Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Nastanka @ 2011 01 08, 12:42)
Kaledu ir Naujuju Metu dovaneles:

Oho kokia gausa wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 13:05)
kas čia per garsai ? biggrin.gif

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 08, 13:28)
aha, gerai nuskambėjo tie garsai  biggrin.gif

Tai, kad baisiai gražu, aš dar neturiu jokios taškutės, tai man laaaabai wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 15:34)
Merginos ar ruošiatės seminarui? Visgi tokia plati tema, neabejoju, kad kiekvieną turit ,,cambrijų'' , o čia bus kaip tik viskas apie jų priežiūrą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Neturiu nei vienos Cambrijos, o ir dendrobis tik vienas blush2.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 08, 16:50)
Aš trečiadienį turėčiau fotiką gaut, jei nespėsiu pasiimt tai 4ienį. Bet tikiuosi iki tol alga ateis, nes mokėsiu atsiimant doh.gif

Aš irgi laukiau algos kad paskutinę dalį pasidėt fotikui, parašiau skelbimą skelbiu portale ir netikėtai ganėtinai gera kaina ir greit pasiūlė pirkti. Tai dabar baisiai knieti greičiau sulaukt ir pačiupinėt.

Bet tai ot turėsim mokytis dabar fotografuoti. O kokį tu pirksi? Kažkaip praleidau turbūt ax.gif
Atsakyti
tviga,į seminarą galima registruotis: forume, el. paštu ramaspileicikas@yahoo.com, Facebook'e arba tel. 8614 08790
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 19:09)
tviga,į seminarą galima registruotis: forume, el. paštu ramaspileicikas@yahoo.com, Facebook'e arba tel. 8614 08790

Tada registruojuos biggrin.gif ar užtenka čia šitam forume parašyt ar dar kur nors reik ? ax.gif
Atsakyti
labai gražūs visų žiedeliai, o jau egzotiškieji iš viso pasaka wub.gif
man irgi ant akių žiedeliai prasiverinėja. tokia magija, negaliu wub.gif
Atsakyti
Priimkite ir mus i pagyru skyreli... blush2.gif Cia mano miniukas wub.gif

user posted image

dabar jau isleido vaikeli ant stiebo, kuris turi viena saknyte ir ka tik turejo pirmaji ziedeli.. smile.gif
Papildyta:
Vajezustumarija... blink.gif Atsiprasau uz didi doh.gif Kazkas nesigavo... g.gif
Uff, gavosis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 08 sausio 2011 - 20:05
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 21:01)

labai gražus ir derlingas augaliukas. 4u.gif Tik ko gero ne miniukas wink.gif miniukai būna panašiai sprindžio dydžio su vazonu ar mažesni 4u.gif

Tviga, parašyk man į až vardą pavardę, o aš perduosiu kam reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 08 sausio 2011 - 20:25
pafotkinau dydžius ta proga
mini midi ir standartinis biggrin.gif
trpt persiprašau lapai dulkėti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 20:01)
Priimkite ir mus i pagyru skyreli...

blink.gif blink.gif blink.gif va čia tai pasaka bigsmile.gif kiek žiedųųųųųųųųųų wub.gif wub.gif wub.gif grožis wub.gif

Lerikyte, neišsigalvok cool.gif kur tos dulkės? lapai žėra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 15:34)
Merginos ar ruošiatės seminarui? Visgi tokia plati tema, neabejoju, kad kiekvieną turit ,,cambrijų'' , o čia bus kaip tik viskas apie jų priežiūrą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As tai i gimdyma ruosiuos lotuliukas.gif bet va vis jusu palikt irgi negaliu smile.gif idomu ar idejo mano masdevallia nuotraukyte i nauja zurnaliuko nr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 21:01)
Priimkite ir mus i pagyru skyreli...  blush2.gif  Cia mano miniukas  wub.gif
dabar jau isleido vaikeli ant stiebo, kuris turi viena saknyte ir ka tik turejo pirmaji ziedeli..  smile.gif
Papildyta:
Vajezustumarija...  blink.gif  Atsiprasau uz didi  doh.gif  Kazkas nesigavo...  g.gif
Uff, gavosis smile.gif

NU IR GRAZUMELIS.... cia turbut midi...nes lapai jau didoki...
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 08, 20:01)
Priimkite ir mus i pagyru skyreli...  blush2.gif  C

koks grožis wub.gif bet ir man atrodo kad čia didesnis negu miniukas, nes mano miniukų vazonėliai į delną laisvai telpa

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 20:24)
Tviga, parašyk man į až vardą pavardę, o aš perduosiu kam reikia wink.gif

drinks_cheers.gif padaryta biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 01 08, 23:01)
As tai i gimdyma ruosiuos  lotuliukas.gif bet va vis jusu palikt irgi negaliu  smile.gif idomu ar idejo mano masdevallia nuotraukyte i nauja zurnaliuko nr.  ax.gif

4u.gif sėkmės abiems soske.gif
Atsakyti
tviga, turėk tą nr jei netyčia atvažiavus nerastum, kur eit smile.gif

nila , o iš tiesų tikrosios raibuolės ar ne tik vabzdžius vilioja į savo lūpą, tik kitam tikslui, nepamenu, reikia patikslint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 09 sausio 2011 - 10:41