Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Ačiū mergaitės už pagyras mano raibuolei aciuks.gif vakar ilgai rinkausi iš trijų tai šią ir išsirinkau, o šiandien jau gailiuosi kad dar vienos nepaėmiau doh.gif nu visiška liga

Kaip norėčiau į seminarą ax.gif nes turiu dvi gėlytes man rodos tos giminės, ir nežinau kaip draugauti su jomis, viena jaučiu jau net neatsigaus, labai pavargusią ją gavau
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 07, 12:29)
Ačiū mergaitės už pagyras mano raibuolei  aciuks.gif  vakar ilgai rinkausi iš trijų tai šią ir išsirinkau, o šiandien jau gailiuosi kad dar vienos nepaėmiau  doh.gif  nu visiška liga

Kaip norėčiau į seminarą  ax.gif nes turiu dvi gėlytes man rodos tos giminės, ir nežinau kaip draugauti su jomis, viena jaučiu jau net neatsigaus, labai pavargusią ją gavau

Tviga, o tai kas trukdo atvykti? pati juk kaunietė, kiek matau iš aprašymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 07, 12:40)
Tviga, o tai kas trukdo atvykti? pati juk kaunietė, kiek matau iš aprašymo  mirksiukas.gif

Kol kas niekas, bet kaip tik ką suplanuoju paskutinę minutę kas nors man vis sutrukdo g.gif šį kartą bandysiu sudalyvauti jei tik piimsit biggrin.gif (tikiuosi pavyks)
nesu labai didelė orchidėjų žinovė, net pavadinimų gėlyčių nežinau kai perku blush2.gif , tik po to bandau išsiaiškint ką parsitempiu namo, nors reiktų pirmiau išsiaiškint auginimo sąlygas o po to pirkti ax.gif bet man nuo kito galo gaunasi, pamatau kad gražu ir perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 07, 12:59)
Kol kas niekas, bet kaip tik ką suplanuoju paskutinę minutę kas nors man vis sutrukdo g.gif  šį kartą bandysiu sudalyvauti jei tik piimsit  biggrin.gif (tikiuosi pavyks)
nesu labai didelė orchidėjų žinovė, net pavadinimų gėlyčių nežinau kai perku blush2.gif , tik po to bandau išsiaiškint ką parsitempiu namo, nors reiktų pirmiau išsiaiškint auginimo sąlygas o po to pirkti ax.gif  bet man nuo kito galo gaunasi, pamatau kad gražu ir perku  biggrin.gif

Kokios čia dabar kalbos - jei priimsit blink.gif doh.gif Aišku, priimsim!!! Juk kuo mūsų daugiau, tuo smagiau friends.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šilinge ačiū už padrąsinimą, būtinai bandysiu sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 01 07, 14:42)
Šilinge ačiū už padrąsinimą, būtinai bandysiu sudalyvauti 4u.gif

reikia ne bandyt, o sudalyvaut, pamatysi kaip patiks biggrin.gif kitą kart pati klausi, kada sekantis biggrin.gif
Atsakyti
beauty naminis žydėjimas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 07, 14:42)

Žiūriu, kad pas tave žiedų skleidimosi sezonas prasidėjo, super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 07 sausio 2011 - 14:48
aha biggrin.gif čia pas visas turi prasidėt, jei pusė nenubirs.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 07, 14:52)
aha  biggrin.gif čia pas visas turi prasidėt, jei pusė nenubirs.

tai jau tikrai, jei nenubirs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 07, 13:51)
reikia ne bandyt, o sudalyvaut, pamatysi kaip patiks  biggrin.gif kitą kart pati klausi, kada sekantis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 07, 14:42)

Nu va, sakiau kad kasdien po dozę žiedų biggrin.gif nerealūs wub.gif thumbup.gif
o pas mane kažkodėl vis po kelis naminius pumpurėlius nubyra, dar niekad taip nebuvo (neskaitant tų atvejų kai naujas namo parsinešu)
Atsakyti
Lerikyte , labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti