Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mocha @ 2011 01 08, 00:21)
Pavydžiu visoms, kokie gražūs žiedai! smile.gif maniškės meta pumpurus. Pumpurai džiūsta ir krinta sad.gif

Pas mane tas pats verysad.gif
Prasau mergaites pasakykite, kaip jum atrodo ar cia ta pati gelyte g.gif Pas mane tokia user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 01 06, 19:16)
Mano taškuotukė, gauta mokslų baigimo proga praeitais metai darbe pražydo ax.gif
Kokybė vėl bloga, telefonas blush2.gif
user posted image
Bet užtat žinokit per tuos nesibaigiančius darbus, ir nuovargį nedalaistau orchyčių, tai vieną bulvinukę nudžiovinau, išmečiau ką tik doh.gif

O jau kokia gražuolė, norėčiau ir aš tokios wub.gif Aš kažkaip irgi tik vakar stiminiau, kad kokius du mėnesius nelaisčiau orchidėjų laiptinėj doh.gif Bet jos gyvos, gal kiek pavytusios bet gyvos, ten vėsiau, tai ir nereikia dažnai, bent jau taip teisinuos ax.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 07, 14:42)
beauty naminis žydėjimas biggrin.gif
user posted image

wawawyyyywa bigsmile.gif

P.S. antradienį gausiu savo fotiką, jau išsirinkau, susitariau, ir vien žo dar geresnį nei kad buvau nusižiūrėjus

Ir gavau dendrobio keikiuką, pasodinau, tikiuos susidraugausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 01 08, 01:05)
Eliss bet pagal tavo ideta nuoroda pas mane net ne faleonopsis g.gif o Doritaenopsis Sogo Vivien  rolleyes.gif Nu ir atradimas blush2.gif  lotuliukas.gif
Nu tikrai nustebau ivedus savo geles pavadinima ismeta trumpinius Dtps  rolleyes.gif ., o tai kodel ideta kortele, kaip phal doh.gif Paprotinkite kazkiek kalbu apie sita gelyte

Sveika palenopsis ir Doritaenopsis yra labai artimi giminaiciai,(cia kaip porusis koks isvestas)parduotuvese ipac maximose ir tt visur bus su uzrasu palenopsis..
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 01 07, 21:24)
Groziuosi jusu gelytemis gal kada ir paciai pavyks prazydinti savo gelytes rolleyes.gif Taciau eliss tavo marguole falenopsis  mega_shok.gif  kur tokia pavyko gauti rolleyes.gif

Savo mieste pirkau,retai kada kitur perku smile.gif
Taigi,ir pas mane falenopsiai jau ne bevardžiai smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras mano ziedeliams 4u.gif
Pati daug google ziurejau ir tikrai daug panasumu radau tarp savo "karvytes" ir Taiwan Grace, todel leidau sau ir pavadinima toki uzrasyt ax.gif blush2.gif
pas mane irgi pumpuriukai nubyra, taip skaudu ziuret verysad.gif viena is viso du ziedstiebius uzaugino su daug pumpuru, vienas ziedstiebis pradejo skleistis, o nuo kito byra po truputi doh.gif praeita ziema man nei vienas pumpurelis nebyrejo g.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Seniai cia nieko nerasiau, tik vos spedavau skaityt ir grozetis jusu gelytemis! Bet kiek groziu pridejot! wub.gif
Atejau ir as netusciom rankom blush2.gif

Kaledu ir Naujuju Metu dovaneles:
user posted image

user posted image

sitos niekaip neejo spalva igauti. Reikes gal su kitu fonu pabandyt...
user posted image

user posted image

Sita tai pries pora dienu vyras rado Ermitaze (daugiau tokiu nebuvo biggrin.gif )
user posted image

user posted image

Na, ir naminiai ziedai:
user posted image

Kolkas viskas ax.gif Lauksiu kitu naminiu ziedeliu. Deja, kaip ir pas dauguma, daug pumpureli dziusta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 08, 01:28)

wawawyyyywa  bigsmile.gif

kas čia per garsai ? biggrin.gif

Nastanka, vaje kiek grožių pridėjai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 13:05)

Nastanka, vaje kiek grožių pridėjai  wub.gif

aha, gerai nuskambėjo tie garsai biggrin.gif

Sutinku su lerikyte, nerealūs grožiai pas Natanką. Reiks į svečius užvažiuoti kavos atsigerti ir pasigrožėti žiedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 01 08, 12:42)
Atejau ir as netusciom rankom

wub.gif wub.gif wub.gif labai gražūs visi žiedeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 08, 14:05)

Nastanka, vaje kiek grožių pridėjai  wub.gif

Aciu! 4u.gif

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 08, 14:28)
aha, gerai nuskambėjo tie garsai  biggrin.gif

Sutinku su lerikyte, nerealūs grožiai pas Natanką. Reiks į svečius užvažiuoti kavos atsigerti ir pasigrožėti žiedais  wub.gif

Aciu! 4u.gif I svecius visada prasom! alc.gif Uz savaites vyra i jura isleisiu ir galesim prisest! mirksiukas.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 01 08, 15:01)
wub.gif  wub.gif  wub.gif labai gražūs visi žiedeliai wub.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
pas mane žiedas akyse skleidžiasi wub.gif o fotiko neturiu sad.gif kaip faina būtų įamžinti wub.gif bet.....
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 01 08, 12:42)
Sveikos!  4u.gif 

Va čia tai žiedų jūra thumbup.gif wub.gif ir visi kokie fainuoliai
Atsakyti