 09, 14:42)
Labas rytas,
taigi rodau pagaliau savo numylėtinę tongue.gif  wub.gif
Ir rodau bundantį grožį  wub.gif  man tas besprogstančių pumpurų metas magiškas biggrin.gif
Cimbis
Midis

prasideda seil4tekis.... bigsmile.gif raibuole kerinti...o jauciu kiti kaiissiskleis bus istabaus grozio tiek cimbis tiek midi .... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 09, 13:42)
taigi rodau pagaliau savo numylėtinę

Ir rodau bundantį grožį

wub.gif wub.gif wub.gif gražiiiiiiiiiiiiiii

pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 21:01)
Priimkite ir mus i pagyru skyreli...  blush2.gif  Cia mano miniukas  wub.gif

user posted image

bigsmile.gif jau kiek ziedu wub.gif
Atsakyti
sveikutes, jau seniai seku orchiu temele,bet tik snd nusprendziau prisijungti smile.gif zinoma jeigu priimsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke33 @ 2011 01 09, 19:30)
sveikutes, jau seniai seku orchiu temele,bet tik snd nusprendziau prisijungti smile.gif zinoma jeigu priimsit smile.gif

kas per klausimai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lerikyte,2011 01 08, 21:24]
labai gražus ir derlingas augaliukas. 4u.gif Tik ko gero ne miniukas wink.gif miniukai būna panašiai sprindžio dydžio su vazonu ar mažesni 4u.gif

Sakot miniukas... g.gif Tikriausiai jusu teisybe, nes viena gelyte pirkau tai vazoniukas 5 Lt monetos dydzio buvo... smile.gif
Mergaites gal kuri pagelbesit man: mano cambrios, vasara puikiai gyvavusios, paeme ir nupuvo verysad.gif Bulbos susiraukslejo "do nemagu", jauni vaikiukai nugeltonavo ir nupuve isvirto. Laistau kad vazoniukas butu apsemtas ir tada, kai buna pradziuves substratas. Ka ne taip darau? Jau bijau prie ju ir liestis... unsure.gif
Atsakyti
Oi merginos,kiek graziu ziedu,kiek nauju pirkiniu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Tik spek skaityti,ir grozetis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 09, 19:37)
kas per klausimai biggrin.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif
zebriuke33 rodyk ka turi...girkis nesidrovek... 4u.gif

Lalabamba- rasyk prieziuros temukej...cia pagyru temuke... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 09 sausio 2011 - 19:33
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 09, 19:56)
gal kauniete esat?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 09, 20:36)

O Kaune visos perlieja cambrijas...? blush2.gif biggrin.gif Ne, as nuo Panevezio krasto smile.gif Eisiu pasiieskoti prieziuros skyrelio, o kai ji isnagrinesiu ir atgaivinsiu savo cambrijas (jeigu atgaivinsiu blink.gif ), grisiu cia girtis... cool.gif
Atsakyti